Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אתה יודע שאתה בעל מיאטה אם...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ומנוע בבגא'ז

אם יש לך דיהוו רייסר. :-)

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא יודע אם אני נחשב למהג מיאטה אם ככה... רק 17 מתוך 39 הסעיפים תקפים לגבי.

מה שכן, אתה יודע שאתה חולה אנוש בעניין המיאטה שלך אם אתה יודע למה אנשים מחזיקים קליפס נייר תקוע בידית של השקע הדיאגנוסטי :-P.

המצב הכי מטורף זה שהמיאטה שלך גם הופכת לדי ידועה בעולם המיאטות ואז אנשים שאתה לא מכיר בכלל שרואים אותך ברחוב או במסלול קוראים לך בשם שאתה מכנה את המיאטה שלך (ואת כמות הפעמים שזה כבר קרה לי אי אפשר לספור על 4 ידיים) :twisted:.

מוטי.

פורסם
ואם הייתה לך לנצ'יה בטא היית מחזיק גם ג'ק עגלה וזוג בוקים...

:|

:roflmao:

קרעת אותי...

הגדרות יפות ממש.

מוטי אני מתפלא עליך, רק 17?! בחיית... איך אתה יכול בכלל להגיב אחרי התוודות כזו?!

פורסם

אני בטוח שאם המיאטה של מוטי היתה עדיין עם רישוי כביש הוא היה יכול להזדהות עם כל הרשימה...

(אין לו שום סיבה לנעול את האוטו וכו' וכו'...)

פורסם

ומה קורה אם רוב הסעיפים נכונים לגביך ,אבל אין לך מיאטה?

נראה לי שאני פסיכופט :-D

לדעתי רוב הסעיפים מתאימים לכל חובב/פנאט רכב אמיתי , חוץ מכל מה שקשור לקבריולט....

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

המצב הכי מטורף זה שהמיאטה שלך גם הופכת לדי ידועה בעולם המיאטות ואז אנשים שאתה לא מכיר בכלל שרואים אותך ברחוב או במסלול קוראים לך בשם שאתה מכנה את המיאטה שלך (ואת כמות הפעמים שזה כבר קרה לי אי אפשר לספור על 4 ידיים) :twisted:.

מוטי.

מוטי, זה מילא...

יש כאלה שעדיין קוראים לי "ברנדה", שנה אחרי שכוסתה הברזנט...

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...