Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1745 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אמור לקבל משלוח מחו"ל , קיבלתי SMS וגם מייל מדואר ישראל , עם קישור לאתר MOON PAY , כדי לשלם מיסים, 

היה לי מוזר העניין כי שילמתי במעמד הרכישה באיביי, אבל אמרתי בטח בגלל המצב דחפו פה עוד איזה מס כזה או אחר.. בקיצור הכנסתי פרטי אשראי, וקיבלתי קוד אימות שגם אותו קיבלתי, עכשיו לא ראיתי שזה התבצע, אז נכנסתי שוב לקישור וקיבלתי שוב קוד, ובצעתי שוב את העסקה, ואז כבר היה נראה לי חשוד העניין, 

ראיתי 2 חיובים באשראי, הלכתי לדואר, ונאמר לי מפורשות שזה לא מייל וSMS מטעם הדואר,   חברת האשראי לא מבטלת את העסקה כי היא אומרת שאני הכנסתי את הקוד , אמרתי להם שזה ניסיון הונאה ועקצו אותי, הסברתי את המצב, 

אבל לשווא,  סה"כ 400 שקל , 

מה לעשות? יש למי לפנות? 

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

להתעקש עוד עם חברת האשראי.

גם במחיר של איום ביטול כרטיס 

הטעות שלך שהודת שביצעת את העסקה 

אני הייתי מכחיש עסקה מראש

אב וכמובן.

לבטל את כרטיס האשראי. מיד 

הדבר הראשון שאתה עושה כרגע

.

פורסם

למיטב ידעתי בגלל לא מדובר על חיוב ללא הרשאה (נתת את הקוד), אז חברת האשראי לא מחוייבת לזכות.

אולי לחץ נוסף יעזור, אולי פניה למועצה לצרכנות שתרים את דגל ותדאג גם צרכנים שפעלו בתום לב.

פורסם

גם אותי עקצו ב400 ש"ח, בשתי עסקאות של 200, רכישה של נסיעות בדן.

רק שאני לא אשרתי את העסקאות, ולמעשה חברת האשראי התקשרה אלי ביום שבו בוצעו כדי לשאול אם אני ביצעתי אותן.

הם זיכו אותי על הרכישות וכמובן שחסמו את הכרטיס.

עד עכשיו אין לי מושג איך הצליחו לאשר את העסקאות, כי למיטב הבנתי היו צריכים קוד אישור.

נציג של חברת האשראי התקשר אלי וניסה לשחזר יחד איתי איך הצליחו לבצע את העסקה, אם עניתי לסמסים כמוך (אני תמיד מתעלם מסמסים כאלו) או ביצעתי רכישה באתר מפוקפק.

לא הצלחנו למצוא את התשובה.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תוכן חדש...