Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1255 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מהירות האידוי תלויה קודם כל בשטח הפנים של אותו מאגר נוזל. ליטר מים מבקבוק מים מתאדה יותר לאט מאשר אותו ליטר מים בגיגית. 

בהנחה שצורת מיכל הדלק היא פחות או יותר מלבנית, שטח הפנים לא משתנה אם הוא מלא או שיש בו חצי כמות. 

הגורם השני כפי שנכתב זה הרוויה של האוויר שמעל.

לדוגמא כאשר הלחות גבוהה, המים בשלולית יתאדו יותר לאט מאשר במזג אוויר יבש. 

אבל בכל המכוניות ב 30 השנים האחרונות קיימת מערכת EVAP למניעת הגעת אדי דלק לאטמוספרה, המערכת הזו אחת לכמה זמן מאווררת את מיכל הדלק. אדי הדלק נשאבים למיכל פחם פעיל "קניסטר", שם הם מסתננים וממנו לסעפת יניקה לשריפה במנוע.

ככה שכאשר המערכת פועלת יש כניסת אוויר נקי למיכל הדלק ואני מניח שזה מנטרל את גורם הרוויה. המסקנה שלי שאין הבדל במהירות האידוי בין אם המיכל מלא או כמעט ריק. 

• מעניין 1

פורסם

על זה נאמר אל תתן לעובדות לבלבל אותנו,

ועכשיו ברצינות, 

אין שום סיבה הגיונית שמכל מלא יצרוך פחות דלק,

יש מצב שעם תוסף לדלק ושמן נחשים + לחש סודי שנלחש לפני כל הנעה, צריכת הדלק תהיה שלילית,

ותוכל לתדלק מהאוטו שלך את האוטו של השכן מרוב רזרוות.

• מצחיק 1
אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
פורסם

נראה לי המד דלק (האנלוגי לפחות) בזמן שהמיכל מלא יורד בצורה יותר איטית. לפחות לפי ההרגשה שלי

אם אין הסבר מקצועי אולי זה הסבר תיאורטי

פורסם

הסברתי בהודעה יותר למעלה בדיוק למה זה קורה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...