Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7763 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקי היום נכנסתי מתחת לאוטו וניקיתי שם את כל האזור עם סמרטוט, כל מקום שראיתי טיפה ניקיתי אותו, אחרי זה הפעלתי קצת את המנוע כדי לראות מה יקרה. אז ככה: כנראה שהפילטר תקין וסתם אכלתי עליו סרט, הוא לא דולף, אבל משהו בדיוק מעליו כן!!! אחרי כמה דקות שמתי לב שיש פס שמן קטן שיורד מעל לחיבור של הפילטר. מישהו יודע מה זה יכול להיות??? יש מצב שהמיכל ניקוז לא מחובר הרמטית? אם כן אז מה עושים???

?!?!?!?מי זרק ביצה זה?!?!?!? חוליגנים, חולרות

פורסם

אצלי גם הייתה נזילה וחשבתי שזה מהפילטר כי זה היה באזור שלו, בסוף גילתי שהנשם מנוע מזיע ולכן נזלה טיפה אחת או שניים של שמן כל פעם שעצרתי, תבקוד את זה אולי זו גם הסיבה אצלך.

בברכה

עמיחי:-)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

פורסם
אוקי היום נכנסתי מתחת לאוטו וניקיתי שם את כל האזור עם סמרטוט, כל מקום שראיתי טיפה ניקיתי אותו, אחרי זה הפעלתי קצת את המנוע כדי לראות מה יקרה. אז ככה: כנראה שהפילטר תקין וסתם אכלתי עליו סרט, הוא לא דולף, אבל משהו בדיוק מעליו כן!!! אחרי כמה דקות שמתי לב שיש פס שמן קטן שיורד מעל לחיבור של הפילטר. מישהו יודע מה זה יכול להיות??? יש מצב שהמיכל ניקוז לא מחובר הרמטית? אם כן אז מה עושים???

יוניט לחץ שמן (?)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה כאילו החיישן של הלחץ? זה חוט כזה שמתחבר שם למעטה? אם כן אז יש מצב שזה זה כי היה שם איזה חוט שדי נראה כאילו דולף ממנו משהו (למרות שהכל נראה שם כאילו דולף ממנו משהו) עוד מעט אני ארד עוד פעם מתחת לאוטו ואז נראה מה הולך, בינתיים אני יושב בבית ובוכה קצת על הכוויה שחטפתי מהאגזוז :shock:

פורסם
מה כאילו החיישן של הלחץ? זה חוט כזה שמתחבר שם למעטה? אם כן אז יש מצב שזה זה כי היה שם איזה חוט שדי נראה כאילו דולף ממנו משהו (למרות שהכל נראה שם כאילו דולף ממנו משהו) עוד מעט אני ארד עוד פעם מתחת לאוטו ואז נראה מה הולך, בינתיים אני יושב בבית ובוכה קצת על הכוויה שחטפתי מהאגזוז :shock:

בדיוק.

יוניט שמן זה לא דבר יקר - ייתכן והיוניט עצמו נדפק או שמה האטם שלו הלך לעולמו... אבל קודם כל רצוי שתוודא שזה אכן מהיוניט שמן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

טוב מחר אני במוסך וחבר שלי יבדוק לי את זה ומקסימום כבר נראה אולי אני אשלם לו בשביל לחסוך את הכאב ראש, דרך אגב מצאתי את הבורג ניקוז וממנו לא דולף, הזעה של מנוע נשללת כי הטפטוף הוא חזק מדי בשביל להיות מזיעה, שלשום מלאתי שמן מלא היום אני כבר על מינימום

פורסם

במוסך אמרו לי שיכול להיות שזה הטיימינג, מה אתם אומרים??? אהה והחלפתי פעמון שמאל, הוא לקח לי 450 שח, האם זה המחיר בערך???

פורסם

הוא אמר משהו על מחזירי השמן חוץ מזה שטיימינג אחרון נעשה לפני שנתיים

• תוכן חדש...