Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנכשל בטסט על חופש בבוקסות החליפו מסרק שלם.

אני נוהג שנים וההגה היה תמיד רך גם כשהבוקסות היו תקינות כך שלא נראה לי שזה קשור לחופש.

האם זה בר-כיוונון?

האם יכול להזיק למסרק/מנוע חשמלי שהוא קשה? אני אישית אוהב הגה קצת קשה ולא חושב שתהיה לי בעיה להתרגל.

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

אתה לא יכול לדעת בוודאות כמה חופש היה לפני וייתכן שבטסטים קודמים העבירו אותך עם החופש וזה המצב שאליו התרגלת בהרגשת ההיגוי. בכל מיקרה אני מניח שגם תפוחי הגה הוחלפו עם המסרק החדש וזה גם משפיע על התחושה. רוב הסיכויים שהכל תקין ואתה תתרגל למצב. כמה שילמת על כל הסיפור?

פורסם

יש לי כזה רכב.

היה לי גם פעמים חופש בהגה ואת האמת לא זוכר אם היה הרגשה של הגשה קשה יותר אחרי זה.

אבל לתשומת לבך! ברכב הזה (ואני מאמין שבעוד כל מיני רכבים) ההגה החשמלי הוא לא מסוג הקלילים מידי (קיה פיקנטו,יונדאי I20 הרבה יותר רכים וגם קצרים) ומנגד, לא כבדים יחסית ביחס להגה כח (סובארו B3 וDMAX למשל יחסית כבדים ביחס להגה הזה).

עוד תופעה תקינה בהגה הזה ועיקרון בהרבה רכבים עם הגה חשמלי, כאשר מבצעים תמרוני חניה ממושכים בעמידה. המנוע החשמלי מתחמם מעט ואחרי נגיד 8 סיבובים (ההגה הזה די ארוך ביחס למכוניות חדישות יותר, כמעט 4 סיבובים מקצה לקצה) הוא מפחית את התגבור ומרגיש קשה יותר ובמקרים קיצונים יכול להפסיק את התגבור לגמרי ונורית PS תהבהב עד שיתקרר.

דבר אחרון רמת החיכוך והאחיזה שהרכב עומד עליו משפיעים משמעותית על ההרגשה של "קל" או "כבד",ברוורס במהירות איטים ההגה תמיד ירגיש קליל יותר. גדול מי שרגיל לסובב את ההגה בעמידה ביד אחת ההגה הזה פחות מתאים לכך

• תוכן חדש...