Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קודם כל אני משתתף בצערם של משפחות נהגים והמוות שלהם יכול להיות שהיה נמנע אם העירייה היתה מרימה את הכפפה ומשמישה את המנחת להפיכתו למסלול מירוצים.

אני חושב שהמסלול הזה בדיוק שם כדי להפוך להיות מסלול מירוצים וגם יכול קצת להחיות את העיר האבודה הזו. אפשר לראות את העיר השכנה ולראות את המסלול שלהם.

כן זה לא כסף שיגרום לעירייה לשחות בדולרים אבל לכל הפחות יאפשר לנהגים לשחרר קצת רסן בסביבה בטוחה.

אם יש פה מישהו שמקושר לעיריית דימונה, אנא ממכם תעבירו את זה הלאה.

אם אתם לא מקושרים לעירייה אשמח אם תשלחו לאחד מחברי מועצת העיר - מכתב או סמס או whatapp

מס' שם ושם משפחה תפקיד טלפון אימייל
1 בני ביטון ראש העיר 08-6563140 [email protected]
2 ארמון לנקרי מ"מ רה"ע 08-6563218 [email protected]
3 אריאל ללוש סגן רה"ע 08-6563221 [email protected]
4  צרויה יחיאל סגן בה"ע 08-6563130 [email protected]
5 אסף איפרגן חבר מועצה 052-2967269 [email protected]
6 יוסי פרץ חבר מועצה 054-6776328  
7 אלברט לוי חבר מועצה 054-2627063

[email protected]

8 עודד הרוש חבר מועצה 054-2097617

[email protected]

9 ניסים חמו חבר מועצה 054-3077361

[email protected]

10 יהודה בצלאל חבר מועצה 052-6553276

[email protected]

11 גיל אמסלם חברת מועצה 050-8667199

[email protected]

12 מיכל אבו חברת מועצה 054-4581527

[email protected]

13 עופר טלקר חבר מועצה 050-6231955

[email protected]

14 ניסים פרץ חבר מועצה 052-2761200

[email protected]

15 מרינט וקנין חברת מועצה 052-6085015

[email protected]

• רעיון טוב! 3
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 38
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני רק מקווה שהפרטים של האנשים האלה זמינים לקהל הרחב, ואתה לא הגעת אליהם בקומבינה ועכשיו עושה להם עכשיו doxxing

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
לפני 5 דקות, vadim6385 כתב:

אני רק מקווה שהפרטים של האנשים האלה זמינים לקהל הרחב, ואתה לא הגעת אליהם בקומבינה ועכשיו עושה להם עכשיו doxxing

הפרטים נלקחו מתוך אתר העירייה בלינק הבא - https://www.dimona.muni.il/190/

• רעיון טוב! 1
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 42 דקות, vadim6385 כתב:

הם בתפקיד ציבורי, לא איזה random בקארזפורום

• אהבתי 2

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אני בעד שיסדירו שם את המקום.

אבל בתנאי שיגבו מחיר כניסה שיכניס מעט כסף לעירייה, כסף תחזוק שוטף של המקום (כולל כל מה שצריך. קפה/תה שירותים וכו' )שכולל גם ביטוח נזקים/חיים.

אפשר מחיר כניסה אחר להשתתפות במסלול ואחר לסתם לצפיה 

מסלול חופשי בלי פיקוח זה מתכון לאסון.

.

פורסם
לפני 4 דקות, om2 כתב:

צודק לגמרי

לפני 4 דקות, om2 כתב:

אבל בתנאי שיגבו מחיר כניסה שיכניס מעט כסף לעירייה, כסף תחזוק שוטף של המקום (כולל כל מה שצריך. קפה/תה שירותים וכו' )שכולל גם ביטוח נזקים/חיים.

לגבי ימי מסלול, קודם כל צריך להסדיר ביטוח לנהגים.

צריך גם שיהיו marshals, שישמרו על סדר, ירחיקו את הצופים מהמסלול, וגם יהיו מוכשרים לתת עזרה ראשונה.

גם צריך שיהיה גרר בהמתנה שיוכל לפנות מהמסלול רכבים שנתקעו או ניזוקו.

גם אמבולנס ומכבי אש, אם מדובר באירוע המוני. במינימום שיהיה רכב פינוי כלשהו.

וגם רצוי שתהיה מיכלית מים שתשטוף שמן מהכביש במידה ומישהו התרסק או שפך מנוע.

גם לפני כל יום מסלול, צריך לנקות את המסלול, כדי שיהיה בטוח לנסוע בו ולא להיתקע בסלעים או זבל שעף לשם.

בשביל לממן את כל זה, צריך לא רק לגבות כסף מהמשתתפים והצופים, אלא גם להכניס לתמונה חברות מסחריות שיתנו חסות לאירועים.

• רעיון טוב! 2

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אני לא מדבר על אירועים המוניים.

זה כמובן שצריך הכל .

אלא סתם אני ואתה רוצים לעשות מקצה בנינו ולא רוצים לעשות את זה פיראטי.

.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אני מסכים עם כל מה שכתבת, חוץ מזה שהוא לא כתב שהעירייה אחראית למוות שלהם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 9 שעות, om2 כתב:

אפשר מחיר כניסה אחר להשתתפות במסלול ואחר לסתם לצפיה 

כמובן כמובן, לא ציפיתי שהם יעשו את כל הבנייה מסביב בשביל העיניים היפות שלי..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

אם אין להם כסף והמסלול הזה מיותר - אפשר לעשות בר הרבה יותר זול: לקחת טרקטור ולחרוץ כמה חריצים עמוקים לרוחבו. כמובן להציב שלטי אזהרה. שהפרחחים ישבו את המכוניות שלהם.

• משעמם 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הם יסגרו את המסלול. לפתח אותו למסלול חוקי זה המון כסף שהם לא יראו בחזרה.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם
לפני שעתיים, discoTD5 כתב:

העירייה לא אחראית למוות שלהם. 

זה בשביל לשטוף את העיניים

spacer.png

חוסר המעש בנוגע למנחת היא בהחלט באחריות העירייה, לכל הפחות יכלו למנוע את הכניסה למנחת. 

תופעת ה"יהיה בסדר" מאוד נוחה כי זה מספק תעסוקה לתושבי העיר אבל גם אין אחריות על הנעשה במנחת.

בשביל הנוחות מצרף מפה - דרום מערב המסלול עם באפר מעולה של שטחי מסחר. 

הוספת באפר נוסף לכיוון מערב של שטחי מסחר + מלונות. עם בנייה של מגורים מצפונה. יהוו כר נהדר לחידוש העיר המתה הזו.

screenshot-www.google.com-2023_01.10-20_48_58.thumb.png.456488cdd6a3ef2af437f087d4a7f7bb.png

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם

ברור שיסגרו אותו. השאלה היא כיצד. גידור עלול לא להספיק, לגדרות יש נטיה להתפרק, ולטיפוסים שמשחקים שם יש נטיה לעזור להן בכך. להביא מכבש כדי לסגור חריצים זה יותר מסובך.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

• תוכן חדש...