Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2379 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי לאחרונה קיה פיקנטו 2016 מנוע 1000 סמ"ק.

יש לי קצת רעשים צורמים מהמנוע, בעיקר מרגיש כשאני עומד עם הרכב על 0 קמ"ש.

בנוסף כשאני בולם אני שומע רעש שריקה מציק, שנעלם כשאני לוחץ על הבלם יותר חזק/ משחרר - ממש בנקודה מסויימת זה עושה את הרעש. משער שזה רפידות/ צלחות.

קבעתי בדיקה במוסך קיה למחר, אבל רציתי לפני לשמוע מכם מה זה לדעתכם - האם הרעשים הם בעצם אופיניים למנוע 3 צילינדרים? האם רעש חריקה מהבלמים זה צלחות או רפידות? ובמידה ויגידו לי שצריך להחליף, מה טווח המחירים לכל צלחת/ רפידה?

תודה רבה :)

פורסם

לגבי רעשי המנוע לא ניתן לדעת בלי לשמוע..אולי רצועה שנחוצה החלפה, אולי מותחן סורר, אולי תושבת מנוע.

לגבי הבלמים יש להוריד הגלגלים ולבדוק אולי זה ייגמר רק בניקוי וגירוז הרפידות תלוי מה מצבם. כמובן שאם מחליטים להחליף תיקח את החלקים הישנים איתך ותעלה תמונות שלהם שנחווה דעתינו. הרפידות בפיקנטו זולות סביב ה 80 שח של איייקיו ושל רמסה סביב ה 120 שח. צלחות של ברמבו סביב ה 250 שח לזוג צלחות. בכל מיקרה חשוב צלם לנו כדי שנוכל לעזור לך לצמצם עלויות במידה וניתן.

• תוכן חדש...