Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קיט נוס לפונטו GT TURBO 1300

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ניסית לצאת חכם ... לא הלך לך ..

מקסימום, מכסימום, מאקסימום, היא מילה לועזית ואתה יכול לכתוב אותה איך שבא לך =]

מי ניסה לצאת חכם??? אם אין לך מה להגיד, אל תכתוב כלום.

הבחור כתב שבמקרה הכי גרוע תהייה פחות פונטו טורבו בארץ, ואני אמרתי במקרה הכי גרוע הוא ימצא את עצמו בבית חולים או גרוע מזה... ההדגש על מקסימום היה להראות על מה הגבתי.

מגאן 265

פורסם

בנאדם שואל שאלה ונכנסתם לו לעורק הראשי!!!!!!

אז ככה:

א- הפונטו היא 1400 T סתם שתידע, ואל תיתווכח אתה רוצה אתה מוזמן לפנות לפורמים אחרים לאישור.

ב- נוס יכול להיות מורכב גם על מנוע סגור, (מנוע בלי חיזוקים)אך אם דיזה מאוד קטנה, (יסביר על זה עוד שניה) ויכול להיות מותכן על כמעט כל רכב. (תמיד יש כמעט בנושא)

ג-הכ"ס שהנוס יתן לך הוא תלוי בגודל הדיזה (חור הזרקת הגז) אשר תשים ברכב. יש דיזה של 20 30 100 ואפילו 150 כ"ס הדיזה מייצגת את הכוח סוס שייתקבל באותה הרגע

ד- כן נוס זה הורדה מהכביש אבל אני לא מכיר יותר מידי שוטרים שפותחים בגאז ומסתכלים מאחורי הגלגל ספייר כדי לבדוק אם יש לך בלון (יש כאלה אבל לא הרבה)

ה- מילוי של בלון תלוי בגודלו אין גודל סטנדרט יש כמה סוגים

עוד דבר שטוב לדעת נוס הוא בעצם גז צחוק המוזרק בשוטים

ו-ולכל השושואיסטים פה שמשחקים אותה מקומות מיוחדים שצריך קוד להיכנס אליהם וכדומה

אם אתה רוצה באמת (למרות שיש לך חודשיים רישיון) ה"פ

והייתי מציע לך בתור בנאדם שלא רוצה לראות מודעה בעמודים האחרונים בידיעות אחרונות

קודם תקבל קצת וותק בנהיגה אחר כך תיקח אוטו ספורטיבי ואז תתחיל לשפר אותו

כי תאמין לי שאתה תינהג יותר ותבין שלא רק את במשוואה הזאת את תידע למה אני מדבר ככה

מקווה שעזרתי (יודע שכן)

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

פורסם

אני בכלל לא מבין למה צריך להוסיף עוד כוח ל-GT - הרי גם כשהצמיגים חדשים

והמתלים במצב טוב, האוטו לא ממש מצליח להשתלט על המומנט המופרע של המנוע הזה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבן אדם בא שאל שאלה ובמקום להסביר לו אתם מתחילים לרדת עליו.

א. קודם תלמד לנהוג על רכב רגיל ולא פונטו טורבו (שכמדומני אין לך), תקבל קצת ניסיון בטחון ונהיגה נכונה (תלך לקורסי נהיגה מתקדמת וכ"), ואז תתחיל בחיפושים אחר פונטו טורבו.

ב. כשתמצא אחת (רמז: הם לא מסתובבות חופשי חופשי מוכנות אחת אחת למכירה), ללא שילדה פגועה ומנוע במצב טוב, תסע עליה תכיר את המכונית ולא ישר תלך ותשפר אותה בנוס או WHATEVER.

לאחר שתעבור את סעיפים א', ו-ב' תחזור אלינו להתייעצות איך לשפר את הפונטו שתקנה בעתיד.

פליקס

ROOONEEYY

פורסם

מעניין איך התר'ד המזעזע הזה עדיין פתוח.

מצד אחד ילד, ששואל איך ומאיפה לשים תוספת שהוא ראה בסרט על אוטו של קיים(gt 1300...).

מצד שני אנשים כמעט אף אחד לא הגיב לנושא.

אז פינקסון, תקרא את התגובות הענייניות,תלמד ותפנים מה שכתבו לך.

נ"ב: השקעתי כדי למנוע את המשך הויכוח הסתמי של פינקסון בקשר לנפח מנוע:

http://www.carfolio.com/specifications/models/id/?id=2640

שבוע טוב לכולם.

פורסם
אני בכלל לא מבין למה צריך להוסיף עוד כוח ל-GT - הרי גם כשהצמיגים חדשים

והמתלים במצב טוב, האוטו לא ממש מצליח להשתלט על המומנט המופרע של המנוע הזה.

תפסת מהפונטו GT מינימום M3

1400 טורבו זה לא כזה מופרע (מדבר מניסיון נהיגה ארוך עם האוטו לצערי)

היא לא כזאת חזקה וראית מכוניות 200 סמ"ק מעל בלי מגדש שמתעללות בה בצורה רקטאלית

אל תיקחו את האוטו הזה קשה (פיאט) וגם לא את התגובה שלי

עידן

מפש איביזה טורבו 2001-2 ה"פ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...