Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כרטיס מסך באיזור 600-7-- שח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1186 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשקה נפשי לשחק קצת HARRY POTTER החדש. הכרטיס שמובנה על המעבד לא סוחב. מה אני יכול לקנות בתקציב הנל?

כדאי לי בכלל לקנות בתקציב הנל?

פורסם

הזוי כמה שהתלהבתי מהמשחק הזה, ישר עשיתי pre order לps5 ומאז שהוא יצא שיחקתי בו חצי שעה, לא היה לי זמן בכלל.. אבל אחלה משחק עושה רושם.

לנושא - תרשום לנו את שאר המפרט שלך כדי שנדע מה אפשר להתאים, באופן כללי - אין כרטיס מסך נורמאלי חדש במחיר הזה.

אני חושב שצריך להגיע לאזור ה 1,200 בשביל משהו עם VFM נורמאלי, כמובן אפשר גם כרטיס מיד-2 אם אתה מעוניין.

אפשר גם לקנות קונסולה שלמה במחיר הזה, אם זה מדבר אליך.. 

פורסם
לפני 2 דקות, MZN כתב:

הזוי כמה שהתלהבתי מהמשחק הזה, ישר עשיתי pre order לps5 ומאז שהוא יצא שיחקתי בו חצי שעה, לא היה לי זמן בכלל.. אבל אחלה משחק עושה רושם.

לנושא - תרשום לנו את שאר המפרט שלך כדי שנדע מה אפשר להתאים, באופן כללי - אין כרטיס מסך נורמאלי חדש במחיר הזה.

אני חושב שצריך להגיע לאזור ה 1,200 בשביל משהו עם VFM נורמאלי, כמובן אפשר גם כרטיס מיד-2 אם אתה מעוניין.

אפשר גם לקנות קונסולה שלמה במחיר הזה, אם זה מדבר אליך.. 

מפרט

מעבד 3400G

זיכרון 16GB 

לוח אם די סטנדרטי

מה יש באיזור 1200 שח? 

פורסם

כרטיס מסך חזק ידרוש חיבור מתח מהמספק כוח.

השאלה אם יש לך ספק כוח שתומך בחיבור חיצוני לכרטיס מסך.

תבדוק אם יש לך כבלים כאלו במחשב כי אם אין, אז אתה דיי מוגבל בכרטיסי המסך שאתה יכול לשים:

image.png.8cb9d7d4f4fa428e18d3851ca1fc7cdf.png

פורסם

ב1300 יש rtx 3050 אבל לדעתי האופציה המומלצת היא יד שניה. 

בפייסבוק אפשר למצוא הרבה AMD 6600XT באזור ה1000 ש"ח. 

וב1100-1200 יש RTX 3060ti, הם נמכרים שם גם ביותר זול אבל כנראה שאלה כרטיסים ששומשו לכרית קריפטו. 

שניהם כרטיסים מצוינים ה-3060ti מעט יותר חזק ומספק ביצועים יותר טובים במיוחד עם Ray tracing דלוק (מיותר לדעתי). 

לי יש 6600xt והבעיה שלו היא הדרייברים הגרועים של amd. 

לפני 30 דקות, Gavrik כתב:

כרטיס מסך חזק ידרוש חיבור מתח מהמספק כוח.

השאלה אם יש לך ספק כוח שתומך בחיבור חיצוני לכרטיס מסך.

מומלץ לוודא אבל היום אפילו בספקים הכי זולים יש חיבור pcie. 

חשוב לבדוק שההספק של הספק מתאים, למחשב כזה כנראה יספיק 550w.

פורסם
לפני 49 דקות, Michaelr כתב:

ב1300 יש rtx 3050 אבל לדעתי האופציה המומלצת היא יד שניה. 

בפייסבוק אפשר למצוא הרבה AMD 6600XT באזור ה1000 ש"ח. 

וב1100-1200 יש RTX 3060ti, הם נמכרים שם גם ביותר זול אבל כנראה שאלה כרטיסים ששומשו לכרית קריפטו. 

שניהם כרטיסים מצוינים ה-3060ti מעט יותר חזק ומספק ביצועים יותר טובים במיוחד עם Ray tracing דלוק (מיותר לדעתי). 

לי יש 6600xt והבעיה שלו היא הדרייברים הגרועים של amd. 

מומלץ לוודא אבל היום אפילו בספקים הכי זולים יש חיבור pcie. 

חשוב לבדוק שההספק של הספק מתאים, למחשב כזה כנראה יספיק 550w.

אני צריך אחד חדש עם חשבונית, מכל מני סיבות

אפשר גם אמזון

פורסם

יש rtx 3050 ב1300 ש"ח בKSP. אחרי תוספת מע"מ הזמנה מחו"ל יוצאת יותר יקר.

אם אין לך צורך בכרטיס מסך טוב מעבר למשחקים (עריכת וידאו וכ"ו) הייתי שוקל לקנות אקסבוקס Series S, יותר זול מהכרטיס ויתן ביצועים דומים במשחקים. בעוד 5 שנים הכרטיס לא יסחוב משחקים חדשים והקונסולה כנראה שכן.

ולהבנתי אפשר לחבר מקלדת ועכבר לקונסולה אם אתה לא אוהב לשחק עם שלט.

פורסם
לפני 21 שעות, mrmiki1234 כתב:

אני צריך אחד חדש עם חשבונית, מכל מני סיבות

אפשר גם אמזון

אליאקספרס תופס?
יש באליאקספרס אחלה דילים, הרבה כרטיסי מסך REFUBRISHED ששומשו פעם לקריית קריפטו וגם חדשים.

הכי VFM זה כנראה RX580 מחודש, באזור ה200 ש"ח אתה מקבל כרטיס מסך שלא נופל בהרבה מRX3050 וGTX1660 בביצועים, אבל הבעיה בRX580 וAMD בכללי זה הדרייברים, אתה יכול לשבור לא מעט את הראש עם דרייברים שעושים בעיות וחוסר תמיכה.
יש גם GTX1660 בפחות מ400 שקל, כמו הRX580 הוא גם מחודש.
GTX1660 חדש יעלה קצת פחות מ700 ש"ח מהדוד אלי ההבדל בביצעוים בינו לבין הRX3050 הוא ממש זניח, לכן לא ראוה סיבה לקנות RX3050 במחיר פי 2 גבוהה יותר.

פורסם (נערך)
לפני 56 דקות, Gavrik כתב:

אליאקספרס תופס?
יש באליאקספרס אחלה דילים, הרבה כרטיסי מסך REFUBRISHED ששומשו פעם לקריית קריפטו וגם חדשים.

הכי VFM זה כנראה RX580 מחודש, באזור ה200 ש"ח אתה מקבל כרטיס מסך שלא נופל בהרבה מRX3050 וGTX1660 בביצועים, אבל הבעיה בRX580 וAMD בכללי זה הדרייברים, אתה יכול לשבור לא מעט את הראש עם דרייברים שעושים בעיות וחוסר תמיכה.
יש גם GTX1660 בפחות מ400 שקל, כמו הRX580 הוא גם מחודש.
GTX1660 חדש יעלה קצת פחות מ700 ש"ח מהדוד אלי ההבדל בביצעוים בינו לבין הRX3050 הוא ממש זניח, לכן לא ראוה סיבה לקנות RX3050 במחיר פי 2 גבוהה יותר.

תופס בגדול. לא מדובר בחתול בשק? חומרה יקרה מעולם לא הזמנתי משם(יקרה יחסית לכבלים וכו')

מה כל כך מיוחד בכרטיס RX580?

עריכה אחרונה על ידי mrmiki1234
פורסם

אתה יודע בגדול מה אתה מקבל, אם אתה קונה חדש אז אין שום הבדל בין קניה בארץ לקניה מאלי.
אם אתה קונה מחודש אז אתה יודע שאתה קונה כרטיס מסך עם מעבד גרפי שעבד קשה בקריה של קריפטו ששינמכו מעט את התדר שלו כדי לעשות אותו יותר יציב.
המחודשים יכולים ללכת אחרי כמה שנים בגלל שהמעבד הגרפי שלהם עבד הרבה, החדשים יעבדו כמו חדשים.

אני אישית קניתי RX580 מחודש כי יש לי מחשב בן 14 שנים (הדור הראשון של I7) ואני מתכוון למשוך איתו עוד כמה שנים, הכרטיס מריץ FAR CRY 5 על 1080P HIGH, DOOM ETHERNAL, MAFIA 3, METRO 2033 על +-60FPS בלי בעיה.

פורסם
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

אתה יודע בגדול מה אתה מקבל, אם אתה קונה חדש אז אין שום הבדל בין קניה בארץ לקניה מאלי.
אם אתה קונה מחודש אז אתה יודע שאתה קונה כרטיס מסך עם מעבד גרפי שעבד קשה בקריה של קריפטו ששינמכו מעט את התדר שלו כדי לעשות אותו יותר יציב.
המחודשים יכולים ללכת אחרי כמה שנים בגלל שהמעבד הגרפי שלהם עבד הרבה, החדשים יעבדו כמו חדשים.

אני אישית קניתי RX580 מחודש כי יש לי מחשב בן 14 שנים (הדור הראשון של I7) ואני מתכוון למשוך איתו עוד כמה שנים, הכרטיס מריץ FAR CRY 5 על 1080P HIGH, DOOM ETHERNAL, MAFIA 3, METRO 2033 על +-60FPS בלי בעיה.

הRX ששלחת נראה מעולה

פשוט לא נשלח לישראל

אין ספק שבשביל לשחק במשחק חד פעמית זה פתרון טוב

• תוכן חדש...