Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קונה רכב חדש מטויוטה
יש להם חברת ביטוח שהם עובדים איתה שיש לה קולקטיב והוא לא דורש מיגון לרכב.

זה רכב לא זול.
שוקל להתקין מיגון בכל זאת.
רק לא יודע איזה.
כי נראה לי מוזר שכל מי שישים את היד על המפתחות יוכל להיכנס לאוטו וליסוע בלי אפילו להקליד מספר בקודן.

אבל אם אני מתקין קודן, הבנתי שיש קודן אלומיניום או ברזל.

אז מה לבקש להתקין?

פורסם

דובר על זה רבות בעבר. כדאי מאוד להימנע מהתקנות מקומיות.
אם הביטוח לא דורש, אל תוסיף שום דבר בנוסף.
הקודן סתם מציק ומהווה מקור נפוץ לתקלות עתידיות.

• מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

S60 Rdesign

פורסם (נערך)

קודן זה בערך הדבר האחרון שיעצור גנב.

מי שירצה לגנוב לא קודן ולא שום דבר יעצור אותו,כל עוד לא מדובר על רכב נדיר שיסע עם הגנבה לשלום,מעדיף לא לקבל רכב עם פלסטיקה שבורה חזרה.

אם לא מחייבים,אין שום סיבה להתקין מיגון או כל דבר אחר בהתקנה מקומית - מתכון לצרות.

לפני כשנתיים אבי רכב רכש רכב חדש,התעקשתי ללא התקנות מקומיות (כולל "מתנות"),הביטוח עלה בשנה הראשונה מעט יותר,אך שווה כל שקל.

עריכה אחרונה על ידי bv12
פורסם
לפני 3 שעות, Spook כתב:

כי נראה לי מוזר שכל מי שישים את היד על המפתחות יוכל להיכנס לאוטו וליסוע בלי אפילו להקליד מספר בקודן.

אל תדאג, אם גנב שם יד על המפתחות, הקודן יהיה הדבר האחרון שהוא יקליד עליו, הוא יפרק אותו ויעקוף אותו.

הכי הרבה זה אולי יעכב אותו בכמה דקות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

^ואני אוסיף על זה... ואחרי שקיבלת הצעה מwesure תנסה לבדוק עם חברת הביטוח שלך מוכנה להשוות ולוותר על המיגון.

לי הסכימו והשוו מחיר לאחר שבהתחלה ממש התעקשו שאין סיכוי בלי לפחות כספת וקודנית.

• תוכן חדש...