Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1001 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השוק מוצף במוצרים מזוייפים. תופעה כלל עולמית וממש לא יחודית לארצנו.

אין לי בעיה עם מוצרים ״חליפיים״ ממותגי מדבקה. כן יש לי בעיה עם הטעיה מכוונת. 

חלפים מזוייפים לרכב, מעבר לבעייתיות של השימוש בהם, הייתי מצפה שהמדינה (משרד הכלכלה/מכס) יחסום יבוא של כאלה . כמה שאני נאיבי 😁 שהמדינה תרתם למלחמה ביבואני מוצרים מזוייפים.ֿֿ

אבל התסכול שלי הוא מכלי עבודה וחומרים. 

יש צינור גינה ״מקצועי״ (לצערי קיבלתי כמתנה ולא רכשתי בעצמי) מחופש לצינור heavy duty שלא מתקפל.  (צינור צהוב עם פס כחול) . הדבר הזה מתקפל ונמעך בכל שימוש. אז יצאתי למשימה לקנות צינור שאינו מתקפל ( לפני חפירה באמזון) . 

המטרה -למצוא צינור באורך 25 או 30 מטר במחיר סביר.

להפתעתי (או שלא) מרבית המוכרים בחנויות מתמחות , לא באייס/הום סנטר/רוזנפלד ודומיהם, ממליצים על מגוון צינורות ״צהוב עם פס כחול, זה המקצועי״   מסתמכים על מה שרשום על האריזה. וכשביקשתי לפתוח ולבדוק התברר שזה הזבל המזוייף שכבר נמאס ממנו. אין לי טענות אליהם. יש לי טענות למי שמייבא/מפיץ את זה כאילו מדובר בדבר האמיתי ואף אחד לא עושה דבר למנוע את ההטעיה . 

יש מקומות שמבינים - שאני מחפש   צינור גינה צהוב NTS . במרבית המקומות (אפילו בגרעין) לא הבינו המוכרים מה אני רוצה.

זהו, פרקתי. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

בשביל איכות צריך לחפש פה בארץ, מאוד קשה למצוא לפעמים.

בשביל יישור קו ולהבין למה אתה מתכוון כי "צינור צהוב עם פס כחול", יכול לבלבל ואותי אכן בילבל כי אני לא מבין בצינורות ולא מתעסק בצינורות (תרתי משמע). אם תוכל לתת הסבר קליל, כי זה מעניין אותי.

הרי מצאתי בKSP משהו בסגנון, אולי זה מתאים ואולי זה לא הכיוון?

https://ksp.co.il/web/item/208459

באותה מידה, רשמתי בגוגל וזו התוצאה הראשונה, יכול להיות שגם זה זיוף? או שזה מקורי?

בגזרת המדינה, אני לא חושב שהמדינה צריכה להתערב בגסות אלא לבדוק את התקן שמוטבע על הצינור.

לעשות בדיקות פתע במחסני החברות ובעסקים ולבדוק את התוצרת, במקום לשלוח את היבואנים למכון התקנים וכדומה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מצאת בדיוק את מה שהתכוונתי אליו.  הצינור שנמכר ב ksp זה הצינור שיש לי אותו שקיבלתי במתנה.  הצינור האמיתי זה אותו אחד שמצאת כשחיפשת באמצעות המשפט צינור גינה צהוב NTS.

זו בדיוק הנקודה. הצינור הראשון מחופש לדבר האמיתי - צהוב עם פס כחול. 

אנקדוטה, את הצינור עם הגלגלת קיבלתי במתנה כשחיפשתי גלגלת אוטומטית עם צינור מקצועי . והבן שלי הביא לי את זו. (כי האוטומטית ״סתם יקרה״ 🙄)

כלי עבודה, ציוד וחומרים קונים לבד. 

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

ההבדל ביניהם זה הסטנדרט?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם

זה ההבדל 

image.png.f88d307154f1c2ea7c1ac7b8f1ed3841.png

למתחזים, הצינור פלסטיק או pvc רגיל מעט עבה מצינור גינה הירוק המוכר. 

פורסם

לא כתוב בשום מקום שאינו מתקפל no-kink מלבד היותו מקצועי, צהוב. 

אגב שימוש בצינור האמיתי מאפשר פתיחת סתימות ביוב . צינור שמתקפל לא מאפשר את זה הוא נתקע מעצם הדחיפה. 

image.thumb.png.8f2a9e4f2288757023ff6f2f5fcb9fdd.png

אבל זו בדיוק הדוגמא למה שמעצבן אותי, התאור על גבי האריזה וצורת הצגת הדברים.  ״מקצועי״ - מה מיקצועי בצינור שמתקפל גם תחת לחץ מיים. 

גם בכלי עבודה, הסדרה למקצוענים ולחובבים. וראה זה פלא, גם הציוד למקצוענים שאינו brushless נוטה להתפגר בדיוק כמו הסדרה הביתית 🥵 (ה gsr 12 שלי למשל שמעשנת אחרי כמה שעות עבודה) 

פורסם

איכות מתחילה להעלם מהעולם, הכל עובר להיות זול וזמני לצערי,

גם אני מתקשה לעיתים למצוא מוצרים איכותיים

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 28 דקות, yairw כתב:

פשוט צריך לחפש. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני שעה, yairw כתב:

איכות מתחילה להעלם מהעולם, הכל עובר להיות זול וזמני לצערי,

איכות כבר הרבה זמן לא איתנו.

אל תאשים את הייבואנים בגלל שגם הם לא מבינים יותר ממך ואולי גם פחות ממך בכול מה שקשור לצד הטכני של המוצר.

אתה רוצה איכות ? נסה לחפש בחו"ל או אצל ייבואנים המפרסמים גם דף נתונים של המוצר.

• אהבתי 2

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני שעה, zaf כתב:

לא כתוב בשום מקום שאינו מתקפל no-kink מלבד היותו מקצועי, צהוב. 

אגב שימוש בצינור האמיתי מאפשר פתיחת סתימות ביוב . צינור שמתקפל לא מאפשר את זה הוא נתקע מעצם הדחיפה. 

image.thumb.png.8f2a9e4f2288757023ff6f2f5fcb9fdd.png

אבל זו בדיוק הדוגמא למה שמעצבן אותי, התאור על גבי האריזה וצורת הצגת הדברים.  ״מקצועי״ - מה מיקצועי בצינור שמתקפל גם תחת לחץ מיים. 

גם בכלי עבודה, הסדרה למקצוענים ולחובבים. וראה זה פלא, גם הציוד למקצוענים שאינו brushless נוטה להתפגר בדיוק כמו הסדרה הביתית 🥵 (ה gsr 12 שלי למשל שמעשנת אחרי כמה שעות עבודה) 

יש לי שני צינורות שלהם. הם מתקפלים. אבל עמידים בשמש. זה לא מה שאתה מחפש.

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

פורסם
לפני 4 שעות, zaf כתב:

זה ההבדל 

image.png.f88d307154f1c2ea7c1ac7b8f1ed3841.png

למתחזים, הצינור פלסטיק או pvc רגיל מעט עבה מצינור גינה הירוק המוכר. 

טוב לדעת,

זה מסביר את האיכות הירודה של צינורות גינה שקניתי בשנים האחרונות

-

פורסם

אה.

לא יודע.

יש מבחן די פשוט שמסנן 80 אחוז מהמקרים - המחיר.

נוציא לרגע הצידה את הנוכלים, יש כאלה, אבל ברגע שאתה **מראש** מסדר לעצמך דרגת מחיר שונה, כזאת שמתאימה למוצר המקורי ששמעת עליו דברים טובים - אין שום בעיה לאתר מוצרים איכותיים.

רוצה צינור? קנה gardena, למשל, ותהיה מוכן לשלם.

רוצה מקדחה? קנה מילווקי.

וכיו"ב.

אגב, זה עובד אפילו בעליאקספרס - יש כל מיני קטגוריות מקריות שבהן נמכרים מוצרים מקוריים לגמרי במחיר לא זול בכלל - למשל עפרונות מיצובישי תוצרת יפן, או שיאומי (שוב! כשהמחיר הגיוני!) 

ברגע שמחפשים גם מקורי וגם זול - באופן טבעי נתקלים רק בזיופים. 

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אני לא מצליח להבין אותכם. 

אתם מנסים לחפש (לשם הדיון) "בוש" לפי "מברגה בצבע כחול"?

יש יצרנים. ליצרנים יש חיקויים בשפע. 

אם תחפש מברגה כחולה תמצא אלף ואחד פירמות מדבקה הזויות. 

אתה צריך לדעת מה (ומי) אתה מחפש כדי למצוא אותו...

אני משתדל לחפש לפי היצרן ואיפה שאני רק יכול גם לפי הדגם. כן, זה מצריך שיטוט ארוך ברשת, ולמידה של הרבה חומר, אבל אני מקבל בדיוק את מה שאני צריך בסוף התהליך. 

נ.ב.

בכלי עבודה, איפה שכתוב "מקצועי"- זה לא. 

המלך לא צריך להכריז על עצמו שהוא המלך.

איפה שכתוב מקצועי, זה שיווקי נטו.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...