Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחלה יוזמה. מעניין אם השוטר הגדיל ראש או מישהו מעליו.

אני 3 פעמים בשבוע אחה"צ בדיוק שם (ממשיך ישר למודיעין) ולא פעם וויז שולח אותי מנבי סמואל בגלל הפקק הזה שנוצר בעיקר ממקפחי זכות. 

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הקשר של וייז למציאות רופף בחודשים האחרונים. רוב הסיכויים שהוא שולח אותך משם זה כי נפל לו בורג.

פורסם
בתאריך 8.3.2022 בשעה 18:07, eladns כתב:

להלן הסיפור

כביש בגין בירושלים. לכיוון עטרות\מודיעין.

יש פקקון של 5-7 דקות להיכנס מבגין למחלף בן ציון.

השוטר עמד עם טוסטוס בצומת. 

כל מי שנדחף השוטר לא נתן לו קנס כספי. נתן לו שיעור שבטוח יעזור, שלח אותו לחזור לנתיב השמאלי.

אז מה יקרה עכשיו?

אם הנהג הסורר ימשיך ישר בכדי להתפרסס במחלף הבא הוא יכנס לפקק גדול של איזור תעשיה עטרות.

אם יחליט לקחת שמאלה ולחזור לבגין דרום, הוא יכנס לפקק ענק של כל הכניסה לעיר.

כך או כך ניסיון לחסוך 7 דקות בפקק יעלו לנהג הסורר במעל ל40 דקות של פקקים.

ככה צריך. עזבו אותכם קנס כספי. קנס של דקות יקרות לחזור הביתה או להגיע לאיזה לקוח עצבני וזועף, שווה הרבה יותר

סליחה שאני הורס אבל עטרות בדרך כלל פחות עמוס מבית חנינה ולפעמים הויז שולח מראש לשם 

פורסם

עטרות פחות עמוס, נכון. אבל ויש אבל גדול, מעטרות להיכנס לנווה יעקב זה ממש עמוס.

הרי כל הכוונה היא לנסוע לצפון העיר. איזור תעשיה עטרות מת בחל מהשעה 16:00 אפילו שוטרים לא נכנסים לשם, אבל אחרי עטרות,באיזור בית חנינה,הפקקים לא נורמאלים והכל בגלל כיכר אחת,שצה"ל פותח שם את המעבר בחומה להיכנס לתוך כפר עקב, אז הוא בודק רכב רכב אבל הכיכר סתומה ואי אפשר לנסוע ישר לנווה יעקב.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
לפני 35 דקות, eladns כתב:

עטרות פחות עמוס, נכון. אבל ויש אבל גדול, מעטרות להיכנס לנווה יעקב זה ממש עמוס.

הנסיעה מעטרות גם פחות סימפטית לתחושתי. בפעמים הבודדות שנסעתי משם - לא הרגשתי הכי נעים, אבל אולי זה רק אני.

פורסם

עטרות מקום שנשכח לצערי. אבל בקרוב תוקם שם שכונה חרדים להתחזקות הדמוגרפיה היהודית באיזור. אני אשמח לגור שם,קרוב לציר יציאה בגין,5 דקות מגבעת זאב,15 דקות ממודיעין, אפס פקקים בגדול {בקטן 443 לפעמים נסתם ליד המחסום של מודיעין}

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

נפלא

אולי אם כל יום היו יוצאים מאות שוטרים לעשות פעולות דומות, הישראלי הברברי המצוי (וזה כללל העדות החוגים המגזרים המגדרים והמעמדות בישראל) יתיישר מעט

פורסם
לפני 17 שעות, m3x7r3m3 כתב:

ענית לעצמך.

לא לדבר על זה שמדידת העומס זה אומר מערכת שתמדוד שלא קיימת היום

למה לא? גם אם נתעלם ממערכות ה GPS שהמדינה/חברת הביטוח תאלץ אותנו להשתמש בשנים הקרובות אז ישנם לא מעט פתרונות קיימים (לא מושלמים) עם טכנולוגיה קיימת בעלי תוחלת מכובדת:

-וויז... אני בטוח כי המשטרה תוכל לבקש את הנתונים לבדיקת העומסים וולשכור תלמיד תיכון שיכתוב את האפליקצייה לניתוח הנתונים.

-"טלוויזה במעגל סגור" (למי שזוכר את הביטוי🙂), מצלמות (רבות) המכסות את כל הצומת ושוטר היושב במשרד ומפקח על הצומת. עבירה ראשונה תקבל הודעת אזהרה ב SMS ועבירה חוזרת תשלח כקנס בדואר.

-זיהוי מספר (כמו בחניונים או כביש שש), מצלמה ממוקמת בכניסה לנתיב/צמתים וביציאה מהנתיב/צמתים. אם יוצא מהנתיב רכב שלא צולם בכניסתו הווה אומר שהוא נדחף (או הונח ע"י מסוק אך זה פחות סביר...)

להמשיך?

פורסם

כל אלו לא קיימים היום לצורך הזה 😂

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני קיבלתי בדואר דו"ח על קיפוח זכות(בדיעבד זה לא היה הרכב שלי אלא מישהו ששכפל את המספר שלי) ממצלמה שהוצבה על רכב משטרתי כלשהו.

כך שהאמצעים בערך קיימים, צריך לעשות התאמות כדי להשמיש אותן באופן נרחב ולהפנות משאבים לכך.

פורסם
בתאריך 9.3.2022 בשעה 21:05, nev כתב:

הקשר של וייז למציאות רופף בחודשים האחרונים

עדיין ?

בתאריך 9.3.2022 בשעה 21:05, nev כתב:

רוב הסיכויים שהוא שולח אותך משם זה כי נפל לו בורג.

אני נוסע בזמנים פחות עמוסים,

ואף פעם לא שלח אותי דרך שם.

לפני 18 שעות, eladns כתב:

עטרות מקום שנשכח לצערי. אבל בקרוב תוקם שם שכונה חרדים

חלומות פז......

הפריחו בלון

להסוות את זה שביטלו לחרדים 20,000 יח"ד בקרית גת,

כמובן שהדמוקרטים בוושינגטון בלמו את התכנית של עטרות מיד.

גם כשהחרדים היו בקואליציה

הם בקושי הצליחו לסדר לעצמם בניה.

עד שש"ס סידרו להם את חריש,

בא עסקן מבני ברק שיש לו קרקעות בטבריה והפיל את זה.

גם את ההרחבות של אלעד וקרית יערים ביטלו,

המקום היחיד שאישרו להם זה בכסייפה.......

זו הסיבה שמחירי הדירות בערים החרדיות עלו בשלושים אחוז תוך חצי שנה.

מה שקורה עכשיו זה שהם מפסיקים לקנות רק בשכונות חרדיות

ומתחילים לגור בכל עיר בארץ

מפתח תקוה ועד עפולה

בקצב של 10.000 דירות בשנה

פורסם
לפני 4 שעות, race driver כתב:

מה שקורה עכשיו זה שהם מפסיקים לקנות רק בשכונות חרדיות

ומתחילים לגור בכל עיר בארץ

בהחלט.

@eladns תרד בשבת לגן המשחקים שצמוד לבית שלך, ותראה שהאולוסיה השתנתה.

מעולה למי שימכור דירה בקרוב 😉...

פורסם

אני מבסוט,שכל ירושלים תהיה חרדית.

חנויות של הכל בשקל.

אוטובוסים בכל כמה דקות {קו 59 אחלה קו,כל כמה דקות}

שבת- רכב אחד של יסע, אני אהיה בכביש עם הילדים והבימבות.

BMW E36 M40 year of 1992

פורסם

לקבל עונש כאן ועכשיו על עבירה זה הכי יעיל מבחינת חינוך.

במערב אירופה קנס משלמים במקום, עצר אותך שוטר ? תכין ארנק. עכשיו אתה משלם - במזומן או אשראי.

במידה ואין לך אפשרות לשלם, יש תוספת לא מבוטלת שתתווסף לך.

אותם אלו שנשלחו לעשות סיבוב, זה צריך להיות האקסטרא, את הקנס לדעתי היו צריכים לקבל בכל מקרה.

ואחרי ששילמו - אז יהיה אפשר לדון אם יקבלו זיכוי כן או לא. טעו לא טעו סבתא בהריון וכאלה.

לצערנו, הקנס אינו דיפרנציאלי לרמת ההכנסה ולכן כמה מאות שקלים לא באמת מרתיעים את רוב האוכלוסיה.

תחליף את זה ב10% מההכנסה השנתית  (שגודל ככל שעבירת תנועה, כלשהי, קורית שוב) עם מינימום מסויים והופ, פתאום לחתוך פקק לא כזה כדאי.

פורסם

קנס דיפרנציאלי רעיון טוב.

10% מהכנסה שנתית, נסחפת קצת?

אולי התכוונת 10% מהכנסה חודשית, 10% מהכנסה שנתית זה שכר של יותר מחודש, ממה אנשים ייקנו אוכל לילדים באותו חודש.

• אהבתי 5
  • תוכן חדש...