Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאינדסיט יש מכונות טובות, עמידות וזולות.

היו לי שתיים שחיו כל אחת יותר מ 10 שנים של 2 מכונות ביום ולאימא שלי יש אחת בת 14. מעולם לא הלך שום דבר אלקטרוני.

אנמ בגישה של לקנות את הזול ביותר שעונה לדרישות ועם אצרמות של לפחות 3 שנים. אחר כך מיתי שמתקלקלת הולכת לפח.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
זה הדרישה בשביל שתהיה אחריות גם על הכרטיס ל 7 שנים

זה קשקוש בלבוש של המתקין שגזר עליך וואחאד קופון.

משכנתא זה קל

פורסם
האייר ומידאה מייצרים סחורה טובה?

שוב שואל.

לפי האינטרנט מדובר ביצרני ענק, מפלצות ממש, שחולשות על שווקים עצומים וגם נכנסו כבר חזק חזק לארה"ב.

אני מבקש לדעת חוות דעת על המוצרים שלהם, לפי הידע שלכם.

למשל איך המקררים של האייר?

וחוץ ממזגנים - מידאה מייצרים עוד מוצרים לבנים? משווקים אותם כאן בארץ? איך הם?

פורסם

יש לי מקרר האייר כבר כמעט 3 שנים, הייתה נזילה בין הדלתות (4 דלתות עם פס סגירה כזה באמצע - HRF456), הגיע טכנאי וטען שסידר, אחרי זה עוד פעם נזילה, שוב הגיע טכנאי, אמר שבהתקנה הם פישלו ועיקמו את הציר של הפס סגירה או משהו כזה, החליף במסגרת האחריות, מאז אין בעיות.

אבל זה יחסית מוצר פשוט, תא קירור אחד, שני תאי הקפאה (אני מניח עם מדחס אחד לשניהם), אין תא מתחלף וכו'

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
שוב שואל.

לפי האינטרנט מדובר ביצרני ענק, מפלצות ממש, שחולשות על שווקים עצומים וגם נכנסו כבר חזק חזק לארה"ב.

אני מבקש לדעת חוות דעת על המוצרים שלהם, לפי הידע שלכם.

למשל איך המקררים של האייר?

וחוץ ממזגנים - מידאה מייצרים עוד מוצרים לבנים? משווקים אותם כאן בארץ? איך הם?

האייר נכנסו חזק לארה"ב כי הם קנו את הזכות לשימוש במותג GE במוצרים ביתיים... לא חושב שהשוק והדגמים בארה"ב רלוונטים להאץ.

פורסם

תודה חבר׳ה, המכונה הקיימת תוקנה בעלות של 100 שח חלפים וחצי שעה בין הקפה של לפני לקפה של אחרי.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם
קניתי בקו 7 קג ממחסני חשמל עלה אפליה ומשהו ותמורת עוד כמה גרושים הרחיבו אחריות ל 7 שנים מלא כולל טכנאי וחלפים . מכבסת מצויין סוחטת מצויין בסהכ מרוצים . כחלק מההרחבה דחפו ב 150 שקלים מגן נחשולים אומרים ששומר על הכרטיס יזיק לא יזיק זה בטוח .

אתה יודע שמדובר ברכיב של 50 שקל בקנייה ישירה ובסביבות 10 שקל בסיטונאות?

פשוט לא ייאמן איך דוחפים מוצרים לאנשים

פורסם
הכי פשוטה, הכי זולה, אמורה להחזיק 3 שנים לערך.

לינק לזאפ.

ההייאר הזולה ביותר נפסלת מכיוון שצריך לשים עליה מייבש.

יש למישהו המלצה?

לנו יש האייר 7 ק״ג שקנינו לפני 6 שנים.

עליה עומד מייבש כביסה.

עושים בשבוע 3-5 כביסות והכל תקין.

פורסם

מי שקונה מכונה טובה, של מותג אמין...

לא מחפש כבר עכשיו חלפים זולים...

אני קניתי של אלקטרולוקס לפני 7 שנים. בלי תיקון ובלי חלפים עד עכשיו. טפו טפו טפו...

• תוכן חדש...