Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

מתלבט לגבי רכישה של אופל אינסיגניה משומשת.איזה דגם יותר אמין ומומלץ ה2 טורבו היותר ישנה או החדשה יותר עם המנוע 1.6 טורבו? המחיר כאן הוא לא פקטור כיוון שהן מאוד זולות כיד 2 .נושא האחזקה והאמינות הוא מה שקובע.

בבקשה לענות רק מי שהחזיק רכב כזה ומכיר אותו מקרוב.

תודה לעונים :)

פורסם

תבצע חיפוש, תמצא המון מידע.
הדעה הגורפת לרכבים אלו-לא להתקרב, מאוד לא אמינים. המחיר הזול יעלה לך ביוקר. נב, עצה זו, תקפה גם לגבי האסטרה.

Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk

פורסם

אז זהו שזו הבעיה ..המידע מאוד סותר .מצד אחד הרבה מדברים על רכב לא אמין אך מחיפוש יסודי ברשת, רוב העדויות של בעלי רכבים של האינסגניה הן שביעות רצון .

אני מאוד מבולבל כבר...

 

פורסם

פגשתי במוסך בחור עם אינסיגניה יד 1 משנת 2013 שהגיע עקב זיוף במנוע שחותך במהירות גבוהה. המוסכניק אמר שזאת בעיה בקויל וכל אחד עולה 1000 שח, הם לא יודעים איזה מהם ויכול להיות כמה.

בכל אופן, למרות הבעיה הזאת ועוד כמה אחרות, הבנאדם אמר מאוד מרוצה מהרכב והוא לא חושב על למכור. מבחינתו לכל רכב יש בעיות, והוא מאוד נהנה מהרכב הזה.

×
×
  • תוכן חדש...