Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנסה ללמוד קצת על הרכב שלי, ולדעת מראש מחיר ואיך להחליף דברים בסיסיים.

המק"ט לרכב שלי [קיה ריו]:  548300U000

שתי שאלות: 

1. האם צד ימין ושמאל זהה?
  2. חיפשתי מקום לקנות ולברר מחיר, מקורי בארץ כ250ש"ח. ותחליפי [טלוסה] כ60ש"ח.

האם החברה התחליפית מומלצת? אם לא, איזו חברות מומלצות יש שמוכרים בארץ?

פורסם

לא עונה על השאלות שלך,

אבל טיפ חשוב כן (שקיבלתי בזמנו מבוקי) 

תרים את הרכב בשני הצדדים באותו סרן, ואז המוט המייצב יהיה חופשי ותוכל לעבוד עליו בקלות. אחרת, אם תרים רק צד אחד, המוט יהיה מתוח בצד הזה כי הגלגל השני על הרצפה ויהיה קשה לשחרר אותו וגם אם תצליח המוט יקפוץ וזה מסוכן ואחכ גם יהיה לך מאוד קשה לחבר את המגשר, אם בכלל תצליח.

ליאור.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 2 דקות, bjlb כתב:

תרים את הרכב בשני הצדדים באותו סרן,

נכון מאוד וזה חובה, זו לא המלצה. 

לא ניגשים לפרק את מוטות הקישור אם רק צד אחד מוגבה. 

פורסם

אפשר בהחלט להרים רק צד אחד אם יודעים מה עושים.

פשוט, מרימים קצת את המשולש באמצעות המגבה

עד שמוט הקישור חופשי.

פורסם
לפני 21 דקות, teyal כתב:

פשוט, מרימים קצת את המשולש באמצעות המגבה

אני פעם שמתי קרשים מתחת לדיסק בלם והורדתי קצת את הרכב כך שיהיה מפולס אבל שתי השיטות האלו פחות בטוחות לכן אני תמיד ממליץ להרים את שני הצדדים. 

פורסם (נערך)

מבדיקה זריזה באינטרנת שתי הצדדים זהים.

בארץ אין לך ממש מבחר מקסימום שאני יכול להמליץ לך זה את החנות משה חלפים בפ"ת, הם לא מחזיקים חלפים סינים.

למה אתה רוצה לחליף אותם?

עריכה אחרונה על ידי Electron

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

פורסם

צריך להרים טלפון, באתר לא תמצא.

בתאריך 2.10.2018 בשעה 21:25, GTI33 כתב:

אל תתרגש מ0-100, זה כ''כ לא מעניין, מה שחשוב זה החיוך שנמרח לך על הפרצוף שאתה נוהג ברכב ושאתה צועד בדרך אליו או מסתובב להגניב בו עוד מבט מאוהב שאתה יוצא ועוזב אותו.

• תוכן חדש...