Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1187 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, 

בערך עשור משתמש בדרייב. 

רק עכשיו הגעתי ל-12 מתוך ה15 GB הבסיסיים. 

אין לי שום בעיה לשלם 80 או 120 שקלים בשנה ל-100\200 ג'יגה של גוגל. 

השאלה היא האם זו האופציה העדיפה? 

יש המלצות לדרייבים אחרים? מה אתם אוהבים בהם?

תודה וחג שמח.  

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

הדרייב סהכ מוצר מאוד נוח אם אתה גם משתמש גימייל, Photos וכו' שכן השטח משותף לכולם והמחיר סה"כ זול ונגיש.

אישית אני משתמש בNextcloud על שרת פרטי לאחסון קבצים (רק קבצים), לתמונות וכו' בינתים ה15 בגוגל מספיקים אך כשאצטרך עוד ולא יהיה מה לפנות כנראה שאשדרג ל100 גיגה.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

תודה לכולם. 

אכן ג׳ימייל, שיטס, דוקס וכו'. 

תמונות אין לי יותר מדי איזה 3 ג׳יגה. 

השאר מסמכים וקבצים של העבודה ואישיים. 

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
לפני 4 שעות, ניקו פ. כתב:

השאר מסמכים וקבצים של העבודה ואישיים. 

זה לא רצוי לערבב בין קבצים של העבודה לקבצים אישיים, בפרט בשירות ענן.

• אהבתי 2
פורסם

תלוי מהם אותם קבצים של העבודה. אם מדובר, נניח, בחומר של הרצאות שאתה מכין זה סיפור אחד. אם בחומרים אישיים או אחרים שמצריכים חיסיון צריך לבדוק האם בכלל מתר לשמור בענן רגיל או שיש דרישות משפטיות מיוחדות.

מכל מקום, הפרדה בין קבוצות קבצים (למשל אישי מול עבודה) טובה, וגם "תרוויח" כפל נפח חינם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

אני עם one drive של מייקרוסופט, 300 שח בשנה לטרה אם אני לא טועה, וזה כולל אופיס לחמישה משתמשים.

מגבה אוטומט את התמונות מהטלפון, וכמובן כל מה שב my documents 

עריכה אחרונה על ידי bjlb
פורסם

אצלי התשלום לאחסון הוא משותף למשפחה, כך שאני כבר שנים (עשור?) משלם על איחסון לגוגל.

אפס בעיות או טענות. בהשוואה לספקים אחרים, הממשק שלהם משתנה מעט ולאט יחסית, מה שמקל על הארגון ומקטין את הסיכוי לאבד דברים.

• אהבתי 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה לכולם מעריך מאוד את העזרה. 

לפני 5 שעות, eladts כתב:

זה לא רצוי לערבב בין קבצים של העבודה לקבצים אישיים, בפרט בשירות ענן.

מדוע? 

אצלי העבודה זה בעיקר קבלות, חומרי לימוד מקצועיים וכל מיני תעודות. 

האישי זה מסמכים וכל מיני כאלו, רישיון רכב, ביטוח, אקסלים של הוצאות. 

פורסם

לא יודע לא הייתי רוצה לעבור בין מסמכי עבודה ופתאום לראות איזה דיק פיק 

פורסם

אני לא רואה מניעה לערבב בין הדברים.

כל עוד אתה משתמש בMFA, קיים לך מייל גיבוי (ובכלל אתה מגדיר נכון את נושאי האבטחה לפי ההמלצות שלהם) ויודע להיזהר בשימושים שלך (למשל לא להתחבר לעולם עם החשבון שלך במחשב של מישהו אחר) זה ממש לא אמור להפריע.

נקודות למחשבה:

1. ענן של גוגל זה אחסון, זה לא גיבוי.

2. מה קורה אם ח"ח קורה לך משהו? האם יש למישהו גישה לשם?

פורסם
לפני 54 דקות, Mikelt89 כתב:

לא יודע לא הייתי רוצה לעבור בין מסמכי עבודה ופתאום לראות איזה דיק פיק 

בטוח גם לא היית רוצה לעבור בין דיק פיקס ולהתקל במסמך עבודה :(

לפני 11 דקות, GTאי כתב:

אני לא רואה מניעה לערבב בין הדברים.

כל עוד אתה משתמש בMFA, קיים לך מייל גיבוי (ובכלל אתה מגדיר נכון את נושאי האבטחה לפי ההמלצות שלהם) ויודע להיזהר בשימושים שלך (למשל לא להתחבר לעולם עם החשבון שלך במחשב של מישהו אחר) זה ממש לא אמור להפריע.

נקודות למחשבה:

1. ענן של גוגל זה אחסון, זה לא גיבוי.

2. מה קורה אם ח"ח קורה לך משהו? האם יש למישהו גישה לשם?

תודה. 

יש לי גם כונן חיצוני לגיבוי. 

לא משתף עם אף אחד. אשתי יודעת את הסיסמה ומהמחשב הנייח שלי הכל שמור. 

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 10 שעות, ניקו פ. כתב:

מדוע? 

אצלי העבודה זה בעיקר קבלות, חומרי לימוד מקצועיים וכל מיני תעודות. 

לא יודע איפה אתה עובד אבל זה פותח אותך ואת המעסיק לliability מטורף בהקשר של פרטים דל עבודה , עסקאות , פרטיות ומידע לקוחות וכו.

הייתי נמנע כמו מאש.

• רעיון טוב! 1

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אה אין שם שום דבר ממה שציינת חוץ מקבלות שהוצאתי כעצמאי ללקוחות. 

מקסימום את זה אשמור רק על כונן חיצוני. 

פורסם

אם אני לא טועה, המקצוע שלך יופיע על החשבוניות, יחד עם איזה תיאור ממצה של מילה או שתיים של השירות שנתת. אלה, לבדם, עשויים להיות חסויים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...