Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן VRF מיני תדיראן או טושיבה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1125 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
בתאריך 13.5.2023 בשעה 21:51, feel כתב:

מחזיר חוב ומעדכן לגבי רכישה והתקנה מע׳ מיזוג vrf בדירת 5 חדרים חדשה.

את מסע הרכישה התחלתי אי שם ב-2022. בחנתי כל האפשרויות האפשריות ל-5 חדרים.

כמעט כל האפשרויות נפסלו עקב דרישות ברורות מאוד (שקט עד כמה שאפשר, שליטה נפרדת בחדרים, טמפרטורה שונה בחדרים ...)  כך הגעתי ל-vrf.

די מהר הבנתי שאיכות של התקנה הרבה יותר חשובה ממותג.  

לאחר קריאה ממושכת ברשת, בחינת של מספר מתקינים, הצלבת מידע ופגישה פיזית - הגעתי לאייל מענק המזגנים חטיבת vrf צפון.

אין כל ספק שאייל (טלפון 0508438323‬) הוא תותח-על, איש מקצוע בחסד עליון ובעל ידע מקיף שידע לתת תשובות ברורות לכל שאלה.

קיבלתי 4 המלצות נפרדות על החברה (כולל חבר מ-carsforum) ולאחר 2 פגישות סגרתי עסקה.

בגלל שנושא של מיזוג הוא סופר חשוב עבורי (עובד מהבית), מראש התמקדתי ברף העליון של מותגים - טושיבה, מיצובישי.

בחנתי גם טורנדו ותדיראן, אבל בסוף החלטית להוסיף קצת מבחינה כספית ולנסות לרכוש מותג איכותי שישרת אותי הרבה זמן (הסתכלות שלי קצת אחרת, בוחן נתון - כמה זה עולה לי לחודש...)

לבסוף בחרתי בטושיבה: 3 עיליים, 1 נסתר לחדר הורים ו-1 נסתר לסלון (5 חדרים).  נושא של רעש קריטי עבורי והוספתי 3 שסתומים למזגנים עיליים.

התקנה לקחה כשבועיים ברוטו כולל התקנה, התקנה מחודשת באחד מהחדרים עקב טעות תכנון (על חשבון החברה) הרצה, גבס, בדיקת חברה, התקנת סלוט.

מבחינת התנהלות של החברה - סופר מקצוענים. הייתה טעות בתכנון של מיקום באחת מהיחידות בדירה והתקנה בוצע במקום לא נכון.  תוך יום! באו והתקינו מחדש על חשבונם. מוצמד לך איש שרות אישי וכל שאלה או בעיה נפתרת בווצאפ כולל הזמנת טכנאי לבית במידת הצורך (אין צורך ליצור קשר מול נותן אחריות). באמת שפו!

שורה תחתונה - מרוצה מאוד. מעולם לא היה כל כך שקט ונעים בבית.  השוס הגדול  - זאת אפשרות להפעיל מיזוג לקור בחדר עבודה ומיזוג לחום בחדרי ילדים (היה מאוד שימושי בחודש מעבר - אפריל).

ענק המזגנים חטיבת vrf צפון - ממליץ מאוד.

תודה על התגובה.

אפשר לשאול האם הם עובדים עם קבלני משנה להתקנה או שיש להם צוות התקנות קבוע?

כי אני מניח שאייל עצמו אינו מבצע את ההתקנה.

עריכה אחרונה על ידי roy007
  • תגובות 151
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 20.5.2023 בשעה 13:43, roy007 כתב:

תודה על התגובה.

אפשר לשאול האם הם עובדים עם קבלני משנה להתקנה או שיש להם צוות התקנות קבוע?

כי אני מניח שאייל עצמו אינו מבצע את ההתקנה.

להבנתי מדובר באנשים קבועים

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...