Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחד מבני המשפחה יש חולשה בצד ימין.

הוא נוהג עם התקן שמחליף את דוושת הגז לצד שמאל.

כרגע נוהג ברכב נמוך ומתקשה בכניסה ויציאה, הרמה/הורדה של הנדברקס וסיבוב המפתח.

מחפש רכב גבוה לכניסה קלה, הנדברקס חשמלי או ברגל והנעה בכפתור.

מה האפשרויות שלי?

פורסם

מציע להעיף מבט על קרוסאוברים נמוכים יחסית שם לרוב הרצפה נמוכה והכניסה קלה.

הייתי מתחיל מטויוטה CHR, כניסה נוחה, מפתח רחב, מפתן דלת נמוך, ומושב שממוקם בגובה טוב, לא צריך לטפס ולא צונחים לתוכו. יש בלם יד חשמלי, הגה קליל והנעה בכפתור לכל רמות הגימור.

גם קיה נירו יכול להתאים וסביבת הנהג שלו מרווחת יותר, בדגם הבסיסי אין קילס.

בקצה העליון של התקציב מאזדה CX30 שחורג טיפה אבל יש הנחות כך שסביר להניח שהוא יעמוד בתקציב.

פורסם

מהזכרון שלי הם מחייבים הנפה קצת יותר גבוהה של הרגל בכניסה בגלל רצפה גבוהה יותר.

בעיקרון שניהם נוחים ומרווחים, בלם יד חשמלי יש בכל הגרסאות, מפתח חכם אין בדגמים הבסיסיים, ודווקא שם מציע האטקה את הדיל הכי טוב לדעתי. אם אפשר להתגבר על עניין המפתח בהחלט הייתי לוקח אותו בחשבון.

פורסם

מבחינת כניסה/יציאה היציאה יותר קשה.

אז נבדוק אם שווה המאמץ הקטן בכניסה ליציאה חלקה. השבוע נלך לבדוק על CHR וקיה נירו.

עוד נקודה שחשבנו עליה, רכב עם מושב חשמלי, בכניסה הולך אחורה עד הסוף ואז הכניסה הופכת לקלה הרבה יותר.

האם יש רכב ברמות מחיר האלה שכולל את התכונה הזו?

פורסם
לפני כשעה, roy0511 כתב:

עוד נקודה שחשבנו עליה, רכב עם מושב חשמלי, בכניסה הולך אחורה עד הסוף ואז הכניסה הופכת לקלה הרבה יותר.

האם יש רכב ברמות מחיר האלה שכולל את התכונה הזו?

לא זכור לי שהתכונה הזאת קיימת ברכבים עממיים, יותר מקובל ברכבי פרימיום, וגם שם בגדולים והיקרים יותר ולא בגרסאות הכניסה.

לאקסיד שהציעו כאן יש מושב חשמלי שבאמת יכול לסייע להתמקם אבל לדעתי היא קצת נמוכה ופחות נוחה.

לטויוטה CHR יש שפע של רמות גימור שמגיעות ביבוא מקביל וחלק ברמת אבזור גבוהה מאוד עם כסא נהג חשמלי.

• תוכן חדש...