Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2020 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לומד הנדסת מחשבים

אני כבר די הרבה זמן משתעשע עם הרעיון של לקנות טאבלט עם עט בתור תחליף למחברות (לא בתור תחליף ללפטופ, אלא למחברות).

פעם היה לי נייד hp x360 עם עט, אבל ניסיון להשתמש בו עם onenote היה די מזעזע - העט כותב בדיליי, אז חזרתי לדפים ועטים.

ממה שהבנתי מאנשים, אפילו שאני לא חובב אפל גדול, פה אין תחליף לאייפד. עכשיו השאלה איזה דגם מומלץ, עם מסך בגודל סביר.

אקנה אותו בארץ, התקציב עד 3K בערך, אפשר למתוח קצת אם זה שווה את זה.

אם לא אייפד - אני גם פתוח להצעות לטאבלטי אנדרואיד/win10 (אבל הבנתי שלאייפד די אין פה תחרות מבחינת נוחות שימוש וזמן תגובה).

תודה לעונים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

לי יש אייפד אייר שנת 2019 הכי פשוט שיש, עלה לי באוגוסט 2000 שח + 500 בערך לעט. 64 ג'יגה וויפי.

אחי קנה שבוע שעבר את הפרו, לדעתי גם דגם 2019, 11 אינצ' (?) ועט דור שני. עלה סה״כ כ4.5 כולל עט.

על פניו ההבדלים לצורך שימוש באייפד כתחליף למחברת נראים מאוד מינוריים בשביל להשקיע עוד אלפיים שקל עבורם. סך הכל שמתי לב שבפרו הכתב יוצא יותר "חלק" לעומת שלי, בגלל שהמסך שם יותר טוב או משהו כזה... לא יודע לא חקרתי.

בתחילת הסמסטר היה דיון די גדול על זה בקבוצה שלנו בתואר, וכל מי ששאל לגבי טאבלטים אחרים שהם לא של אפל - בסוף קנה אייפד. אני אישית הלכתי אחרי העדר. ממה שהבנתי הממשק של האייפד הוא הנוח והטוב ביותר למי שיכול להרשות לעצמו להשקיע סכום כזה.

ב3 אלף ש''ח לדעתי תוכל לקנות את האייפד האחרון שיצא, במחיר של 2700 בארץ (לא כולל עט) בגרסה הפשוטה של 64 ג'יגה וויפי.

אם יש לך סבלנות לחפש ביד2 אולי תמצא שם אייפד פרו עם עט דור שני בתקציב שלך. שוב, אני לא חושב שיש סיבה להשקיע על הכי טוב בחלק הזה. הוא סך הכל יהווה עבורך מחברת. לכן לא צריך מעבר ל64 ג'יגה (ואם כן, יש עננים) או כל מיני שדרוגים אחרים שלא יועילו לך. 

הייתי ממליץ לך אפילו ללכת לחנויות של אפל ולבחון שם את המוצרים בתצוגה, אבל אנחנו נכנסים לסגר אז כנראה שזו לא אופציה.

בהצלחה :)

Ford Fiesta 2014 Manual

פורסם

הדורות של העטים כל אחד מתאים לאייפד אחר - אז לפי דגם האייפד בוחרים את העט.

הם עובדים מדהים ואין כמעט אף דיליי.

מבחינת דגם - האייפד הבסיסי הוא כבר overkill לגמרי בשביל זה. לא צריך שום שדרוג.

That aside לטעמי - זה לא תחליף למחברת ולפטופ.

• אהבתי 2

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
לפני 14 דקות, Liviur כתב:

That aside לטעמי - זה לא תחליף למחברת ולפטופ.

זה בדיוק מה שאני חושש ממנו - אקנה, ואז תהיה לי בבית משקולת בכמה אלפי שקלים.

בעיה נוספת שלי עם זה, זה שמרגיש לי מוזר ולא נוח לכתוב על משטח זכוכית.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בנוגע לתחושת הכתיבה על זכוכית - קיימים מגיני מסך שנותנים תחושה של כתיבה על נייר, בעלות של בלאי מעט מואץ לראשי העט.

מסכים עם האמירה של 'רק אייפד'. גוגל ויתרה על תחום הטאבלטים וכך גם רוב היצרניות. היחידה שנשארה בתחום הגבוה (ולא משיקה רק צעצועים לילדים בפרוטות עם מפרטים עתיקים) היא סמסונג, אבל הם לא מוכרים מספיק כדי לגרור את מפתחי האפליקציות חזרה.

Sent from my SM-F700F using Tapatalk

• אהבתי 1

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

אני אישית הייתי בהתחלה עם האייפד הבסיסי. הוא היה מעולה.

אח"כ עברתי למיני והצטערתי.

אז אני ממליץ על הבסיסי.

ה-פרו זה ממש אוברקיל לזה.

פורסם

תודה, אשקול את האייפד air הרגיל.

כרגע לא סגור אם אני בכלל רוצה או לא, אני מפחד שלא אסתדר עם אייפד בתור מחברת, והוא יהפוך למשקולת בכמה אלפי שקלים (אין לי מה לעשות עם טאבלט מעבר לזה, זה כלי מכוון מטרה בשבילי).

אבדוק אם אוכל להלוות ממישהו להתנסות, כי לא נראה לי שלבוא לחנות של איידיגיטל ולבדוק שם זאת בדיקה מספקת.

תודה לכולם.

פורסם

האייפד אייר הוא לא הרגיל.

הדגם הכי פשוט (שנקרא רק אייפד) מספיק ותומך בעט דור ראשון בימינו (שוב ההבדל בין העטים פשוט לא רלוונטי לך)

Then dying is forgetting

פורסם

אחלה תחליף למחברת.

יש לי את האייפד 9.7 שעלה לי עם עט 1600 באילת,מחכה לקיץ להחליף לאחד חדש.

יש לי עליו סיכומים,תרגולים,ש"ב,ראשי פרקים של פרויקטים.

פותח את הלפטופ בשביל OFFICE או תוכנות שאין לאייפד כמו מטלאב וכו'

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

נראה מגניב!

גם קראתי על זה reviews טובים

אבל:

1. זה eink לטוב ולרע (מה שאומר latency של התצוגה שזה תמיד מדאיג)

2. המחיר אשכרה יותר גבוהה מאייפד ועט (450 למשטח פלוס עט לעומת 325 פלוס 110 לאייפד רגיל ועט)

האמת הייתי רוצה לראות אחד בחיים האמיתיים אבל מכיוון שאין לי כמעט שימוש כזה (אני מקליד הכל בעבודה , גם בתור סטודנט הקלדתי כמעט הכל) המחיר היה כואב בכיס בעוד באייפד אני משתמש לעוד דברים.

Then dying is forgetting

פורסם

אם אתה כותב מה רע במחברת.

אם אתה כבר עובר לדיגיטל מה יותר טוב מחומר מוקלד?

תשקיע יום/יומיים/שבועיים לימוד הקלדה עיוורת וסיימת עם החלק הזה בחיים. 

פורסם

קודם כל לגבי ההתלבטות האם לרכוש או לא-לדעתי בוודאות כן.

הייתי בהתחלה גם בגישה דומה לשלך, לקראת אמצע שנה ראשונה קניתי אייפד 2018 פרו 11 אינץ ומרוצה ממש-מנהל תיקיה לכל קורס, אך ורק עם מחברות דיגיטליות.

את האייפד רכשתי משומש קלות (פחות מחודש) עם כלל האביזרים הנלווים וקבלות רכישה בכ-1,300 פחות ממה ששולם עליו במקור.

לדעתי אם זה רק ללימודים גם האייפד הרגיל יעשה את העבודה, ממליץ בחום לנסות לרכוש גם כן יד 2 משומש קלות כך שתשלם הרבה פחות.

בהצלחה!

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, yd b-4 כתב:

אם אתה כותב מה רע במחברת.

אם אתה כבר עובר לדיגיטל מה יותר טוב מחומר מוקלד?

לרשום נוסחאות ושרטוטים.

בהקלדה זה מחרפן.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

• תוכן חדש...