Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

240SX Pignose בארץ

Turbo_LAG
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 26.11.2022 בשעה 09:43, ac cobra כתב:

לאנשים יש כסף (והרבהה) והיו להם פוסטרים עם מכוניות בחדר, כעת הם מגשימים את הפוסטר :)

מאמין שבאקזיט הבא נשמע על מישהו שהגשים את את הפוסטר או את ה"רכב ממשחק המחשב" של למבורגיני דיאבלו - הרכב בעקרון כבר בגיל אספנות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

מה החוק בנוגע לייבוא רכב אספנות משופר?

לדוגמה, ב.מ.וו. E36 בסיסית (318, 320) שהשתילו לה מנוע של אחת הגרסאות החזקות יותר.

או דברים שהם במוצהר אפטרמרקט, כמו קוילאוברים, בלמים מוגדלים וכדומה.

Life is a journey,

Enjoy the ride...

פורסם

שאלה טובה. יש כאלה בארץ כמה.

רכבי אספנות שהגיעו מארצות הברית חלקם "עודכנו" בקטנה כמו בלמי דיסק, הגה ובלמים מתוגברים. אבל זה בקטנה.

יש גם כאלה שבמקור היו עם מנוע "קטן" ועלו ארצה עם מנוע גיבור (לא עם טורבו, אבל נפח וצילנדרים,בוודאות) .

אני מניח שזה תלוי באיכות הניירת שהגיעה איתם. לא נראה לי שמשרד התחבורה חופר במפרטי יצרן מקורי על פי VIN . 

• מעניין 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון באותו הנושא: גם יצא לי לראות עוד אחת באזור חדרה לפני כמה ימים, כבר לא הייתי כל כך בשוק. אני מבין שזו מתחילה להיות תופעה מתגברת בארץ.

כתומה, לא Pignose (הסוג השני, לא יודע איך קוראים להן. אלה שיותר נפוצות). ראיתי אותה למחצית שנייה.

"אין דבר העומד בפני הרצון"... חוץ מהעובדה שאתה גר במדינת ישראל. נו טוב, העיקר הכוונה.

• תוכן חדש...