Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1129 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הונדה סיוויק 2005.

ניסיתי להחליף רפידות בגלגל אחורי ימני.

פתחתי את הקאליפר סובבתי את הבוכנה בחזרה עד הסוף(יש לי כלי לזה).לא הצלחתי להכניס את הרפידות החדשות אז החזרתי את הישנות והחזרתי את הקליפר למקום.

עשיתי טסט אחרי שבוע,נכשל על בלם אחורי ימני וידית בלם(שזה קשור לברקס אחורי).

נסעתי למוסך אמרו צריך להחליף קאליפר הוא תפוס, החלפנו קאליפר הבעיה נשארה.אמרו לא מגיע שמן לקאליפר.

אולי אני עשיתי נזק אולי זה כבר היה לפני זה.

מה הבעיה להתעדכן?

אולי צריך לנקות את הabs?

פורסם

אפשר להריץ את משאבת הABS עם מחשב.
אבל גם בלעדיה אמור להגיע שמן.
צריך לפרק את הצינור מהקליפר ולבדוק אם בלחיצה יוצא שמן, אין פה ניחושים.

כתבת שהחלפת רפידות, לא החלפת נוזל בלם על הדרך?! 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

לא החלפתי נוזל בלמים.

במוסך שהייתי אמר המוסכניק שלא מגיע שמן לקאליפר,הוא פירק את הצינור אני פמפמתי/החזקתי את דוושת הבלם.

לא החלפתי נוזל בלמים.

במוסך שהייתי אמר המוסכניק שלא מגיע שמן לקאליפר,הוא פירק את הצינור אני פמפמתי/החזקתי את דוושת הבלם.

דרך אגב הייתי במורשה הוא לא יסתכל על הרכב ראה רק את הנייר מהטסט ועל מה נכשל אמר צריך להחליף abs ועלות בערך 3 וחצי אלף אמרתי שלום ולהתראות עלות חצי רכב.

אולי אפשר לעשות משהו בעצמי?יש רקע טכני במכוניות..

פורסם

תנסה לפרק את הצינור בלם האחורי (הגומי) ולראות אם מגיע.

אם לא מגיע לשם הייתי כבר מתחיל לחשוד במשאבת abs באמת אבל גם אותה אפשר לבדוק עם מחשב לפני שקופצים להחליף.

פורסם

עזרתי פעם לחבר עם כריזמה בסיפור דומה. אכן המשאבת ABS הייתה סתומה והחלפנו במשאבה מפירוק שעלתה סביב 500 לחלק עצמו.

• תוכן חדש...