Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבילת גלישה לחו"ל.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 52 דקות, ALÞћÃ כתב:

שיחות טלפון בפורמט הפרמטיבי כבר לא מעניינות אף אחד כשיש לך VOIP בוואצאפ ושאר האפליקציות שרוכבות ע"ג הדאטא.

כאשר אתה בארץ זרה, מנסה להגיע למקום כלשהו, מסתבך ולא מוצא זה יעניין אותך מאוד. כי שיחה קצרה לבעל המקום יכולה לחסוך לך המון זמן התברברות. מנסיון.

יצא לי גם לדבר בטלפון מקומי עם נציגים של חברת ההשכרה בשני מקרים.

וכל זאת מבלי ששום קקי לא פגע במאוורר. יש מצבים שבהם שיחות מקומיות נדרשות הרבה יותר.

שיחות מקומיות כשאתה בחו"ל זה אמנם לא חובה, אבל לפעמים שימושי מאוד.

• מעניין 1

יום טוב גם לך

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

פורסם
לפני 57 דקות, ALÞћÃ כתב:

שיחות טלפון בפורמט הפרמטיבי כבר לא מעניינות אף אחד כשיש לך VOIP בוואצאפ ושאר האפליקציות שרוכבות ע"ג הדאטא.

יש גם שיחות נכנסות. בנסיעה האחרונה שלי קיבלתי שיחה מהמשטרה כי מכונית שלי, שאמנם חנתה כחוק, הפריעה לעבודה של איזו משאית. השיחה התקבלה כשיחה סלולרית רגילה (עם עקוב אחרי מהמספר הרגיל למספר של הגלובל), ההוראות לבן להזיז את המכונית ניתנו כבר בואטסאפ.

לפני 42 דקות, method כתב:

אך אין לי מושג מה המחירים של הסים המקומי.

משתנה ממקום למקום - בין 3 אירו לחבילה נדיבה (המדינות הבלטיות, לפני 5 שנים) ל-80 דולר לחבילה צנועה (קנדה לפני 4 שנים). ולכל תכנית יש כל מיני ניואנסים. לפני שעברתי לגלובאל סים הייתי חוקר א תהנוא לפני כל נסיעה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 13 דקות, Igalz כתב:

כאשר אתה בארץ זרה, מנסה להגיע למקום כלשהו, מסתבך ולא מוצא זה יעניין אותך מאוד. כי שיחה קצרה לבעל המקום יכולה לחסוך לך המון זמן התברברות. מנסיון.

יצא לי גם לדבר בטלפון מקומי עם נציגים של חברת ההשכרה בשני מקרים.

וכל זאת מבלי ששום קקי לא פגע במאוורר. יש מצבים שבהם שיחות מקומיות נדרשות הרבה יותר.

שיחות מקומיות כשאתה בחו"ל זה אמנם לא חובה, אבל לפעמים שימושי מאוד.

בנושא שיחות מקומיות בחול (לא לארץ) עם חבילה ישראלית צריך מאוד להיזהר. לא אצל כולם זה בתעריף שיחה לארץ כשהשיא אצלי היה בסלקום לפני כמה שנים ששיחה מקומית באנגליה עלתה 12 שקלים לדקה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 8 דקות, Night Driver כתב:

בנושא שיחות מקומיות בחול (לא לארץ) עם חבילה ישראלית צריך מאוד להיזהר. לא אצל כולם זה בתעריף שיחה לארץ כשהשיא אצלי היה בסלקום לפני כמה שנים ששיחה מקומית באנגליה עלתה 12 שקלים לדקה.

לכן אני מההתחלה אומר שהפתרון הכי משתלם (לא לבעלי עסקים שצריכים זמינות ישראלית) זה סים מקומי.. לפחות מהנסיון שלי.

לרוב שיחות מקומיות ללא הגבלה כלולות בתוכנית, או שניתן להוסיף במחיר בדיחה.

עוד דוגמא איך שיחות מקומיות יכולות לעזור מאוד: בגיאורגיה שתי שיחות לנציגת שירות מקומית של אוויס וקצת הרמת קול בטלפון זיכו אותי לשדרוג מדצ'יה דאסטר ללנדקרוזר.. שווה לקנות סים 😉

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם (נערך)

תראה , כשבפולין אתה קונה סים מקומי 6GB ב 10 זלוטי... (כ 8 ש"ח) אז זה באמת זול . אבל צריך לחפש חנות (נכון, היא בשדה תעופה).

לבעלי עסקים דווקא יש חברות ישראליות שנותנות ללא חבילה חו"ל שיחות נכנסות בפחות משקל דקה בחו"ל. כנ"ל דקות יוצאות. חפש בטבלאות של החברות הישראליות .

למשל בגולן , אם חייגת מגולן לגולן באותה מדינה, תחוייב גם במסגרת חבילה חו"ל.

מספר מקומי מאד עוזר אם נציג חברת הליסינג חוזר אליך בנושא תיקון התקר...

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בנסיעה האחרונה שלי ל 3 ימים צרכתי יותר מ 300 דקות שיחה. חבילה מובנית יותר מתאימה לזה.

פורסם

אתה לא יכול להשוות נסיעת עסקים שמכניסה כסף לנסיעת בילויים שרק שורפת אותו.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

הבעיה עם סים מקומי היא שאתה לא זמין במספר שלך.

עכשיו כשהייתי במדריד והשתמשתי באיירלו, לא לקחתי בחשבון את דואר ישראל.

חיכיתי לחבילה מאמזון ולא יכולתי לשנות את אופן המסירה כי האתר של הדואר לא זמין מחול.

ידעתי שהשליח יתקשר ולא רציתי שהחבילה תוחזר אז עניתי לשלוש שיחות ממספרים לא מוכרים. עוד לא קיבלתי את החשבון, אבל זה אמור להיות לפי 30 שקל לדקה...

נראה לי שזה מקזז את כל מה שחסכתי בהזמנה מאמזון.

עריכה אחרונה על ידי פינדר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

עד שלא יהיה עקוב אחרי לואטסאפ תמשיך לסבול מזה. זו אחת הסיבות בגללן אני מעדי את הגלובאל - האפשרות לעקוב אחרי מהמספר הישראלי הרגיל למספר הישראלי שלהם.

הסיבוך היחיד שלי היה בכמה מקרים שבהם נזקקתי לאינטרנט על הטלפון הרגיל שלי, השתמשתי במכשיר עם הגלובאל כ-hotspot. היה טיפה מסורבל, אבל פעל היטב.

פורסם

האם כשקונים סים פיזי דורשים ממכם צילום של הדרכון?

ממה שקראתי אני יודע שעושים זאת בתאילנד וקולומביה

והאם יש חובה לשלם על החבילה באשראי?

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד לאחרונה השתמשתי בוורלד8, לא כזה משתלם, עולה כמעט כמו הספק הרגיל בתכנית חו"ל, והחיסרון הכי גדול זה שכשבאמת הייתי צריך אותו לשיחות (מלון ביטל על דעת עצמו וזה הצריך שיחה לבוקינג) זה שתה לי את החבילה עם קשית.

למעשה, זה שתה לי את כל הקרדיט כמעט פעמיים על 2-3 שיחות.

נו מור.

טיסה אחרונה השתמשתי בוורלד8 רק לנחיתה, וישר קניתי סים מקומי (10 פאונד ל5 ג'יגה פלוס 15 ג'יגה בונוס)

קיצר, אם יש לך פיתרון לנחיתה- אז סים מקומי ללא ספק.

אחרת כנראה שeSim אך טרם יצא לי כך שאני לא יודע מה התהליך.

פורסם

ברור ש-eSim, לא סתם לשם העולם הולך. אני במכוון לא נותן יד לחבילות של חברות סלולר כי אני רוצה להיות בעל השליטה.

רק Airalo או מתחריה. לוחץ, זה עובד. בום. בלי להוציא את הסים שלך, בלי להתעסק עם שירותי לקוחות - פשוט עובד.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

2016 BMW M235i.

פורסם
לפני כשעה, ANUTKK כתב:

האם כשקונים סים פיזי דורשים ממכם צילום של הדרכון?

ממה שקראתי אני יודע שעושים זאת בתאילנד וקולומביה

והאם יש חובה לשלם על החבילה באשראי?

תלוי מדינה. גם בפרו וקמבודיה זה ככה. באירופה ותכלס רוב מדינות העולם אין צורך.

עושים את זה כחלק מהמלחמה בפשיעה, מניעת שימוש בסימים חד פעמיים. כלומר כל מספר טלפון מזוהה עם בן אדם מסוים.

פורסם (נערך)

גם באירופה זה קיים, או, לפחות היה, וזו הנחיה (דירקטיבה) של האיחוד. בגרמניה וצרפת היתה פרוצדורה של שעה (בגרמניה אפילו סירבו למכור לי סים כי הצגתי דרכון גרמני, ואז דרשו תיעוד של כתובת שרשומה במשטרה), בהונגריה החתימו אותי על חוזה יותר ארוך ממשכנתא. גם בארה"ב, לפני הרבה שנים, זה היה סיפור לא קטן, ויקר במיוחד, כי נזקקתי גם לטלפון שמתאים לתדרים. מצד שני, בלא מעט מדינות זה היה כמו לקנות חבילת וופלים בקיוסק.

@flytomarsהיה לי סיפור דומה עם רנטאלקארס. היה לי קרדיט של כמה דולר בסקייפ (זוכרים את זה?). התחברתי לוייפיי של נמה"ת ושוחחתי איתם. היום זה יכול להיות יותר פשוט, עם חבילת הגלישה של הגלובאל. אבל, האמת, אם לא השרשור הזה לא הייתי נזכר בסקייפ שמזמן שכחתי מקיומה. 

אני מתכנן החלפת טלפון בחודשים הקרובים, eSIM יהיה שיקול בבחירה כפי ש-NFC היה בפעם הקודמת.

עריכה אחרונה על ידי sperial

פורסם
לפני 8 שעות, sperial כתב:

אתה לא יכול להשוות נסיעת עסקים שמכניסה כסף לנסיעת בילויים שרק שורפת אותו.

באף נסיעה אני לא יכול להתנתק.

• תוכן חדש...