Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש סיבה טובה מדוע בחרת דווקא ברכב המסויים הזה. בכללי, לא הייתי מתייחס לרכב עם נתונים כאלה וממשיך לחפש רכב עם פחות בעיות ידועות ומוצהרות ספצפית, ובכללי לדגם.

פורסם

הבעיות שתיארת קיימות רק בדגם ה-1.6 טורבו. 

דגם ה2.0 נחשב מאוד אמין.

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם
לפני 3 דקות, daniel204 כתב:

הבעיות שתיארת קיימות רק בדגם ה-1.6 טורבו. 

דגם ה2.0 נחשב מאוד אמין.

ובדגמי אורבן 1.6 רגיל בלי טורבו שנת 2018?

פורסם (נערך)

אין בעיות אמינות בדגמי 1.6 אטמוספריים ( לא של מנוע ולא של הגיר ),  אבל הרכב מרגיש עצל, במיוחד בעליות.

הדגם המומלץ הוא 2.0.

עריכה אחרונה על ידי vladclar

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני שעתיים, Smiley96 כתב:

הבנתי שיש בעיות שסתומים ואכילת שמן והחלפות מנוע,

נההההההה 

לא יודע לאיזה רכב יכולות להיות בעיות כאלה. 

בקונצרן הזה יש בעיות קשות במנועי ה2.4 בעיקר. 

אם ישנן בעיות ב1.6T - זה כנראה לא אמור להדאיג אותך כי אתה הולך על רכב אטמוספרי אם הבנתי נכון. בכל מקרה לוודא שמפסלי נוזלים תקינים ושאין סימני נזילה או התערבבות נוזלים. 

• אהבתי 1

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
לפני 4 דקות, vladclar כתב:

אין בעיות אמינות בדגמי 1.6 אטמוספריים ( לא של מנוע ולא של הגיר ),  אבל הרכב מרגיש עצל, במיוחד בעליות.

הדגם המומלץ הוא 2.0.

אבל מה עם הבעיות של הצריכת שמן, באיזה דגמים זה קורה?

פורסם

טורבו בנזין 1.6.

גם הגיר הרובוטי שקיים בדגמי טורבו ( גם בנזין וגם דיזל ) לא חף מתקלות.

• מעניין 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

יש תופעה ברכבי יונדאי/קיה עם מנוע GDI של אכילת שמן. לא מאוד נפוץ אבל קיים.

ראה דוגמא כאן:

עריכה אחרונה על ידי TZR84

פורסם

מנוע ה1.6 האטמוספירי הוא מדגם GDI, לי היה רכב כזה שהחלפתי ל2.0, ב1.6 אחרי 75000 ק"מ התחיל לאכול שמן, לא משהו קריטי, אך אולי זאת היתה רק ההתחלה,

היה טוחן סביב הליטר כל 15K ק"מ בערך, הטיפולים במנוע GDI הם כל 30 , אך אני הייתי עושה כל 15.

ה2.0 זה הדגם האמין DOHC רגיל ולא GDI, היום עם 2.0 ומרוצה מאוד מהרכב, ואני ממליץ לך ללכת רק על ה2.0,

הרבה יותר חזק, זמינות הכח מורגשת, ובכלל עם כפתור "ספורט בכאילו 😉", זמינות הכח ליגה אחרת מה1.6, שב1.6 אין שום כפתור המנוע בקושי מזיז את הרכב, בעליות צריך לדחוף, ולא צוחק.

צריכת דלק זהה, אולי ה2.0 חסכוני יותר בבינעירוני, אך זה סתם הרגשה, לא באמת בדקתי.

המלצה נוספת:

תקנה רק פרטי גם אם זה מ 0 ק"מ, כמובן מ0 ק"מ במחיר המשוקלל הנכון כמובן,

מהסיבה שה1.6 קניתי מיד ראשונה ליסינג, עלה לכביש ב 11/2018,

ה2.0 ישן יותר בשנה 10/2017, אך היה פרטי לחלוטין, והרגיש ממש חדש,

מעבר למנוע, הנסיעה 2.0 שהיה בבעלות פרטית הרבה יותר כיפית ושקטה, ורואים שתוחזק יותר טוב, ונשמר הרבה יותר טוב מזה שהיה בליסינג, זה ממש מורגש.

בהצלחה.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...