Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1959 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנצל השרשור, חבל לפתוח נושא (למרות שיש גם באופ-טופיק גם) על עמידות בוסטר התמנעה לאורך זמן ללא שימוש או טעינה.

הבוקר ביקשה שכנה עזרה בהתנעה. שמח וטב לב, הוצאתי את הבוסטר התנעה שלי מדגם GYSPACK, ואבוי לי, נורת הסטטוס בבדיקה מאירה בגוון צהוב, וכמובן שהזרם לא הספיק להניע את מנוע הפיקנטו הצנוע שלה.

אני מקפיד להטעין את הבוסר הזה מידי כמה שבועות, אבל מסתבר שזה לא מחזיר יותר מידי זמן ויש לו כנראה פריקה עצמית. 

המכשיר כבר בן 3 בערך ושימש כבר מספר פעמים לסייע להתנעה. אבל אני חושש שכעת אאלץ להטעין אותו מידי שבוע על מנת לוודא שיהי חי בעת הצורך.

מעניין אם יש דרך לרענן תאים במצבר הפנימי או שהגיע הזמן לצטייד במכשיר נוסך לעת צרה , משהו בגנון ה NOCO או CTEK (שהומלץ כאן) והשאלה האם אלה יחזיקו יותר זמן ללא טעינה , או כמה זמן יחזיקו ללא טעינה.

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

• תוכן חדש...