Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 31
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפני 7 דקות, EliC25 כתב:

לא הבנתי האמת איזה פלסטיק חסר, תוכל להעלות תמונה באיכות טובה?

image.png.2af3f19ce8017ce997836afdc13e831a.png

החלק האפור לא קיים

עכשיו הידית נראית ככה

image.png

פורסם

אין לי נסיון אישי אבל קיבלתי המלצה

משלוח לארץ כתלות במי שאתה קונה ממנו

אם לא - יש לך את IDGU ששולחים דרך אנגליה

פורסם (נערך)
לפני 6 דקות, EliC25 כתב:

אין לי נסיון אישי אבל קיבלתי המלצה

משלוח לארץ כתלות במי שאתה קונה ממנו

אם לא - יש לך את IDGU ששולחים דרך אנגליה

קצת מדאיג להשאיר פרטי אשראי באתר שאין עליו ביקורות/חוות דעת מאנשים בארץ.

כמובן שאם יהיו ביקורות טובות אני אשמח להזמין, אבל בכל מקרה עד אז סתם שאלה. 

נניח ובאמת אני לוקח את זה, איך אני מדביק את זה? צריך משהו שיחזיק גם ב50 מעלות וגם בגשם סוער 

עריכה נוספת 

חשוב לי להגיד שכן קיבלתי את הידית הזו מאיביי, מה שאומר שיש בה את החלק האפור. 

שווה לנסות לפרק מכאן ולהדביק אצלי? 

אם כן, שוב, איך אדביק? עם איזה חומר? 

סופר 7 מספיק טוב? 

Screenshot_20210703-001128.jpg

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם (נערך)
לפני 12 דקות, EliC25 כתב:

סיליקון יעשה עבודה טובה

אתה בטוח שזה לא מחובר עם ברגים?

להגיד בוודאות אין לי מושג, אבל אני לא רואה שום בורג בעין.

אני חושב שזה פשוט מתחבר עם קליפסים או משהו. 

עריכה אחרונה על ידי maor23
פורסם

@EliC25

בוקר טוב ושבת שלום :)

עדכון קטן, הצלחתי לפרק את הפלסטיק מהידית השחורה.

היו ברגים, צדקת, השאלה שלי היא אם אני יכול להדביק את הפלסטיק עדיין עם דבק(סופר 7 או משהו בסגנון) או שעדיף ללכת למקום שיפרק לי את כל הידית וירכיב לי את הפלסטיק המסכן?

image.png.dbe7d01c6dd62206066cbb5f5125b7e8.png

(בתמונה הפלסטיק שהצלחתי להוציא והמכסה דלק שמחכה להרכבה)

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 20 שעות, iEminem כתב:

אם אתה היית הקונה, מה היית חושב על האוטו?

אותי אישית זה היה מבאס לראות רכב ככה (גילוי נאות, את הרכב שלי קניתי כשהיה חסר לו סמל מקדימה ומכסה דלק). כמה יעלה לסדר את שני הדברים האלו? אם זה סיפור פשוט, במקומך הייתי מסדר ורק אז מפרסם למכירה. הרי הקונה לא יסתכל איזה מערכת אנדרואיד שמת, אם זה 1 ג'יגה ראם או 4. מבחינתו יש רדיו תקין. 

אם זה כן סיפור מצידך לסדר את הדברים האלה, אז אני הייתי מפרסם במחירון +- משוקלל. כשיבוא קונה הוא בכל מקרה יתמקח איתך. אז צריך לפתוח במחיר לא זול מדי.

יותר מזה, אם לא מודבר במערכת מחברה אמיתית(פיונר, אלפין), אלא מותקן איזהו קשר סיני כלשהו זה לא נותן לרכב שום נקודות זכות, בכלל.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • אהבתי 1

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 8 דקות, yairw כתב:

זאת לא הראשונה שאני רואה ללא המכסה של הידית, זאת כנראה מחלה של הדגם

זו מחלה של הגנבים יימח שמם וזכרם שהלוואי ואלוהים ישלם להם בהרבה רע בחיים

פורסם

אם לא הייתה סוג של 'מחלה' בדגם הזה שהמכסה ידית הזה מתפרק מעצמו, אז גם לא הייתה מחלת גנבים כזו לידית של הדגם הזה.

אם זה לא נוטה להתפרק, אז לא נוטים לגנוב חלק חלופי. סתם חומר למחשבה.

פורסם

במאזדה 3 שהייתה לי דור 1, יש "מחלה" של כיסוי פלסטיק של המראות צד שאוהבים מאוד לגנוב.

זה לא שהכיסוי הזה מתפרק מעצמו- הוא דווקא מחובר בקליפסים דיי חזק, אבל כן אוהבים נורא לגנוב אותם וגנבו לי כמה פעמים- לא מאוד כיף.

הפתרון שלי לזה היה אגב להדביק אותם עם דבק מהיר בנוסף לחיבור הרגיל של הקליפסים- ככה אם מישהו ינסה לגנוב כנראה שהוא יפרק את כל המראה והכיסוי ישבר לו בדרך.

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני כשעה, אורח לרגע כתב:

אם לא הייתה סוג של 'מחלה' בדגם הזה שהמכסה ידית הזה מתפרק מעצמו, אז גם לא הייתה מחלת גנבים כזו לידית של הדגם הזה.

אם זה לא נוטה להתפרק, אז לא נוטים לגנוב חלק חלופי. סתם חומר למחשבה.

לא מסכים בכלל.

החלק מוברג מאוד מאוד חזק לידית, אבל בגלל שזה מוצר שהוא יקר ומאוד קשה למצוא אותו(במיוחד בארץ) הוא נגנב כל פעם מחדש

• תוכן חדש...