Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, קראתי את התקנות של חוק טיבי בנושא אבל הייתי שמח לשמוע ממישהו שמבין.

הזמנתי זוג כרטיסי טיסה מישראל לגאורגיה ישירות מחברת תעופה זרה לתאריך ה05.09.2021.

היום (20.08.2021 - כ16 ימים לפני הטיסה) קיבלתי אימייל שמודיע לי שהטיסה בוטלה ושאני יכול לבחור מועד חדש לכרטיסים עד סוף 2022.

מקריאה של חוק טיבי ומאמרים בנושא ברשת כתוב שבמקרה שטיסה בוטלה הנוסע יהיה זכאי לקבל ממפעיל הטיסה "השבת תמורה או כרטיס טיסה חלופי, לפי בחירת הנוסע".

מצד שני כתוב ש"נוסע שטיסתו בוטלה יותר מ14 יום לפני מועד ההמראה לא יהיה זכאי לפיצוי כספי כאמור בתוספת הראשונה".

אני הייתי מעוניין לקבל החזר כספי עבור הכרטיסים ולא לקבוע מועד טיסה אחר, לאור האמור לעיל אני מנסה להבין האם אני:

1) בכל מקרה זכאי להשבת התמורה בגין הכרטיסים אבל לא זכאי לפיצוי כספי נוסף מכיוון שהביטול נעשה מעל 14 יום לפני ההמראה.

2) לא זכאי בכלל להשבת התמורה בגין הכרטיסים מכיוון שהביטול נעשה מעל 14 יום לפני ההמראה.

אציין בנוסף שבאימייל שהחברה שלחה היא ביקשה שאשלח מועד חדש שארצה לטוס בו, ולא הזכירה שום דבר על ביטול או החזר כספי.

תודה.

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

קרה לי מקרה זהה עם חברת התעופה הלאומית של דרום אפריקה.

בטלו טיסה ורשמו באתר שיש לי זיכוי/זכות לטיסה עד סוף 2022.

בקשתי החזר כספי.לא נתנו. תבעתי בתביעות קטנות 1500 שקל כולל כל ההוצאות מסביב.

המחיר המקורי ששלמתי היה 190 דולר.

לא הגישו כתב הגנה.זכיתי בסכום שתבעתי ללא דיון כלל.

3 חודשים התכתבתי איתם במייל-עדיין לא שלמו.

פתחתי להם תיק בהוצאה לפועל, והם קבלו אזהרה לשלם עד 5.9, ולא , יקבלו עיקול נחמד.

אל תוותר.שלח מכתב/מייל , תן להם פרק זמן סביר, ואם לא ייענו- תבע בתביעות קטנות.

זה לוקח זמן, אבל בסוף זה אמור לעבוד.

בהצלחה.

סלע

פורסם

יש לרוב החברות או כתובת מייל או מוקד שאפשר להתקשר ולהשיג החזר כספי - קח בחשבון שזה יכול לקחת זמן, גם כמה שבועות טובים - לגאורג׳יאן איירליינס אם זאת החברה אפשר לשלוח מייל לכאן - cash@georgian-airways.com לפי האתר שלהם לפחות ולקבל החזר - זה יכול לקחת זמן.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

תודה, השאלה שלי היא האם על פי החוק אני זכאי להחזר כספי במידה וביטלו את הטיסה יותר מ14 ימים לפני ההמראה?

שיעורי פיסיקה גרעינית באוף טופיק.

את הריתוך יש לבצע כך שהאלקטרודה תמוקם מחוץ למאיץ באופן שיהיה קו ראייה ישיר להיקף הפנימי של הדוד, אחרת המיסוך של המאיץ יפגע אנושות באפקט ההגנה.

פורסם

האם הכרטיסים כורטסו?

לפי המצוין מעלה, אני מנחש שהכרטיסים לא כורטסו ולכן אינך זכאי להחזר כספי.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

מה?

איך הגעת למסקנה הזו?

האיש שילם, לא קבל תמורה כי הספק בטל את השרות, ואתה אומר שהוא לא זכאי לקבל את כספו בחזרה?

אולי הוא לא זכאי לפיצוי, אבל את כספו הוא צריך לקבל!

• אהבתי 1

סלע

פורסם

מתוך אתר המועצה הישראלית לצרכנות-

שאלות בנוגע לביטול טיסה על ידי חברת התעופה

spacer.gif

חברת תעופה, דרכה אני אמור לטוס לחו"ל, הודעה על ביטול הטיסות לישראל וממנה. מה עלי לעשות?

חברת התעופה אמורה לספק לכם פתרונות חלופיים. במידה והזמנתם את כרטיס הטיסה דרך סוכן נסיעות, ניתן   לסדר דרכו טיסה חלופית.

בחלק מהמקרים חברת התעופה או סוכן הנסיעות או  ייצרו קשר עם הלקוחות ויעדכנו אותם על איזו טיסה הם יעלו. זו המחוייבות של חברות התעופה במקרה שהטיסה בוטלה. מומלץ לא להתחיל לחפש כרטיסי טיסה חלופיים.

במקרה של ביטול טיסה, עקב המצב הביטחוני במדינת ישראל, על פי הנחיות רשות התעופה האמריקאית ובהמלצת הסוכנות לבטיחות התעופה של אירופה – כפי שקורה כעת, על מפעיל הטיסה או המארגן להציג לנוסע חלופות להגעה ליעד הסופי – מדינת ישראל, ככל שישנם.

בכל מקרה, נוסע שטיסתו בוטלה זכאי להשבת תמורה או לכרטיס טיסה חלופי, לפי בחירתו.

סלע

פורסם
לפני כשעה, סלע כתב:

אולי הוא לא זכאי לפיצוי, אבל את כספו הוא צריך לקבל!

צודק טעות שלי, לא זכאי לפיצוי אך זכאי להחזר כספי

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

היה לי מקרה דומה בתחילת הקורונה עם KLM שביטלה לי רגל אחת (מתוך : 2 הלוך 2 חזור).  תוך 10 ימים קיבלתי את כל הסכום בחזרה.  איפה שהוא בשרשור ה OFF LINE כתבתי על זה.

בכל מקרה, מה שעשיתי הוא ששלחתי מכתב לנציגי חברת התעופה בארץ.  כל חברת תעופה הפועלת בארץ חייבת בנציג משפט ובנציג לפעילות מול רת'א (רשות התעופה האזרחית).  שלחתי לשניהם ולמחרת בבוקר נציגת שירות של KLM התקשרה אלי כדי למלא עבורי את בקשת הביטול.  נסה את הדרך הזו.

את הנציג המשפטי תמצא כאן.

ואם כבר אז להלן הפרטים -

image.thumb.png.1acf9270fb254784ab52523bc7a56972.png

את הנציג לרת'א תמצא כאן (הקישור הראשון).

ואם כבר אז להלן הפרטים -

image.png.e02810827fa6b62924a7af979bb16b1c.png

כתוב אליהם מכתב, פרט שהבטול הוא על ידם ולכן אתה דורש במיידית את החזר העלות.

בהצלחה.

חזור לעדכן

עריכה אחרונה על ידי dani666
  • תוכן חדש...