Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2241 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני צריך כרגע לשדרג רכב ל7 מקומות ומתלבט בין ברכבים השונים

חשבתי על OUTLANDER דגם INSTYLE, בעלות 180 אלף, לאחר מיכן התלהבתי מSKODA KODIAQ, עם כל הפיצ'רים של סקודה, והרכב יותר חדיש מבחינת הכל (בערך) דגם STYLE 4X2 טורבו דיזל (הרבה יותר חסכוני) בעלות 215 אלף 

לאחר מיכן חשבתי קצת ודיי ברור שזה לא שווה בשביל 35 אלף שקל, זה יחוצא בערך אלף שקל לדלק לחודש (36 חודשים)...

הבעיה שצצה לי עכשיו היא שחשבתי לרגע על השורה השלישית, כמובן שיהיו שם רק ילדים (עד גיל 12 ((גם אחרי 3 שנים)), אבל מה עם המיזוג??.

נכון שבשני הרכבים האלה יש לשורה הראשונה והשניה, אבל אין מיזוג לשורה השלישית, ואני לא רוצה להיות במצב של תקוע בפקק אטו משהו בשיא החום הישראלי והילדים מזיעים כמו לא יודע מה,

ואז מגיעה האופציה של SANTA FE, אבל אם הרכב הזה אז אני מוכן רק לגדם שעולה 250 (שזה קצת מוגזם)

השאלה היא, האם בOUTLANDER, המזגן מספיק טוב ויגיע גם לשורה השלישית בצורה טובה? ואם לא, אולי למישהו יש עוד הצעות?

• רעיון טוב! 1
פורסם

יש לי טרווארס 2016, 8 מקומות וכולם מרוצים מכל הבחינות , גם הבעלים של תחנת הדלק הקרובה.

אבל הוא שותה דלק,  אז הוא הרכב השני בבית. 

בדר"כ נסיעות קצרות באיזור, וכנוסעים כולם אז כמובן. 

שאר הנסיעות מתבצעות הרכב חסכוני יותר. 

פורסם (נערך)

כתבתי שסנטה פה ב250 מעט יקר לי (שזה דגם לא רע) אז אתה מביא לי רכב שמתחיל ב250 אלף...נהדר

אני מבין שלא קראת בכלל את מה שכתבתי...

בכל אופן, שוב אני דווקא בונה על האאוטלנדר, ההתלבטות העיקרית כרגע היא לגבי מהזגן, וכן בגדול זה DEAL BREAKER

עריכה אחרונה על ידי Apres
פורסם (נערך)

כי לדעתי סיטרואן זה דיי פח? וגם מכוער? :) אני מעדיף CROSSOVER + אני מתעוון לקנות ב CAPITAL MOTORS, ואני לא רואה שם את הדגם הזה בכלל..

עריכה אחרונה על ידי Apres
  • אהבתי 1
פורסם

דווקא הסיטרואן שהוצעה לך כאן היא המתאימה ביותר להובלה ומבחינת מרחב.

אם אתה ממש מתעקב על ג'יפון (למרות שהאאוטלנדר בעיני מכוער ממש) אז תבדוק אולי את הפג'ו 5008, יש אותו (וגם את האחרים למען האמת) באפס קילומטר

• רעיון טוב! 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם (נערך)

הפיקאסו הוא מוביל משפחה מעולה ונראה לא רע בכלל. לדעתי הפיז'ו 5008 הוא העדיף כאן על האופציות שציינת ודגם הדיזל נותן הכי הרבה תמורה לשקל. אל תשכח שלפני הסנטה פה יש קיה סורנטו שממש מעולה במחיר יותר אטרקטיבי. 

המיצובישי big no למי שמשתמש קבוע בשורה 3. כנ"ל גם הניסאן אקסטרייל. 

יש מיניוואן חדש לרנו שנראה ממש מעולה ומצוין בשאר הבחינות, רק שהוא לא קרוס-אובר.

עריכה אחרונה על ידי ST12345

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם
לפני 1 שעה, ST12345 כתב:

הפיקאסו הוא מוביל משפחה מעולה ונראה לא רע בכלל. לדעתי הפיז'ו 5008 הוא העדיף כאן על האופציות שציינת ודגם הדיזל נותן הכי הרבה תמורה לשקל. אל תשכח שלפני הסנטה פה יש קיה סורנטו שממש מעולה במחיר יותר אטרקטיבי. 

המיצובישי big no למי שמשתמש קבוע בשורה 3. כנ"ל גם הניסאן אקסטרייל. 

יש מיניוואן חדש לרנו שנראה ממש מעולה ומצוין בשאר הבחינות, רק שהוא לא קרוס-אובר.

מה הקטע שאתם מציעים רק צרפתיות? מה אתם מנסים לקדם אותם? לא מתקרב לא לפג'ו, לא לסיטרואן ובטח לא לרנו, רכבי פח, מעדיף כבר להשקיע וללכת על סנטה פה, אולי קודיאק בכל זאת, או ללכת לעוד כיוונים..

בכל זאת מעניין אם באאוטלנדר, בקודיאק ובעוד רכבים עם פתחי איוורור לשורות ה1, 2 ולא לשלישית אפשר לא להיחנק בשורה השלישית

פורסם

איך אמרת פח על הצרפתיות ולא על המיציבישי, אז אני אוסיף ואומר שהמיציבישי הוא הכי פח מכל הרכבים שהוזכרו פה בדיון! כל רכב שמוזכר פה הרבה יותר מתקדם ומודרני ואיכותי מהמיצובישי. אתה כניראה עדין עם דעה ישנה שצרפתי זה דפוק והכי טוב זה יפני. בלי שום קשר הסקודה רכב איכותי ברמות במיוחד ברמת סטייל. אבל הוא לא יפני אז כניראה הוא לא להיט כמו המיצובישי. חבל... 

• רעיון טוב! 1

ערן EMT-P

NISSAN X-trial 2017.

VW GOLF Mk7.5 150 HP

פורסם

היחידי שהזכרתי שיש לו מיזוג אמיתי לשורה 2 וגם עם מפוח נפרד לשורה 3 זה הקיה סורנטו וזה בכל הדגמים. לפיז'ו יש מפוח נפרד בכל הדגמים בשורה 2 שמקרר מעולה את שורה 3. 

היה לי אאוטלנדר, היה לי 5008 ועכשיו יש לי סורנטו.

להסעת ילדים הפיז'ו עדיף. 

באאוטלנדר החדש ובקודיאק הסטנדרטי יש פתחי מיזוג לשורה 2 שמוציאים אוויר בעוצמה של ילד בן שנתיים שנושף בקשית. לקודיאק רק בדגם המפואר יש מפוח נפרד. לפחלאנדר אין. תמשיך לכתוב שטויות, תשלם 250 אלף על סנטה פה ערום, ונדבר עוד 3 שנים. כסף שלך, שיהיה לך בכיף.

פורסם

האמת היא שדיי שכנעתם אותי, אבל עכשיו אני צריך לחרוש על חוות דעת על הפג'ו, הדגם PREMIUM דיזל, אני צריך אמינות ואיכות, שלא יתחיל להתפרק לי, בכל זאת, זה רכב ל3 שנים קדימה..

תודה לכם..

פורסם
Just now, Guest תודה כתב:

האמת היא שדיי שכנעתם אותי, אבל עכשיו אני צריך לחרוש על חוות דעת על הפג'ו, הדגם PREMIUM דיזל, אני צריך אמינות ואיכות, שלא יתחיל להתפרק לי, בכל זאת, זה רכב ל3 שנים קדימה..

תודה לכם..

זה ממני :)

פורסם

תבדוק מחירון של 5008 ותראה איפה הוא עומד. כמו כן אתה מוזמן להכנס ליד 2 ולבדוק כמה כאלו יש למכירה בכל רגע נתון. 

• תוכן חדש...