Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים, רכשתי מסך חדש(50') ואני מעוניין לתלות אותו, כרגע מותקנת אצלי טלוויזיה על גבי זרוע נשלפת, הזרוע מוגדרת למסכים עד גודל של 42'.

שמעתי שניתן למצוא מתאמים שיאפשרו תלייה של מסך גדול יותר, אך לא הצלחתי למצוא שום אזכור למוצר זה ברחבי הרשת.

למישהו יש מושג אם הדבר הזה בכלל קיים?

ואם כן, מה שמו?

פורסם

קודם תראה מה המרווח ברגים מאחורי המסך (לרוב זה יהיה 40 על 40) ואחרי זה תנסה לבדוק ברשת מה המשקל המקסימלי שהיא אמורה לתמוך
אבל לרוב זרוע של 42 תהיה טובה גם ל 50

כי החיים הם לא רק קו ישר PSI

פורסם (נערך)

קודם כל, בדוק מה המשקל המכסימלי שהזרוע חכולה לשאת, וזה כולל את הזרוע עצמה, הקיר והעוגנים.

לגבי מתאמים - יתכן שכלל לא תזקק להם , אם לזרוע ולמסך יש הברגות מתאימות. מכל מקום,  למתקני תליה רבים אפשרות התאמה לחיבורי מסך שונים. וכשמדובר במסך שעולה כמה אלפי ש"ח לא הייתי מתקמצן על זרוע מתאימה למידותיו ולמשקלו, מה גם שמסך שנופל עלול לגרום נזק סביבתי לא קטן.

עריכה אחרונה על ידי sperial
  • אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 3 שעות, sperial כתב:

קודם כל, בדוק מה המשקל המכסימלי שהזרוע חכולה לשאת, וזה כולל את הזרוע עצמה, הקיר והעוגנים.

זו השורה התחתונה. הגודל לא רלוונטי כמעט כי מסכים ישנים לדוגמא שוקלים משמעותית יותר מחדשים ברוב המקרים (רוב המקרים כי נגיד OLED לא כאלו קלים בצורה מפתיעה כמו שגיליתי... סיוט לתלות)

לא פחות חשוב זה ההתקנה והחיבור לקיר!

לגבי מתאמים - אם זה לא מתאים לVESA המתאים בגודל - לא הייתי שם מתאם על זרוע.

זרועות עולות גרושים באמזון.

יש לי את הגירסא הזו (או דומה לה) מהחברה הזו:

https://smile.amazon.com/Articulating-Rotation-Extension-600x400mm-Pipishell/dp/B07YJDV1CV/ref=sr_1_9?keywords=pipishell+mount&qid=1646922460&sr=8-9

3 כאלו בבית שמחזיקות 55 ו2 65״ שונים

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 24 דקות, Liviur כתב:

זרועות עולות גרושים באמזון.

גם בהום סנטר. ואין צורך להמתין למשלוח - והן מגיעות עם מבחר אבזרים שיתאימו לכל מסך.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

תעלה תמונה של זרועות המתקן הקיים ותרשום את דגם המסך החדש.

אנסה לאמוד עבורך אם הזרוע מתאימה, יכול לזהות כמעת כל זרועה ששווקה בארץ ב 10 השנים האחרונות.

עוסק בתחום.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

היי חברים,

תודה על העזרה, הטלוויזיה הינה TCL 50P615(https://www.lior-electric.co.il/product/טלוויזיה-חכמה-50-tcl-טי-סי-אל-דגם-50p615/).

מבדיקה שעשיתי משקל ההעמסה המקסימלי של הזרוע הינו 25 ק"ג, (https://ksp.co.il/mob/item/39356)

תהיתי לעצמי האם משקל ההעמסה מתייחס למשקל המופעל הזרוע כאשר הזרוע מתוחה או צמודה לקיר(מניח שיש הבדל, מומנט וכו').

אני מעוניין להשתמש במתאם לא משיקולי חיסכון, אלא הקדיחה בקיר שלי לא פשוטה, כשקדחתי בפעם האחרונה נדרשתי להשתמש בפטישון, וגם אז זה לא היה פשוט.

יש לציין שהזרוע הנוכחית מוברגת לדיבלים ג'מבו(האלו שעשויים מברזל עם בורג ראש אום).

ביקרתי בAce, הם לא מחזיקים מאריכים כאלו, ונאמר לי כי המוכר שהוא אינו יודע היכן ניתן להשיג, אך הוא יודע שקיים פתרון כזה.

פורסם

החיבורים לא מתאימים, הזרוע עם חיבורי VESA עד 200x200, והמסך עם VESA 200x300

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 19 דקות, m3x7r3m3 כתב:

החיבורים לא מתאימים, הזרוע עם חיבורי VESA עד 200x200, והמסך עם VESA 200x300

הבנתי, אז חיבור של מאריך אינו אופציה?

אז למקרה שאתקין זרוע חדשה, על מנת להימנע מקידוח, אתה חושב שאוכל למצוא זרוע שהמיקום של הברגים שמחברים אותה לקיר זהה למיקום של ברגים שמחברים את הזרוע הנוכחית שלי לקיר?

פורסם

אולי יש מתאם מ-VESA 200x200 (של הזרוע) ל-VESA 200x300 (של המסך).

לא יודע אם המיקומי ברגים תואמים בין זרועות של אותה חברה (ואולי אפילו אותה סדרה) - נסה אולי ליצור קשר עם ברקן

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

עניין ה vesa זה נושא פתיר אבל הזרוע עצמה לא תהיה יציבה במומנט שמסך 50" יעמיס עליה למרות שהוא שוקל פחות מהמשקל הייעודי שלה, בעיקר יגרום לפיתול הזרועות

• אהבתי 1

פורסם
לפני שעתיים, gsi16v כתב:

עניין ה vesa זה נושא פתיר אבל הזרוע עצמה לא תהיה יציבה במומנט שמסך 50" יעמיס עליה למרות שהוא שוקל פחות מהמשקל הייעודי שלה, בעיקר יגרום לפיתול הזרועות

אז לדעתך אין מנוס מלהתקין זרוע ייעודית לגודל הנ"ל?

פורסם
לפני שעתיים, gsi16v כתב:

לא בטוח, הזרוע הזו עד לעומס של 25 ק"ג, הטלוויזיה הזו משאירה עודף מ-10.

ונכון להיום על כמעט כל הדגמים של הזרועות כתוב במפורש שהם יכולים להתאים בתנאי שיש עמידה בעומס המשקל.

החשש שלי הוא דווקא שהתאמה של ה-Vesa בדרך כזו או אחרת, תפריע לעומס המקסימלי ותקטין אותו מתחת למשקל הטלוויזיה החדשה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

המשקל ספייר שמשאר לך מתבטל בזה שהטלויזיה גדולה בכמעת 25% ממה שהמתקן אמור להתמודד איתו במומנט פיתול ולא גזירה מבחינת משקל הרמה.

דווקא התאמת הvesa היא פשוטה, מחליפים את הזרועות לארוכים יותר, אין לזה משמעות בתליה עצמה.

• תוכן חדש...