Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הוא הופך לי את כל האוטו, האם חוא חייב לסדר אחרי זה?

ממש לא.

תזכרו רק שהסיבה שמותר להם לעשות חיפוש ברכב נועדה לשרת אותנו.

ולהגן עלינו מפני מחבלים, סוחרי סמים, וכו'.

זה שזה מנוצל לדברים אחרים, זה כבר משהו אחר.

פורסם
ברגע שלשוטר יש "יסוד סביר להניח" (נדמה לי שככה זה נקרא) אז הוא יכול לא רק לפתוח לך את המכסה מנוע ואת המטען אבל גם יכול להפוך לך את האותו אם הוא רוצה. אז במצב כזה גם כשאין מה להחביא, חבל על התרתור של אחר כך, תראה לו את מה שהוא רוצה וזהו.

בקשר לשאלה האחרת אז גם שם זה תופס.

לא קיבלתי תשובה, מה ההבדל בין הבית שלי לבין האוטו שלי???? הרי בשני המקרים יש פגיעה בפרטיות.

אם הוא הופך לי את כל האוטו, האם הוא חייב לסדר אחרי זה?

לחיפוש בבית צריך צו חיפוש.

לחיפוש באוטו צריך יסוד סביר לחשד.

זה ההבדל.

It's only a sport if you use a ball

It's a real sport if you use two

פורסם

טוב חזרתי מתחנת מהשטרה

לאחר בירורים של 3 שעות בערך זה היה שהם מחפשים חומרי נפץ וכו

שאלתי אם היתה עילה לחיפוש

אמרו שכן

אז הסברתי להם קצת על חוק פיגוע בפרטיות

אמרתי למפקד שם גם שאם נתתי לעשות חיפוש בתוך חלל הרכב אך לא בבאגז ובמכסה מנוע זה הופך אותי לאחד שלא שיתף פעולה

הוא אמר חלקית

אז ביקשתי ממנו לקצץ חלקית ממה שהוטל עלי

הוא סירב

בכול מקרה

עוד חודשיים יגמר הסיפור בבית משפט

יש הרבה דברים שלא מסתדרים כמו הזילזול בשוטרים שרצו לבדוק

וכו

בכול מקרה משטרת ישראל עשתה לי עוול ואני מצפה למשפט הוגן עם כול הראיות על השולחן

יום טוב לכולם

פורסם

If they were looking for explosives & you didnt let them look & they let you go with a zimoon then they werent looking for explosives, were they.

If you were driving as allowed by law then they had no real reason to stop you

If it was for bdikat rishyonot then why do you have to open the trunk

sounds fishy to me

פורסם

לא מסכים איתכם .

אם לבן אדם תעודת זהות ישראלית והכל בסדר, אין שום סיבה לחשוד בו כמפגע המוני.

אדרבא, אם הם חשבו שהוא מפגע, לא היו נותנים לו ללכת (כמו שאמר MR2...)

בכל מקרה, אל תעשו את השוטרים טלית שכולה תכלת, בהרבה מן המקרים הם סתם מנסים להציק, לתפוס אותך על קטנות ולהגדיל את קופת המדינה.

צריכים לזכור שהמשטרה נועדה לשרת אותנו ולא את המטרה, את המשכורת של השוטר הזה, אני ואתם משלמים כדי שיעשו עבודה בשבילנו ולא נגדינו, יש לנו את כל הזכות לבקש יחס יפה וכבוד.

לא נראה לי הגיוני ששוטר ייכנס לי לוורידים ויגיד לי שהוא רוצה לחפש לי באוטו סתם כך.

כשאני הולך לקניון, זו החלטה שלי אם להיכנס לקניון או לא, אם אני לא רוצה שייבדקו לי את האוטו, אני לא אשתמש במתקן של הקניון שבדיקה בטחונית היא חלק מאופי השימוש בו.

באמת נראה לכם שזה מה שהמשטרה צריכה לעשות כאן ?

אין לה דברים קצת יותר חשובים כמו להילחם בתאונות הדרכים ?

פורסם

אז קודם כל תבדקו את סעיף 66 לחוק סדר הדין הפלילי (סמכויות אכיפה - מעצרים) ותבינו שמותר לשוטר לעכב אדם כלומר להגביל את חירותו של אדם לנוע באופן חופשי בשל חשד שבוצעה עבירה או כדי למנוע ביצוע עבירה, אולם הגבלת החירות מסויגת מראש בזמן ובתכלית.

לגבי עיכוב כלי הרכב - שוטר יכול לעכב כלי רכב בהתקיים התנאים הבאים:

1. איזשהו קשר לעבירה - כלומר יסוד סביר לחשד שבוצעה עבירה בת מעצר או הסתברות גבוהה שעומדת להתבצע עבירה או עבירת ביטחון וכו'.

2. יש צורך לבצע חיפוש ברכב.

המצב שנוצר שכנראה בוצעה איזשהי עבירה בת מעצר או הסתברות לעבירה כזו בקרבת מקום או המודיעין המשטרתי התריע על מפגע/סרסור/סמים/אלימות וכו' ולפיכך יש לשוטרים סמכות לעכב אותך ולחפש ברכבך.

יש לזכור כי העיכוב מוגבל ל3 שעות בלבד וקצין ממונה רשאי להאריכו ב3 שעות נוספות. אדם אשר אינו מציית לשוטר על פי סמכויות העיכוב רשאי השוטר לעצור את אותו אדם.

היו אנשים טובים.

פורסם

בקיצור

אם נשים את כל הת'רד הזה באיזושהיא פרופורציה-

הבן אדם ניסה להיות חכמולוג ובמקום לסגור את הסיפור בחמש דקות,מצא את עצמו עם משפט -על שטות שהיה כל כך קל להימנע ממנה...

לא משנה אם השוטרים היו חארות,נחמדים או השד יודע מה-בשורה התחתונה אפשר היה לסיים את זה ממש קל ויפה.

הקטע הוא שהבחור עוד הולך להילחם עכשיו בתחנות רוח ולהוכיח שהוא צודק.

רק שבדרך הוא יאכל קנס,או לסירוגין יוכיח שהוא צודק ע"י תשלום של סכום מכובד לעו"ד...

אז אחלה..יצאת צודק ועני...

לפעמים ישנם מצבים שבהם אתה יוצא גבר/צודק,דווקא אם יש לך שכל להתקפל בזמן.

זה קורה עם בחורות או עם שוטרים. שניהם קקה... :lol:

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

Tomer I disagree.

Every time you give up a little freedom ( because its convenient) it makes it easier for "them" to take away another little freedom the next time

In the USA the police think seven times before harrassing someone for no good reason , because they get sued for millions each time.

Unless they have "probable cause" to search and even if you go through a red light, right in front of the cop does not mean he has reason to check our trunk

I dont know the exact law here in Israel, but if our friend here believes he did nothing wrong and is willing to fight for his rights then KOL HAKAVOD

פורסם

הבחור צודק 100%.

נכון שאין טעם להתחיל "להתמזמז" עם השוטר על זוטות אבל לפעמים זה כבר מתחיל לעלות על הסעיף.

דוגמא קצת שונה אבל עדיין,ביום שישי שעבר אני יוצא ממועדון בצפון(טרמינל) ומגיע ליציאה מהמושב,קיבוץ ענארף.

בכל אופן אני מגיע לצומת(אני נוהג בלאנטאיכס של חברתי) ומצד שמאל אני רואה 3 ג'יפים של משמר הגבול.

חברה שלי כבר נלחצת ודואגת שיעצרו אותנו(למרות שאין על מה)

ואיך לא,עוצרים אותנו לבדיקת רשיונות,אבל יש לעצור ויש לעצור.

יצאתי מהצומת באיזה 25 קמ"ש לא יותר,הכביש היה פנוי היות והמגבניקים כבר עצרו 3 מכוניות,פתאום קופץ לי לכביש מגבניק ונותן לי סימן לעצור.

אני עוצר אחרי הג'יפים,הוא מגיע אלי,אני פותח חלון ושואל אותו "למה אתה קופץ ככה לכביש? אנשים נדרסים בגלל שטויות כאלה". המגבניק (בן איזה 45) מסתכל עלי ואומר:

"צודק 100%".

בכל הזמן שהוא בודק את רשיון הנהיגה שלי ואת המסמכים הוא אפילו לא טורח לשים לב שהקרבין הקלוקל שלו מכוון לי ישר לפנים (מחסנית בהכנס).

בקיצור חאפרים.

אין לי כלום נגד שוטרים אבל לדעתי הרבה דברים נעשים בקטע של סתם להציק.

החיים הם סחיטה של המצערת.

פורסם

תומר ראלי

בקשר להגיד לביזבוז כסף אם זה אכן היה ככה הייתי פועל לפי השיקול שלך

אבל אימא שלי עורכת דין והיא לימדה אותי להילחם על הזכויות שמגיעות לי ולא להיכנע כמוך וכמו רוב האנשים בגלל בעיות תקציב

אכן הסוגיה הזאת קורת הרבה בכבישים ואני מקווה שהמשפט שלי יעזור קצת לעורר את המערכת ולהראות לה על העבודה "המצויינת" שהמשטרה עושה

בכול מקרה הקייס ניבנה

אכן אני מקווה שהמשפט יוכרע לטובתי

ואם לא אז לפחות ניסיתי

פורסם

אהלן טויוטה.

אם יש לך את הזמן והקשרים-לבריאות.מעבר לשיקולים של כסף ,בהחלט עשו לך עוול ואם יש לך את היכולת להיכנס בהם על זה,ללא נזק כספי,לך על זה ואני מקווה שגם תכניס משהו על הלם ונזק כדי להוציא מהבני ז**** פיצויים ואיזו השעייה עסיסית.

גלעד-

ה"טרמינל" עוד קיים? אני זוכר שהיתי ילד,הינו יוצאים משם וממשיכים כבר ישר לכביש של עוספייה.

אחלה מקום. עוד יש שם טונות של מתנדבות וקיבוצניקיות מזוגגות כאלה שמעשנות "נובלס"?

אני זוכר עד היום את הריח של הרפתות בדרך לשם... איכס....

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

• תוכן חדש...