Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בדיקת רכב סיטרואן בבאר שבע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי הציעו לי רכב סיטרואן בבאר שבע (אני מהמרכז) כידוע רכב סיטרואן צריך לדעת לבדוק. מחפש מוסך בדיקה טוב ואמין מומחה בסיטרואן באזור באר שבע.

יש הצעות?

פורסם

לא מכיר אישית, אבל אני גם קניתי סיטרואן בבאר שבע, ונכנסתי למוסך 'צמרת חשמל' בעמק שרה כדי לקבל היסטוריית טיפולים של המוכר, ראיתי שם הרבה רכבי סיטרואן ופיג'ו כך שכנראה יש להם שם בסביבה אצל בעלי הצרפתיות, עשו רושם נחמד שם, אין לי פרטים נוספים

פורסם

יש גם את מוסך מרכבת המשנה בעמק שרה

גם שם בודקים

ניתן להתייעץ בכל הנוגע למערכות גפ''מ והסבה - ללא תשלום

בעבר: מיצובישי אטארז' 2015-טויוטה קורולה 2009 GLI מוסבת לגפ''מ

בהווה: סובארו B4 2015 מוסבת לגפ''מ

פורסם

2015 140,000 ק"מ ב30,000 ש"ח

או 

2017 170,000 ק"מ ב 30,000-33,000 ש"ח

בדגם של 2017 אין בעייתי מצערת?

לציין שה2017 קרוב אלי ואני יכול לקחת למוסך גבע שיבדקו

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על איזה רכב בדיוק מדובר?  עם הרכב עם מנוע THP165 אז יכולה להיות בעית מצערת גם ב 2017.

פורסם
לפני 8 שעות, mdy כתב:

בדגם של 2017 אין בעייתי מצערת?

מה שכתבו לך בשרשור המקביל היה לגבי המכסה שסתומים שזה יש רק ב-2015/2016

לשאלתך - 30 אלק"מ נוספים מול שנתיים נוספות על הכביש זה שיקול דומה יחסית לטעמי (בלאי עקב הגיל -  לצבע וחלקי פלסטיק וגומי מול בלאי עקב הנסועה - למכלולים אחרים)

אני הייתי מתחיל בבדיקת ההיסטוריה, כדי להבין למי מהם יש יותר טווח עד התיקונים המשמעותיים הבאים (מי עשה יותר תיקונים בתקופה האחרונה למחלות המוכרות, ובפרט החלפת ממיר) וכמובן לוודא שהתיקונים בוצעו במוסך מומחה עם חלפים איכותיים.

את הרכב עם הנתונים הטובים יותר הייתי לוקח ראשון לבדיקה.

• תוכן חדש...