Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג'ו 2008 שנת 2014 תוצאות בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2409 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דובר בפיג'ו 2008 מודל 2014, הרכב לא עבר תאונות אך מה שצורם הוא נושא המנוע ובעיקר נושא תיבת ההילוכים. דעתכם? דחוף..

2008.jpg

פורסם

איזה מנוע? 1.6?

הרכב עבר (כנראה) תאונת שרשרת בה הוא היה באמצע.

יש לחבר למחשב ולבדוק שכריות האוויר קיימות. כי העובדה שהחליפו את השמשה הקדמית מעידה על כך שייתכן שנפתחו הכריות.

בקש מהבעלים שיוציאו לך דו"ח עבר ביטוחי, ובקש דוחות שמאי אם קיימים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אני חייב להגיד לך שהבדיקה לא נראת טוב בכלל לרכב בן 5,

אני מכרתי לפני חודש מאזדה 3 עם 95K ק"מ שהקונה לקח לבדיקה, והבדיקה היתה הרבה יותר מרשימה, איך בכלל נזילות או הזעות שמן.

אך השאלה כאן, אם מדובר בתיבת AL4, כי התיבה הזו גרועה גם כאשר היא תקינה, יש לנו ניסיון רב ומיגע איתה.

מעבר לזה לא נראה שהרכב טופל כראוי, או שעבר חיים קשים בתקופה הקצרה, אני לא הייתי קונה, נראה שיש יותר מדי רג'קטים של הזנחה.

• תוכן חדש...