Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 5 שעות, Krip כתב:

הכל בסדר חברים זה בסדר לאהוב חומרים בינוניים, היה לי מוצרים של החברה הזאת, מגבות כפפות אין מה לדבר זבל של מוצרים שעושים עבודה גרועה ונהרסים מהר, לגבי החומרים שלהם, הם סבבה ולא יותר

carpro/ gyeon/ koch/ gtechniq/ angelwax/ P&S/ Griot's garage ועוד המון חברות שהרבה יותר טובות, נכון, קצר יותר יקרות אבל חומרים הרבה יותר טובים

יודע מה , תן הוכחה אחד שחומרים של אלו עדיפים על פני cg. זה שאתה אישית לא אוהב אותם זה לא הופך אותם לביינוניים.כל מה שהכנסת לרשימה עומד בדיוק באותה רמה של cg. 

gladen pro25+rs audio 100m- brax gx2400

eton ug20 -brax gx2000

gladen pro10- helix c one

fiio m11plus-brax dsp

פורסם

GC זאת חברת פרסום ולא חברת דיטיילינג, היא לא משקיעה במוצרים שלה, היא רק דוחפת שמות מפוצצים עם תיאורים מפגרים.

בתור חובב דיטיילינג ( גם בעל עסק מסתכל באותה צורה )אני מחפש חברות שמשקיעות כסף במוצרים שלהם ואומרת לי זה המוצר הכי טוב שלנו לקטגוריה הזאת, CG פשוט מציפה את השוק בעשרות מוצרים עם שמות הזויים שעושים אותו דבר בדיוק.

זאת פשוט בורות וחוסר ניסיון להשוואות חברות כמו gtechniq לחברה גרועה כמו CG

יש באינטרנט עוד מלא סיבות למה החברה הזאת בינונית מינוס אין לי כוח לפרט פה הכל.

יש גם ביוטיוב מספיק אנשים שעושים סקירות על מוצרים איכותיים באמת ולא על זבל של חברת פרסום

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, Krip כתב:

הכל בסדר חברים זה בסדר לאהוב חומרים בינוניים, היה לי מוצרים של החברה הזאת, מגבות כפפות אין מה לדבר זבל של מוצרים שעושים עבודה גרועה ונהרסים מהר, לגבי החומרים שלהם, הם סבבה ולא יותר

carpro/ gyeon/ koch/ gtechniq/ angelwax/ P&S/ Griot's garage ועוד המון חברות שהרבה יותר טובות, נכון, קצר יותר יקרות אבל חומרים הרבה יותר טובים

השתמשתי בהרבה מאוד מוצרים של החברות שציינת,להגיד שהן יותר טובות ,קשה לי מאוד להגיד.
גם כמישהו שהתעסק בדיטיילינג באופן מקצועי,לא הייתי רץ למתג את החברות האלו כ high end .
P&S לדוגמא החומר שלהם לג'אנטים הוא אוברייטד לחלוטין ולא עושה את העבודה כמו שצריך,הbead maker נחמד,הwetcoat עדיף לדעתי.
לGYEON יש ציפויים מהטובים בשוק,ואת הwetcoat שהוא חומר פשוט פנטסטי,אבל לא כל החומרים שלהם טובים.
KOCH יש להם חומרים טובים כמו הGS אבל לא מצאתי יתרונות שלו לעומת APC+ של מג'ווירס לדוגמא מלבד העובדה שאפשר להשתמש בו כpre wash.
הFW חומר מהטובים שהשתמשתי.

אז כמו שאמרתי ,אין חברה אחת שעושה הכול טוב,לצאת בהצהרות זה נחמד.

אגב gtechniq,חברה חביבה ,הציפויים שלהם מעולים(G1 C4) שמפו וכו' חומרים בינונים ותו לא.

אם אתה נשען על ביקורות ביוטיוב על חומרים כאסמכתא על אם הם טובים או לא,רק שתכיר ש99 אחוז מהדברים שם ממומנים,אין תחליף לhands on.

עריכה אחרונה על ידי ArikC

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

ברור שאני לא קונה את כל המוצרים של חברה אחת, זה טימטום לפי דעתי

יצא לי להשתמש בהמון מוצרים של המון חברות ושוב המוצרים של CG הם בינוניים, המוצר היחיד שאני משתמש בו עכשיו ששייך לcg זה הדלי השקוף שלהם😆

עם מוצרים של carpro/ koch / gyeon ועוד כמה חברות קיבלתי תוצאות יותר טובות בין עם זה בשטיפה חיצונית או בניקוי פנימי

פורסם

שאלה אם עוברים מגילדה למגבות , מה המגבת המומלצת ? לגיפ  מאזדה , צריך 2 או 1 מספיק 

40 על 40 מספיק ?  שאלה נוספת איך קוראים לחומר לניקוי גאנטים של SONEX שעושה סגול 

זכור לי משהו טוב 

פורסם

2 מגבות לפחות , מן הסתם המזדה היא רכב גדול. 

לסונקס יש שני מוצרים - wheel cleaner אחד "רגיל" והשני נקרא beast  ( החיה) שהוא יותר אגרסיבי.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

מנסיון שלי עם חומר ניקוי לגאנטים של סונקס לא הייתי ממליץ . עושה את העבודה אין ספק אבל גם הוריד לי את הצבע מהקאפות .. 

הייתי ממליץ על איירון של חברות אחרות ( לא חסר )

פורסם
לפני שעתיים, V*I*P כתב:

מנסיון שלי עם חומר ניקוי לגאנטים של סונקס לא הייתי ממליץ . עושה את העבודה אין ספק אבל גם הוריד לי את הצבע מהקאפות .. 

הייתי ממליץ על איירון של חברות אחרות ( לא חסר )

ככל הנראה השארת אותו יותר מידי זמן.

אני משתמש ברגיל (לא החייה) , סבב ראשון מיים ואז עם המקציף ומשאיר עד שהקצף ירד ורק אז מרסס עם הסונקס, לפי ההוראות כ 3 דקות וקצת ואז שוטף ועובר עם מברשת וסבון. לא פוגע בכלום.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם
לפני 17 שעות, RADIOMAN כתב:

שאלה אם עוברים מגילדה למגבות , מה המגבת המומלצת ? לגיפ  מאזדה , צריך 2 או 1 מספיק 

40 על 40 מספיק ?  שאלה נוספת איך קוראים לחומר לניקוי גאנטים של SONEX שעושה סגול 

זכור לי משהו טוב 

מגבת אחת של griot's garage PFM תספיק לך ולא תשאיר סימן

• תוכן חדש...