Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1017 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, החלפתי היום 02.10.23 אצל חשמלאי רכב בחיפה את הבורר החשמלי של מפוח אוויר קבינה (המרכזי בין שלושת  "המתגים העגולים", הגדולים בתמונה. זה שיש לו דרגות 0-1-2-3-4). פועל תקין. החשמלאי ואני בדקנו לפני עזיבת המוסך את פעולת הבורר השמאלי של קירור/חימום, ואת הבורר הימני של הפניית האוויר לחלון קדמי / הפנים של הנהג / אזור הרגליים, לכאורה נמצא שהכל חזר לפעולה תקינה אחרי הפירוק והטיפול.
א-ב-ל .......רק בדרך הביתה בזמן נסיעה, שמתי לב שהמערכת "תקועה" [או השליטה שלה מנותקת בגלל הטיפול היום.....] על מצב קבוע של כניסת אוויר מבחוץ לתוך הקבינה, כלומר הכפתור הארוך (החשמלי ?) המסומן בתמונה בקו צהוב שקובע מצב אוויר חיצוני סגור / פתוח, לא מתפקד. כאשר אני לוחץ על הכפתור הארוך (המודגש בתמונה בקו צהוב) נורית החיווי שלו עוברת עם כל לחיצה מחיווי מצב סגור לחיווי מצב פתוח, אבל המערכת בפועל תקועה (או מנותקת...) על מצב פתוח לאוויר חיצוני בצורה קבועה.  איך עובד המנגנון של כפתור השליטה הזה?   היכן נמצאת ה"קלפה" שצריך לסגור כדי למנוע כניסת אוויר חופשית לתוך הקבינה. אם זה משהו מסובך, עדיף לי שהמצב "התקוע" יהיה מצב סגור לאוויר חיצוני. (אני תמיד יכול לפתוח קצת חלון לאוויר צח).  תודה למי שיכול לסייע......  [מי שזקוק למידע, את המתג החשמלי של המפוח, זה שיש לו דרגות 0-1-2-3-4, הבאתי כחלק חילופי חדש תואם מזדה, דרך Ebay, ב-47 שח כולל משלוח שהגיע ב-9 ימים. בארץ בשני מקומות רצו ממני 300 שח על הבורר מהירויות הזה. החשמלאי צחק עליי ואמר שזה צריך לעלות 20 שח כולל משלוח מ- Ebay, ואין לי בעיה לרשום גם את זה, אם זה מידע שיעזור למישהו)   תודה מראש אנשים יקרים 🙏🙏🙏

מאזדה מוער כפתור אוויר.jpeg

פורסם

נשמע ששכח שם איזה חוט משוחרר סה''כ 

תחזור אליו תבדוק מולו 

בכל מקרה אצלי זה תמיד על החיצוני כדי שייכנס חמצן אחרת המוח שלי מתחיל לעפץ 

יכול להיות שזה רק אני :)🤔

פורסם

זאת בדיוק הבעיה המרכזית שלי: ירידה משמעותית ביכולת הקירור של המזגן (שיכולה להערכתי להגיע בקיץ גם ל-50%), כניסת אוויר מזוהם מבחוץ, בדגש על העובדה שאני חיפאי ונוסע לא מעט במנהרות הכרמל, שבהן האוויר "סופר מזוהם" בגלל תחלופת אוויר אפס, ושם אני חייב יכולת סגירה לאוויר חיצוני שנכנס לקבינה ........

• תוכן חדש...