Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב אצטרך לבצע ברכבי טיפול גדול + טיימינג (כולל משאבת מים, מותחן וכו').

הצעת המחיר שקיבלתי אומנם הגיונית בהתחשב במוסך יבואן (המחיר אצל המתמחים לא זול יותר -להפך).

אך עדיין גבוהה בפער לעומת יבוא חלקים מקוריים מחו"ל. שוב, אני מדגיש: מקוריים. לא תואם, לא סיני, לא תאילנדי ולא OEM.

עד כדי פער של 60% עוד לפני הוספת המע"מ בארץ.

לצורך העניין, במוסך קיבלתי הצעה של 4,500 ש"ח (חלקים בלבד)

לפני מע"מ בעוד לייבא אותם העלות היא 1,800 ש"ח כולל הכל.

וכאן מגיעה השאלה, אם אגיע למוסך עם החלקים - האם אקבל יחס של שווה בין שווים או שעלי לצפות לזלזול והתחמקות במקרה הטוב או עבודה באיכות נמוכה ודחיפת "אלמנט" במקרה הפחות טוב?

אם יש כזה מוסך לאלפא, אשמח לקבל פרטים לגביו. לא משנה מיקום גיאוגרפי :)

תודה,

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

לא רואה סיבה הגיונית למוסך לעשות עבודה חרא רק בגלל שהחלקים שלך.

במוסך מאוד מפורסם בפורום אין בעיה עם דברים כאלה בתיאום מראש שאתה יודע מה אתה קונה וזה איכותי\מקורי.

דבר עם מנהל המוסך פנים מול פנים אם אפשר ותשאל.

פורסם

טוב, כנראה שאת החלקים אזמין בכל מקרה. ההפרש שווה את הכאב ראש.

השאלה היא לגבי המוסך שיבצע את העבודה בלי לעקם פרצוף.

מכירים אחד ספציפי?

אגב יכול להיות שטעיתי והפוסט שייך לטכני :/

Sent from my PH-1 using Tapatalk

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

פורסם

יצא לי פעם אחת להגיע עם משאבת מים שרכשתי בעצמי (מקורית) ולהגיע למוסך לביצוע העבודה, לא הייתה להם בעיה לעשות את העבודה בלבד אך הם אמרו מראש שהם לא לוקחים שום אחריות על העבודה בגלל שאני הבאתי את החלק והם לא יודעים מה מקורו, טיבו ואיכותו כל עוד הם לא מוכרים אותו למרות שהוא מקורי.

אם זכרוני לא מטעה אותי היה פה בפורום מקרה לפני כמה שבועות/חודשים של מישהו שהביא קיט טיימינג בעצמו וכמה חודשים בודדים אחרי ההחלפה הטיימינג קפץ והלך ראש או משהו כזה והמוסך שטיפל לא היה מוכן לקחת אחריות - לא זכור לי לאן זה התגלגל, מציע לעשות חיפוש.

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

כנראה שמאוד תלוי במוסך.

אני הגעתי למוסך מורשה טויוטה (שקיבל חו''ד דעת מאוד שלילית בפורום) עם משאבת מים של הוישרים - 100 ש''ח באיבי לעומת 450 ש''ח במוסך.

הרכיבו אותה ואף לא חייבו על כך אף לא שקל, לאחר 4 שנים אני יכול להגיד שהרכיבו הייטב ואין בעיות.

• תוכן חדש...