Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נדלקה לי נורת מנוע דייהצו סיריון 2006 ויש ריח של דלק שמניעים יודע שזה חיישן חמצן קדמי דרך אנג'י, מישהו יכול להמליץ לי על מקום שלא ישחטו אותי באלף שקל לחיישן דנסו מקורי?( קראתי שאם מחליפים ליצרן חוץ מדנסו המנורה נשארת) כמו כן חרשתי את האייבי מצאתי חיישן דנסו לסיריון אבל רק אחורי, תודה רבה לעוזרים

פורסם

בס"ד

 

אני לא כל כך סומך על האנג'י, יש לך קוד תקלה?

שלח לי את vin number שלך בפרטי ואני ינסה לאתר לך חיישן במחיר נורמלי מחו"ל.

 

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

פורסם

בחנויות חלפים חיישן שכזה של דנסו אם אני זוכר נכון עולה סביב ה 300 שח. מאיםה אתה? אתה גם יכול לבוא לקחת אם אתה רוצה מפתח יעודי לפתיחת החיישן ותחליף אותו לבד זה ממש שטויות.

פורסם

לפני שרצים להחליף חיישן כדאי לבצע אבחון, כי לא כל תקלה של חיישן זה באמת חיישן ויכולה להיות בעיה אחרת של תערובת אויר דלק.

פורסם

איזה עוד בעיות יכולות להיות ואיך אפשר לפתור אותם בלי להחליף חיישן? וואלה אם כמו שמאור אומר אפשר למצוא חיישן ב300 בזמן שאבחון עולה 250 נראה לי עדיף להחליף וזהו לא?

פורסם
איזה עוד בעיות יכולות להיות ואיך אפשר לפתור אותם בלי להחליף חיישן? וואלה אם כמו שמאור אומר אפשר למצוא חיישן ב300 בזמן שאבחון עולה 250 נראה לי עדיף להחליף וזהו לא?

דעתי היא פשוטה, כשיש קוד תקלה, זה לא אומר בהכרח שהרכיב שהקוד תקלה מציין הוא תקול ויש לבצע אבחון לפני החלפת חלקים.

×
×
  • תוכן חדש...