Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לבקשת רשיון יבוא אישי לרכב טויוטה יש להגיש בטבלה את כל נתוני זיהום האוויר, ומציעים להוציא אותם מהאתר של ה - EPA בארה"ב, קיבלתי מסמך מפורט מהיצרן של כל נתוני זיהום האוויר של המכונית הספציפית המבוקשת, אבל למשרד התחבורה זה לא טוב. הם רוצים שאמלא את עשרת המספרים בטבלה שהם דורשים ואין לי מושג איך להוציא את המספרים משלל הנתונים הנדרשים לטבלה. צירפתי את הטבלה ואשמח אם מי שיודע יוסיף את הערכים הנדרשים. תודה לכל העוזרים

[TABLE=align: right]

[TR]

[TD]תוצר

[/TD]

[TD]דגם

[/TD]

[TD]שנת רישום

[/TD]

[TD]סוג תקינה

[/TD]

[TD]סוג הדלק

[/TD]

[TD=colspan: 10](g/mileנתוני הפליטות )

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD=colspan: 5]נסיעה עירונית ((City

[/TD]

[TD=colspan: 5]נסיעה בינעירונית(Highway)

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]CO

[/TD]

[TD]HC

[/TD]

[TD]NOx

[/TD]

[TD]PM

[/TD]

[TD]CO2

[/TD]

[TD]CO

[/TD]

[TD]HC

[/TD]

[TD]NOx

[/TD]

[TD]PM

[/TD]

[TD]CO2

[/TD]

[/TR]

[TR]

[TD]טויוטה

[/TD]

[TD]טויוטה

פריים

[/TD]

[TD]2020

[/TD]

[TD]אמריקאית

[/TD]

[TD]בנזין

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]0.0

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]

[/TD]

[TD]0.0

[/TD]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

פורסם
נראה לי שהנתונים שאתה מחפש נמצאים במסמך המצ"ב

תודה, אין לי ספק שהנתונים נמצאים במסמך שצירפת, הבעיה היא שאיני יודע לדלות את עשרת המספרים הנדרשים בטבלה. וכאן אני נתקע. יש לי גם דו"ח זיהום אויר מפורט של טויוטה ומדינת קליפורניה על שלל הנתונים למכונית, אבל אני לא יודע לזהות ולמלא את המספרים בטבלה הנדרשת. תודה

פורסם

אם מי מהחברים יודע להוציא את הנתונים הנדרשים מהדו"ח מהלינק, ולהכניסם לטבלה, אשמח מאד לקבל עזרה, תודה

פורסם

אין לי מושג מה הדגם המדויק שאתה רוצה לייבא. הדבר הגרוע ביותר שאוכל לעשות עבורך - זה לתת לך נתונים לא נכונים, שכתוצאה מהם בקשתך לרישיון ייבוא תדחה.

ממליץ לך להעזר בשירותיו של יועץ ייבוא אישי שגם יוכל (אולי) לעזור לך להוזיל עלויות.

בשולי הדברים אציין שלמרות שטויוטה הוא מותג מאד פופולרי בייבוא מקביל/זעיר - מתוך יותר מ-1000 פריוס שעלו על הכביש ב-2019 אף לא אחת נמכרה ע"י יבואן מקביל או זעיר - אז יתכן שזה לא ממש כדאי.

בנוסף - בינואר ישונה שיעור המיסוי על כלי רכב הברידיים מ-30% ל-45% - סביר להניח שהיבואן ישחרר מהמכס כמות גדולה של כלי רכב לפני ה-1 בינואר וימכור רכבים במחיר נמוך יחסית במהלך 2020 - מה שמעמיד בסימן שאלה נוסף את כדאיות הייבוא.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...