Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1227 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן, שמעתם נכון - מאנדרואיד לסמסונג.

התחדשתי בגלקסי S23.

עכשיו אני רגיל שמנהל הסיסמאות של גוגל זוכר סיסמאות של אתרים ואפליקציות.

עם אתרים אין בעיה, הכל מופיע בכרום.

עם אפליקציות יותר טריקי - סמסונג החליטו להיות מיוחדים ויצרו אקוסיסטם משלהם. ובמקום מנהל הסיסמאות של גוגל, הם משתמשים בsamsung pass.

האם יש דרך לייבא סיסמאות מגוגל לsamsung pass? או שצריך להקליד ידנית?

שאלה נוספת - יש לי טאבלט גלקסי נוט S7+. אני מנסה לסנכרן את Samsung notes של S23 עם חשבון סמסונג, אבל משום מה לא רואה שם את הדברים שכתבתי בטאבלט.

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

גם בסמסונג השמירה  היא  גוגל.

אתה יכול לעשות גם יוזר בסמסונג, אין הדבר תלוי אחד בשני.

לגבי השאלה השנייה.

אני עובד עם google keep ורשומות עוברים יפה בין המכשירים השונים.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • מעניין 1
פורסם
לפני 12 דקות, Ron Poh כתב:

לגבי השאלה השנייה.

אני עובד עם google keep ורשומות עוברים יפה בין המכשירים השונים.

עם הnotes בעיקרון הסתדרתי, פשוט לקח לזה זמן להיטען.

אני מכיר את keep.

Samsung Notes זה משהו אחר בעיקרון, אני משתמש בזה ללימודים עם טאבלט ועט, במקום מחברות, אבל כאמור, הסתדרתי עם זה.

לגבי שמירת סיסמאות מצאתי איך להפעיל גם את הזה של גוגל (בדיפולט היה כבוי), אבל הוא עדיין פונה לsamsung pass משום מה.

https://www.droidwin.com/how-to-use-google-autofill-on-samsung-galaxy-s23-ultra/

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שאלה נוספת בקשר לגלקסי.

לסמסונגים יש את הקורא טביעות אצבע שמובנה במסך, פטנט מאוד נחמד לדעתי.

קיבלתי עם המכשיר מגן מסך זכוכית זול כלשהו, מה שגרם לקורא טביעות אצבע לא להגיב טוב.

האם יש מגן מסך מומלץ שעובד טוב עם הקורא הנ"ל?

או שעדיף לוותר עם המגן, כמו שעשיתי בטלפונים הקודמים שלי?

יש לי גם טאבלט סמסונג עם קורא מובנה במסך, ושמתי לו מגן paper feel מחוספס (כדי שיהיה נוח לכתוב), ושם אין את הבעיה הזאת, אז הבעיה במגן ספציפי כנראה.

מדובר בS23 הדגם הרגיל (לא פלוס/אולטרה).

פורסם

ניסית את האפליקציה smart switch?

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

תתחדש!

SORRY אבל אין לי מחשבה עבורך, אני עדיין עם ה-S8 שלי. הכל דרך גוגל.

כשאתה מבצע העברת נתונים ממכשיר למכשיר זה לא מעביר גם את כל הססמאות?

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם (נערך)

להעביר זה מעביר, הבעיה שלא נעשה אימפורט מסיסמאות של גוגל לסיסמאות של סמסונג.

וכברירת מחדל המכשיר ניגש לסיסמאות של סמסונג.

סמסונג החליטו שהם מיוחדים.

ד"א אין גם אפשרות לעשות שיקוף מסך לAndroid TV, רק לטלוויזיות סמסונג. או עם אפליקציה חיצונית.

לא נורא, אשחזר ידנית במידת הצורך.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

פורסם

נצל"ש, הS8 הזקן שלי מתחנן שיחליפו אותו. מאיפה קנית S23 ומה הייתה העלות?
ציפיתי שהמחיר של S23 ישתווה למחיר של S22 מלפני 9-10 חודשים, בנתיים אני לא רואה שזה קורה

יום טוב גם לך

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

נצל"ש, הS8 הזקן שלי מתחנן שיחליפו אותו. מאיפה קנית S23 ומה הייתה העלות?

קיבלתי מהעבודה.

הפעם יכולתי לבחור הפעם בין אייפון 14 או גלקסי S23.

המכשיר בעיקרון מפלאפון.

פורסם

סמסונג אוהבים להיות מיוחדים.. וזה לא תמיד טוב. ראה ערך Bixby.

ממליץ כן להשתמש בAutofill של גוגל ולא של סמסונג, ככה גם בעתיד אם תעבור למכשיר אנדרואיד שאינו סמסונג לא תצטרך לשבור שוב את הראש בהעברות.

נסה את ההוראות פה https://www.droidwin.com/how-to-use-google-autofill-on-samsung-galaxy-s23-ultra/

• אהבתי 1

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם
לפני 11 דקות, dalet11 כתב:

ממליץ כן להשתמש בAutofill של גוגל ולא של סמסונג, ככה גם בעתיד אם תעבור למכשיר אנדרואיד שאינו סמסונג לא תצטרך לשבור שוב את הראש בהעברות.

נסה את ההוראות פה https://www.droidwin.com/how-to-use-google-autofill-on-samsung-galaxy-s23-ultra/

האמת שאיכשהו ברח לי שצריך ללחוץ על SAMSUNG PASS ואז לבחור גוגל.

אני מסכים לגמרי שעדיף את זה של גוגל. כנ"ל לגבי Samsung Pay שמיד כיביתי, והעדפתי להשתמש בGoogle Wallet.

Use Google AutoFill on Samsung Galaxy S23 Ultra

לפני 12 דקות, dalet11 כתב:

סמסונג אוהבים להיות מיוחדים.. וזה לא תמיד טוב. ראה ערך Bixby.

את כל השליטה קולית/מחוות וכאלה אני מיד מכבה, ביחד עם צלילי מקלדת.

סמסונג מנסים להיות אפל ולנעול אותך לתוך האקוסיסטם שלהם.

פעם הם ניסו לפתח מערכת הפעלה משל עצמם (אפילו שתיים, Bada וTizzen), לא ממש הלך להם, אז הם מנסים להחליף את השירותים של גוגל.

אם לא יכולים להחליף את השירות של גוגל, אז לפחות להוציא כפיל של זה, לפעמים מוצלח, לפעמים לא (כמו Bixby וGalaxy Store).

• תוכן חדש...