Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2246 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

אהלן חברים לילה טוב מאז שהחלפתי גיר ברכב שלי גולף 2004 מנוע 1.6ניהיה רעש של מעין זיזמום כזה חשמלי אפילו לפני תחילת נסיעה לא תמיד הוא מופיע לפעמיים זה מופיע גם בהתנעה הראשונית אשמח לדעת ממה זה אין לי מושג ממה זה הרכב בולם בסדר חוץ מזה יש רעש של מגנט מתנתק או משהו שזה בסדר אבלצליל של הזימזום זה מוזר צירפתי סירטון ותודה לעוזרים

עריכה אחרונה על ידי eden3454
פורסם

יכול להיות מגיע מהשסתומים של הגיר הרעש הזה תקין וקורה בעוד הרבה רכבים תבדוק אם כשאתה מעביר לניוטרל כשיש רעש הרעש נעלם

פורסם

קודם כל אם הרעש לא היה לפני החלפת הגיר הרעש לא תקין

שנית מנסיון אין רעש של זמזום סתם בלחיצה על הבלם ברכב הזה

בצע בדיקה פתח מכסה מנוע ותן למישהו לשבת ולגרום לזמזום הזה ושים יד על המשאבת abs ותראה אם מגיע משם

קרה לי כבר ברכבי וואג סיפור כזה שנבע בד"כ מקצר כל שהוא ואפילו פעם מחיישן מאפ תקול שיצר קצר והדליק סתם את משאבת הabs ושיגע את כל הרכב

בהצלחה

רמי

פורסם
לפני 5 שעות, rami.v כתב:

קודם כל אם הרעש לא היה לפני החלפת הגיר הרעש לא תקין

שנית מנסיון אין רעש של זמזום סתם בלחיצה על הבלם ברכב הזה

בצע בדיקה פתח מכסה מנוע ותן למישהו לשבת ולגרום לזמזום הזה ושים יד על המשאבת abs ותראה אם מגיע משם

קרה לי כבר ברכבי וואג סיפור כזה שנבע בד"כ מקצר כל שהוא ואפילו פעם מחיישן מאפ תקול שיצר קצר והדליק סתם את משאבת הabs ושיגע את כל הרכב

בהצלחה

רמי

היי רמי תודה על המענה אני אבדוק את העניין ויחזור עם תשובה לפי הערכתך לא צריך להחליף נוזל בלמים?

• תוכן חדש...