Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1147 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתנו לי מכה מקדימה, באתי להסתכל מי דפק את האוטו כרטיס זיכרון נעלם, הכנסתי חדש, שברו את תושבת הכרטיס וגנבו את הכרטיס.

 

מה עושים במצב כזה איך תובעים את המקיף על פריצה? 

פורסם
לפני 1 דקה, tinoki כתב:

ממתי חייבים להביא סרטון להוכחת הפריצה?

אני לא ממהר להסיק מסקנות אבדוק טוב אולי מהשמש נהרס הקפיץ של התושבות ונפל הכרטיס אך עדיין לא מצאתי אותו, כרגע דפקו את האוטו ולא השאירו פרטים, השאלה היא איך ניתן לדעת לפי המכה איזה צבע אוטו? דפק ואיך ניתן לדעת בוודאות אם נפרץ? האם התושבת של הכרטיס זיכרון מהחום של השמש יכולה להישבר לבד? 

כי שבאתי לחנייה האוטו היה נעול ולא פתוח לכן לא בטוח במאה אחוז שהוא נפרץ אך המוכר לא מזמן החליף לי מצלמה חדשה מהניילון.

פורסם

כרטיסי זכרון הם דברים די זולים (מאות שקלים בודדות). תבדוק מה ההשתתפות העצמית שלך... קשה לי להאמין שיהיה לך כדאי להפעיל ביטוח.
אפילו אם ההשתתפות העצמית היא 0, וזו נחשבת תביעה, זה יעלה לך פרמיות עתידיות ויהיה בעייתי אם תצטרך לתבוע על הרבה יותר על תאונה בעתיד.

×
×
  • תוכן חדש...