Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2180 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחזיר את רכב החברה שלי בקרוב ומתלבר האם לרכוש רכב יד 2 (שנתון 2018/2017) או ללכת למסלול ליסינג פרטי.

מבדיקות שעשיתי עם חברות מכירת הרכב (שלמה סיקסט, אלבר...) הם מתעלמים מהמצב במשק היום ומתמחרים את הרכבים בהתאם למחירון עם ההנחות הרגילות.

זה הגיוני או שאני מפספס משהו? הרי הרבה מאוד אנשים החזירו את רכב הליסינג שלהם לחברה והשוק מוצף בהם, מה גם שפחות אנשים קונים רכב כרגע. ההגיון אומר שיש יותר היצע מביקוש והמחירים צריכים לרדת.

אשמח להסבר ועצות

תודה

פורסם

אני יודע על חבר לעבודה שלקח מאוויס קורולה היברידית בת שנה במסלול ליסינג לשנתיים במחיר נמוך בכמה מאות שקלים לחודש מתחת למחיר הרשמי.

וכמו שאמרת , מקור הרכב הוא מחברת הייטק שנקלעה לקשיים.

פורסם

עד שלא יגיע האקדח לרקה, ינסו לשמור על מחיר. אחרי הכל ברגע שנפרץ הסכר מגיע שטפון ואנחנו משהו כמו חצי שנה סה"כ מפרוץ המשבר ויש עדיין גם שומנים וגם ובמיוחד נכונות של בנקים לשמר מומנטום של אשראי לעסקים, בתקווה שמתי שהוא בעתיד הנראה לעין המשבר הזה יסתיים בטוב. לא יסתיים כאמור, השוק יתמלא במציאות, אבל אז יש סיכוי טוב שלא יישארו יותר מדי קונים.

פורסם

מפה לשם, יאריכו לתקופה בלתי מוגבלת, כשהמדינה לוקחת עליה את הריבית או מסבסדת אותה.

הם יעשו הכל אבל הכל אבל הכל לשמר את המומנטום

פורסם

אני מחפש בימים אלו רכב יד 2,

לא מוצא "מציאות".

מי שחי לפי הספר - סופו שימות מטעות דפוס (ר' משה שפירא)

פורסם

אני דווקא עוקב תקופה אחרי פריוס פלוס, לפני כמה חודשים היה נדיר למצוא אחת  פחות  מ 100 אק"מ, והמחירים ל2017 היו סביב 120 אש"ח. כעת אני רואה כמה עם 40 אק"מ ב סביב ה 110 אלף ש"ח. אבל לא ברור אם זה אינדיקציה כי (לדעתי) המחירים לפני כן לא היו הגיוניים..

• תוכן חדש...