Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי לאמא שלי מחשב חדש שהגיע עם וינדוס 11.

אמא שלי פנסיונרית עם דרישות מאוד בסיסיות כלפי המחשב, ולא בדיוק מטיילת איתו בעולם.

הייתי שמח שהיא תוכל להדליק\לפתוח את המחשב מבלי להקיש כל מיני סיסמאות.

כרגע המחשב בפתיחה דורש פין קוד, אם מבטלים פין קוד אז הוא דורש את הסיסמא של החשבון.

אם מבטלים את הסיסמא אז הוא דורש אישור microsoft authenticator.

יש דרך לבטל את כל הבבל"ת הזה בעליה? ושהמחשב יעלה ללא אבטחה..

בנתיים גיגול לא נתן פתרון, אשמח לעזרה והכוונה

יום טוב גם לך

פורסם

שום דבר לא משתנה בחברה הזאת לאורך השנים. הם עדיין חושבים שהם חכמים יותר ממך, ואז יוצא שבשביל להתאים את המוצר שלהם לצרכיך צריך לפרוץ את הרג'יסטרי, שמשתמש רגיל בכלל לא אמור לדעת מהו. 🤦‍♂️

אבל לשים לך עשרים פיצ'רים ואפליקציות מובנות שעובדות רק בארה"ב וממילא אף אחד לא משתמש בהן - זה הם יודעים לעשות.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)

הבני אלף ש*****ת האלה...

כבר מזמן שיניתי ברג'יסטרי כך שמערכת ההפעלה לא תוכל לכפות עליי ריסטרט בכוח כשיש עדכונים, אלא שכבר קרה לי בעבר שאחרי שהיא נדנדה לי במשך חודש, בכל זאת ה*ונה עשתה ריבוט בכוח. בכל אופן, למדתי לא למשוך את זה יותר מדי, אבל הפעם התגריתי בגורל, קמתי בבוקר ו... הפתעה! כו$%^%& שלהם.

ואז בשעה שתיים עשרה פונקט, שיחת Teams סופר חשובה עם איזה אינגליזי מאלביון הבוגדנית בענייני עבודה. רבע לשתיים עשרה אני נכנס לטימס... עשה לי sign out פשקרב חולרה. מנסה להכנס, זבביר... שום דבר לא עובד. כבונוס גם המחשב נתקע. עושה שוב ריבוט... המחשב עובד אבל הטימס עושה לי אצבע משולשת. מוריד שוב התקנה של טימס, מתקין מחדש, עכשיו גם הטימס סוף-סוף עובד אבל עדיין זבביר, מגלה רק בדיעבד שהיה צריך להכנס עם הסיסמה של ה-AD ולא עם הסיסמה של החשבון האישי (או להפך). בינתיים אני כולי שטוף זיעה ומקלל כמו סוור בנמל בגדנסק ביום שני בבוקר, עוזב הכל, נכנס לטימס דרך הממשק ווב, בגלל שזה הממשק ווב אי אפשר להפעיל טשטוש רקע על המצלמה או לשים רקע יפה, ורואים את כל הזבל על השולחן שלי וערימת הארגזים מאחוריי!!! יוב****מט.

פשלי נא*וי מיקרוסופט, כולכם ביחד עם כל התוכנות המזורגגות שלכם.

עריכה אחרונה על ידי קורן בן אשר
  • אהבתי 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...