Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1688 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, בימים אלו בחיפוש אחר רכב פנאי שטח חדש 5 מקומות בתקציב של עד 195 אלף לא מחפש לעשות "עסקה" או לקבל תמורה הכי טובה לכסף, אבזור מעולה חשוב מאד (תא מטען חשמלי, מצלמות 360, שיקוף \ הקרנת מהירות על השמשה הקדמית, Apple Car Play בהעדפה אלחוטי וכו'...), הרכב עבור משפחה צעירה, צריך בגאז' נוח (עגלות), ומספיק מקום ל-2 בוסטרים, חשוב מערכות בטיחות ומבחני ריסוק בציון גבוה.

להלן האופציות שבדקתי מסודרות לפי סדר עדיפיות (הראשון הכי גבוה)

ניסאן קשקאי - בהחלט מסמן את כל התיבות מבחינת אבזור ברמה הגבוה Tekna (182 אש"ח על הכביש), נראה סביר מבחוץ ומבפנים.

קיה ספורטאז' - (הדור שיגיע בשנה הבאה) - נראה מענין בהחלט כמו חייזר אבל לא די ברייקר, העניין הוא שנציג מכירות אמר לי שיגיע לקראת אפריל ולא ברור האם יביאו את גימור GT Line למרות שמבחינת מחיר כנראה יתומחר כמו יונדאי טוסון באבזור הגבוה.

מאזדה CX-5 - נראית טוב כביכול משדרת יוקרה, חסר קצת אבזור ברמת האבזור שמקבלים בתקציב שציינתי והפנים די מתיישן בשלב הזה ביחס למתחרות.

פיג'ו 3008 - נראה מעניין אבל יש לי סלידה מפג'ו בגלל תדמית אמינות בכל מקרה צריך ללכת לבדוק אותה

מה אתם היית בוחרים?

פורסם

הניסאן חביב בהחלט ונעים לנסיעה. אני לא חיבבתי את הגיר והוא לא מהדגמים הכי מרווחים. הדגם המאובזר קצת יקר לטעמי, האמצעי מציע תמורה טובה יותר למחיר.

ספורטאז' כרגע לא רלוונטי עד שלא יפורסם המפרט המקומי.

מאזדה CX-5 לדעתי עדיין נראה מעולה מבפנים ומבחוץ למרות הגיל, איכות חומרים מצויינת, בידוד רעשים טוב והנדסת אנוש טובה. גם הוא יקר למדי ויחידות ההנעה אמנם וותיקות ואמינות אבל פחות זריזות וחסכוניות מהטורבו שיש אצל המתחרים. יתרון משמעותי זה מלאי זמין בניגוד להלך הרוח הנוכחי בשוק.

הפיגו מעולה, הוא נוח ומרווח, העיצוב מיוחד ונאה בפנים ובחוץ ובפרימיום הוא מאובזר היטב. גם הוא לדעתי מתומחר מאוד מאוד גבוה, והמחירים שלו רק ממשיכים להתייקר בכל פעם מחדש, ולמרות שמדובר ברכב מעולה לדעתי אין לזה הצדקה. מבחינת אמינות מציע לך לנבור קצת בפורום ולהתעדכן בנקודות החשובות.

אתה יכול לבדוק גם את סיאט אטקה. ברמות הגימור אקספיריינס ו-FR הוא מאובזר היטב וזול מהמתחרים. המלאי הבא יגיע רק לקראת אמצע השנה.

גם סובארו פורסטר יכול להיות אפשרות מעניינת. הוא מרווח ומאוד נוח, לא הכי חסכוני אבל פותח אפשרות אמיתית לרדת מהכביש ולטייל קצת.

פורסם

אני הייתי עושה נסיעת מבחן, הספורטאג' בטוח עדיין אין, לגבי השאר, אם יש, יכול להיות שמכרו אפילו את דגמי נסיעות המבחן לך תדע,

לגבי ה3008, רק מנוע ה1.6 טורבו בנזין, אני לא הייתי מתקרב ל1.2 או לדיזל.

בנוסף הייתי מוסיף את המיצובישי אווטלנדר, לדעתי חבילה מעניינת מאוד.

• רעיון גרוע 2
פורסם

במחיר שציינת יש לך אחלה אופציות  במחיר של 195 הייתי בוחן אם כבר X טריל בנזין טקנה  

רכב טוב  בבסיסו תיהיה נוחה ושימושית מאוד .

לגבי הספורטאג' על הנייר הרכב הזה ניראה שהולך להיות שיא מכירות ולדעתי אפילו יותר המטוסון 

רצויי לחכות שיגיע כדי להיות בטוח בזה וכל גירסה מעל בסיס תיהיה נהדרת .

יש לך גם את הראב 4 שבא תקבל יותר חיסכון בדלק בית אמין לא יותר בא לעבוד מה שנקרה .

לגבי ה3008 כיום אין בעיות עם הרכבים שלהם והם התקדמו מאוד זה אולי אפילו הרכב הכי שווה בכל הקטגוריה שלו 

אבל מה אישית לא מתלהב מהיבואן שהורס את המותג הזה .

ולבחירה האישית שלי  ומניסיון על CX5 18  הרכב הכי טוב ברמת האיכות בנייה נסיע שימושי 

שלא נדבר על העיצוב האגרסיבי שאני אישית אף עליו , אז נכון מנוע וגיר ישנים אבל לי אישית זה עובד מעולה ואם אני יכול להרשות לעצמי בתקציב כמו שלך לא הייתי מהסס לבחור בסיגניצור ! 

כיום יש לי 3 חדשה בת שנה ואני מתכוון לחזור שוב לCX5  / אבל תלוי עד כמה יהיה טוב הספורטאג' ממנו .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

@lishaina מה הסיבות להמלצה על ניסאן אקס טרייל? מדובר ברכב סופר מיושן שגילו מורגש מאוד ביחס למתחרים. תא הנוסעים שלו פשוט מאוד ולא עומד ברמה של רכבי הפנאי העדכניים ואבזור הבטיחות שלו בסיסי ביותר. פותח השרשור הדגיש שהוא מחפש רכב 5 מושבים עם אבזור בטיחות מתקדם וציון ריסוק גבוה.

לגבי הפיג'ו, הרכב נהדר, אבל המחיר היקר שלו מרחיק אותו מאוד מהתואר הכי שווה בקטגוריה. אם יש לך סייגים לגבי היבואן אתה מוזמן לציין מה הסיבות ולא להשתמש בססמאות כמו "הורס את המותג", מה שלא יכול להיות נכון נוכח המסירות של פיג'ו בשנים האחרונות.

• אהבתי 1
פורסם
לפני 17 שעות, Mike808 כתב:

@lishaina מה הסיבות להמלצה על ניסאן אקס טרייל? מדובר ברכב סופר מיושן שגילו מורגש מאוד ביחס למתחרים. תא הנוסעים שלו פשוט מאוד ולא עומד ברמה של רכבי הפנאי העדכניים ואבזור הבטיחות שלו בסיסי ביותר. פותח השרשור הדגיש שהוא מחפש רכב 5 מושבים עם אבזור בטיחות מתקדם וציון ריסוק גבוה.

לגבי הפיג'ו, הרכב נהדר, אבל המחיר היקר שלו מרחיק אותו מאוד מהתואר הכי שווה בקטגוריה. אם יש לך סייגים לגבי היבואן אתה מוזמן לציין מה הסיבות ולא להשתמש בססמאות כמו "הורס את המותג", מה שלא יכול להיות נכון נוכח המסירות של פיג'ו בשנים האחרונות.

הדור האחרון של הX טרייל אולי נחשב לטיפה מיושן אבל פותח השרשור יכול לקבל טיפה הנחות בעקבות דגם חדש שיכנס 

לקבל 7 מושבים זה יתרון  גדול שהמתחרים חוצים את ה200 .

לובינסקי לא מתהדרים בשרות הגבוה שלהם וזה ממקורבים משפחה וחברים וחברים של בני משפחה  וכן גם אני חוותי רמת שרות ירודה ודווקה בסניף גדול כמו בראשלצ שלא חשבתי שעדיין קיימים שם אנשים שרוצים לדחוף לך !!! 

ברמת המוסכים מחירים גבוהים אבל פה כבר זה אצל כולם  ושוב נושא השרות שרות שרות 

בארץ שלנו לא יודעים מה זה שרות בכללל 

ואני חוזר ואומר הרכבים טובים והתקדמו מאז והאיכות טובה ברמת המוצר .

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

פורסם

הייתי הולכת על קיה ספורטאג' 1.6 טורבו אורבן הדגם החדש .

יש לו תיבת הילוכים כפולת מצמד עם 7 הילוכים, ומציע רמת אבזור ובטיחות זהים לדגם הספורטאז' 2.0 ל' אורבן.

בסטנדרטי הוא מציע מגוון מערכות בטיחות, מסך מולטימדיה 8 אינץ' מקורי בעברית הכולל אפליקציות מקומיות כגון WAZE , פנגו, רדיו אינטרנטי ועוד.

והמחיר שלו 154,900 ₪

נראה שזה ממש עונה על כל הדרישות

פורסם

אחרי 3.5 שנים עם ה3008 אני באמת מעריץ של הרכב הזה,ללובנסקי יש את הבעיות שירות שלו ,מבחינתי להגיע פעם בשנה למוסך המרכזי לעשות טיפול הייתה חוייה סבירה ביותר ,לא הייתי צריך שירות מעבר,להשוות את הרכב הזה לספורטאז זה לעשות לו עוול ,מר wildlands2019 ממליץ עליו בעיקר בגלל שיש לו כזה...בכל מבחני הדרכים הפיגו פשוט ניצח אותו בנוקאאוט,תקרא.

המאזדה רכב טוב ,אבל יש לו חוסרים באבזור ,הוא יקר באבזור מגביל לפיגו, הוא מהנה לנהיגה אבל לא ברמה של הנוחות של הפיגו.

מבחינת ביקוש ושמירת ערך,מדובר בשני רכבים ששומרים על ערכם בצורה מעולה ומאד מבוקשים.

מציע לך לעשות נסיעת מבחן ולהחליט,בפיגו הייתי ממליץ יותר על הדיזל וה1.6 בנזין.

• רעיון טוב! 1
פורסם

@lishaina האקסטרייל לא טיפה מיושן, הוא מאוד מיושן. המחליף שלו הוצג כבר לפני שנה וחצי ועדיין לא הגיע לישראל. הנחה זה באמת נחמד, אבל אני חושב שקונים רכב ולא הנחה, ולכן חשוב להתמקד במה שהרכב מציע. המתחרים אגב לא חוצים את ה- 200. מיצובישי אאוטלנדר מתחיל ב-183K, סקודה קודיאק במתחיל ב-182K, ופיג'ו 5008 מתחיל ב- 186K. אקסטרייל עולה היום 182K והוא אולי קצת יותר מאובזר מגרסאות הכניסה של המתחרים, אבל הם לא רואים אותו ממטר בשום תחום.

לגבי לובינסקי, לכל יבואן יש לקוחות מרוצים וגם כאלה שפחות, על הראשונים אתה בדרך כלל פחות שומע. יש לא מעט לקוחות חוזרים שהספיקו לשדרג 3008 ו-5008 ולרכוש שוב את אותו הרכב, אני מאמין שהם לא היו עושים זאת אם השירות היה קטסטרופה.

פורסם
לפני 13 שעות, Mike808 כתב:

@lishaina האקסטרייל לא טיפה מיושן, הוא מאוד מיושן. המחליף שלו הוצג כבר לפני שנה וחצי ועדיין לא הגיע לישראל. הנחה זה באמת נחמד, אבל אני חושב שקונים רכב ולא הנחה, ולכן חשוב להתמקד במה שהרכב מציע. המתחרים אגב לא חוצים את ה- 200. מיצובישי אאוטלנדר מתחיל ב-183K, סקודה קודיאק במתחיל ב-182K, ופיג'ו 5008 מתחיל ב- 186K. אקסטרייל עולה היום 182K והוא אולי קצת יותר מאובזר מגרסאות הכניסה של המתחרים, אבל הם לא רואים אותו ממטר בשום תחום.

לגבי לובינסקי, לכל יבואן יש לקוחות מרוצים וגם כאלה שפחות, על הראשונים אתה בדרך כלל פחות שומע. יש לא מעט לקוחות חוזרים שהספיקו לשדרג 3008 ו-5008 ולרכוש שוב את אותו הרכב, אני מאמין שהם לא היו עושים זאת אם השירות היה קטסטרופה.

כן אני מסכים איתך יש ויש , אולי אישית אני קצת סולד ואני נותן משקל רב מידי לשרות 

אבל בהחלט לא פוסל את המותג ובהחלט יש להם מה להציע כיום , מאוד מפתה ה3008 

אני לפעמים אני אומר לעצמי כדי לבחור את הבטוח ללא טורבו וללא בעיות עתידיות אבל זה הסרט שלי .

ה

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

• תוכן חדש...