Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1643 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מניעה גם עם בוסטר/קבלים אז הסקנו שהבעיה לא במצבר. במוסך משום מה היא התניעה בלי בעיה אז לא עשו כלום. בבית היא הניעה כשיצאנו איתה אבל לא הניעה כשרצינו לחזור איתה.

מה לדעתכם הבעיה?

מדובר באקסנט מודל 2000

פורסם

רוב הסיכויים שהתקלה בחיישן גלגל תנופה.

החלק זול, העבודה קלה, הסימפטומים מתאימים - הייתי מתחיל בזה.

פורסם

היי לכם.

נאמר לי שהבעיה עקב חדירת מים ושיש קשר לאימובלייזר המקורי (ביטלתי לפני מספר שנים אבל מסתבר שאיכשהו הרכב התחיל להיזכר שיש לו וכאן היתה הבעיה). לא ממש הבנתי אבל זה הכיוון שאמרו לי.

העיקר שעכשיו הרכב מניע והלוואי שלא יהיו תקלות נוספות עד סוף החורף 😄

פורסם
בתאריך 6.1.2022 בשעה 19:05, anonport כתב:

ביטלתי לפני מספר שנים אבל מסתבר שאיכשהו הרכב התחיל להיזכר שיש לו וכאן היתה הבעיה

רוב הסיכויים שביטלת קודנית. לא את האימובילייזר המובנה של היצרן, אותו אי אפשר לבטל כלכך בקלות 

יום טוב גם לך

פורסם

אם זאת הייתה תקלה של קודנית הרכב לא היה מניע לסירוגין. מכיוון שציינת שהוא לא מניע לסירוגין הייתי הולך לכיוון שציינתי - חיישן גלגל תנופה. בייחוד שידוע שזאת בעיה ידוע ברכבי יונדאי. 

פורסם
לפני שעתיים, Igalz כתב:

רוב הסיכויים שביטלת קודנית. לא את האימובילייזר המובנה של היצרן, אותו אי אפשר לבטל כלכך בקלות 

נכון. אני לא מבין בדקויות האלה (זוכר שהיה לי פעם קודנית עם מספרים והיום כבר לא)

לפני כשעה, asix כתב:

אם זאת הייתה תקלה של קודנית הרכב לא היה מניע לסירוגין. מכיוון שציינת שהוא לא מניע לסירוגין הייתי הולך לכיוון שציינתי - חיישן גלגל תנופה. בייחוד שידוע שזאת בעיה ידוע ברכבי יונדאי. 

יכול להיות שזה מה שהוחלף בפועל אבל העדיפו לא להגיד לי. מבחינתי הכי חשוב שהכל עכשיו תקין (עד התקלה הבאה 😄). תכל'ס נשמע לי הגיוני שמדובר בחדירת מים  שהרסה חיבורים ומגעים

• תוכן חדש...