Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1325 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הרכב המדובר הוא סוזוקי קרוסאובר 2015, 1.6, גיר רציף. אני יד שניה, היד הראשונה היו ההורים שלי. כיום הרכב עם 109,000 ק"מ. הרכב טופל רק במוסכים מורשים.

כאשר הרכב היה עם כ-80,000 ק"מ הוחלף הגיר באחריות בעקבות רעשים וחוסר תגובה בפקקים (הבעיה המוכרת של הדגם הזה). כיום הרכב עם 109,000 ק"מ ושוב פעם יש רעשים בעיקר כשאני מעביר מצבים בגיר.

כשהחליפו לי את הגיר נאמר שהגיר הבעייתי הוחלף בגיר חדש לחלוטין מדגם שונה מהמקורי ולכן הבעיה של הגיר המקורי לא אמורה לחזור על עצמה. יש לציין כי מרבית הנסיעות שלי הם בכביש 6 ואני נוסע דיי רגוע ולכן קשה לי להאמין שתוך 30,000 ק"מ הגיר החדש שוב עושה את אותם הרעשים שהיו מקודם.

האם מישהו נתקל בתקלה דומה שחוזרת בפעם השניה לאחר החלפת הגיר המקורי? שווה לנסות שוב מול סוזוקי ולקוות שיסכימו להחליף פעם נוספת או שפשוט כל עוד הרכב נוסע לעשות טרייד אין ולקחת רכב אחר?

תודה.

פורסם

האם נדלרו לך נוריות התראה (גם בפעם הראשונה, וגם כעת)? האם בוצעה סריקת תקלות?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

לא נדלקו נורות בפעם הראשונה וגם לא עכשיו.

בפעם הראשונה היו רעשים וחוסר תגובה בפקקים, לאחר שהשארתי את הרכב במוסך, אמרו לי שצריך להחליף גיר וזה באחריות.

עכשיו התחילו רק הרעשים ולא קפצתי למוסך סוזוקי כי הרעשים התחילו ממש לפני כמה ימים ואני גם מניח שבמידה ומדובר באותה התקלה (וככה זה נשמע), לא יחליפו לי גיר שוב ובכנות אני מעדיף פשוט לשדרג את הרכב ולהמנע מהגיר הרציף שיש ברכב הזה.

עריכה אחרונה על ידי TheExplorer
פורסם

ללא קשר מה תעשה עם הרכב, לצורך התעוד, תדווח מיד למוסך המטפל על הממצא ותבקש הנחיות. אם אותה תקלה חזרה, יבדקו מדוע.

מנסיון אישי, החלפתי פעמיים גיר במאזדה 626 שנת 2000, פעם ראשונה במסגרת האחריות ופעם שניה ללא תשלום נוסף.

הערה: בבדיקת הרכב לפני קניה, התקלה תתגלה ע"י המכון הבודק, והקונה אם ירצה את הרכב, ידרוש הורדת עלות התיקון, שזה לא מעט. יותר פשוט וכלכלי, לדרוש מהיבואן תיקון הגיר ללא תשלום נוסף.

• תוכן חדש...