Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, ronrcz כתב:

הרכב מגיע עם בלמים מסוג תוף מאחורה,ב307 שהייתה לי הרכב הגיע עם דיסקים מאחורה.

אני לא ראיתי רכב חדש שמגיע עם דרמים מאחורה הרבה מאד שנים,מאד לא לעניין.

מה הבעיה עם תופים מאחור?

בשביל ברקסים אחוריים לרכב קטן אין צורך ביותר. אני מבין שזה חסרון מבחינת סקסיות אבל אם השפעה ריאלית מבחינת בלימה אז מרוויחים כאן ברקסים שצריכים החלפת רפידות פעם בהמון זמן

פורסם
לפני 24 דקות, tepic כתב:

מה הבעיה עם תופים מאחור?

בשביל ברקסים אחוריים לרכב קטן אין צורך ביותר. אני מבין שזה חסרון מבחינת סקסיות אבל אם השפעה ריאלית מבחינת בלימה אז מרוויחים כאן ברקסים שצריכים החלפת רפידות פעם בהמון זמן

מה הקשר לסקסיות?

מה זה 1954?

בוודאי שזה לא עוצר אותו הדבר,וטוב שזה דבר די נדיר לראות אפילו ברכבים הכי פשוטים.

פורסם
לפני כשעה, ronrcz כתב:

מה הקשר לסקסיות?

מה זה 1954?

בוודאי שזה לא עוצר אותו הדבר,וטוב שזה דבר די נדיר לראות אפילו ברכבים הכי פשוטים.

במידה ואין צורך ביותר כוח בלימה באותו סרן, אז כן, זה בולם אותו דבר.

פורסם

עיצוב זה עניין של טעם. לדעתי הוא נראה מעולה מבחוץ, האינטיריור קצת מאכזב ומזכיר שזה לא דגם שהוצג לאחרונה.

לי אין בעיה עם גיר רובוטי ומפרט האבזור עשיר ביחס למתחרות ודיי מצדיק את המחיר.

מניח שמה שיעצור את הרוכשים הוא בעיקר התדמית הבעייתית שנוצרה למותג אבל הפומה נראה מותק של ג'יפון.

פורסם (נערך)
בתאריך 11.2.2021 בשעה 17:53, eyalkar כתב:

גם הרכב רנו קפצ'ור 2021 מגיע עם בלמי תוף מאחור.

מטופש ממש כאשר לג'וק (האח של הקפצ'ור) יש סרן אחורי עם בלמי דיסק. בחירה לא ברורה בעליל...

אומנם מרבית עומסי הבלימה קיימים על הסרן הקדמי, אך התחושה בדוושה עם התופים יותר ספוגית ופחות החלטית.

בודק הסבה 😅

עריכה אחרונה על ידי RS

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תוכן חדש...