Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2596 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עובד בחור בשתי משרות 16 שעות ביום.

מעבר למותר בחוק שעות עבודה ומנוחה שבהם המקסימום המותר הוא 12 שעות ביום ולא יותר מ 16 שעות נוספות בשבוע.

נכון מדובר על עבודה אצל מעביד אחד

אבל הרציונאל ברור

אדם הוא לא רובוט והוא זקוק למנוחה.

לכן לא יודע מה יפסוק שופט לו מקרה כזה מגיע אל אולמו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
עובד בחור בשתי משרות 16 שעות ביום.

מעבר למותר בחוק שעות עבודה ומנוחה שבהם המקסימום המותר הוא 12 שעות ביום ולא יותר מ 16 שעות נוספות בשבוע.

נכון מדובר על עבודה אצל מעביד אחד

אבל הרציונאל ברור

אדם הוא לא רובוט והוא זקוק למנוחה.

לכן לא יודע מה יפסוק שופט לו מקרה כזה מגיע אל אולמו.

זה שאני בוחר רק לעבוד, לאכול ולנוח זה העניין שלי ולא של אף אחד אחר.

זה שאני הייתי על הקרשים מבחינה כספית ולא ביקשתי עזרה מאף אחד, לא הלכתי להתבכיין לאיחוד תיקים והחזרתי את חובי עד השקל האחרון אני רואה בזאת זכות שאפשר לזקוף אותה לזכותי. אלא אם כן אתה רוצה שאני איפול על הביטוח הלאומי ואהפוך לפרזיט ואוכל חינם?

בעבודה אצלי יש בחור שחייב 100 אלף שקל לאנשים שונים והוא לא מתאמץ בשיט להחזיר. זאת כאשר הוא נוהג ברכב שעולה 50 אלף שקל.

הוא לא עובד דקה מעבר ל 8:30 שעות שלו אז הוא יותר בסדר?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

קיבלת ממני מדליה, ולא בציניות.

מה זה קשור לשרשור?

קיבלת תשובות מה מגיע לך במקרה של התאונה

שאלת האם המעביד האחד שהחליט לפטר אותך זכאי לכך.

לי אין תשובה החלטית בנושא.

כל מי שכתב לך אחרת כבודו במקומו מונח.

הבהרתי לך את נקודת המבט של המחוקק בקשר לעבודה מעבר לשעות עבודה מסויימות מדי יום.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
קיבלת ממני מדליה, ולא בציניות.

מה זה קשור לשרשור?

קיבלת תשובות מה מגיע לך במקרה של התאונה

שאלת האם המעביד האחד שהחליט לפטר אותך זכאי לכך.

לי אין תשובה החלטית בנושא.

כל מי שכתב לך אחרת כבודו במקומו מונח.

הבהרתי לך את נקודת המבט של המחוקק בקשר לעבודה מעבר לשעות עבודה מסויימות מדי יום.

אני מתנצל, לא התכוונתי לפגוע בך בצורה כזאת או אחרת. קבל את התנצלותי במידה ונפגעת.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם
הפוך באבו אבוהה.

מותר לדרוש זאת ללא שום סייגים.

בשני המקרים זה יהיה נתון לפרשנות השופט במידה וזה יגיע לכך.

ספציפית למקרה של פות"ש, יש פה משהו מאוד דומה לאחת הדוגמאות שהבאת בקישור, של עבודה בעלת היקף שעות לא מספק (שאי אפשר לעבוד בה שעות נוספות וכיו"ב) ופה החוק (או הפרשנויות המקובלות לחוק חופש העיסוק) נוטה לצד המועסק.

הפסיקה היא זו שמכניסה את הסייגים, והיא מראה בבירור שאיסור כזה ללא שום נימוק הוא אסור. אז זה שמותר לכתוב בחוזה בלי שתכנס לכלא לא הופך את זה למותר, אלא לסעיף חסר משמעות בדיוק כמו שאתה יכול להכניס בחוזה שהעובד חייב לקרוא לבנו הבכור על שמך. זו המשמעות של סעיף לא חוקי.

עברתי על כמה פסקי דין בנושא, בכל אלה שנפסק לטובת המעסיק היה נימוק לגיטימי מאלה שהוזכרו כבר בשרשור. היכן שהאיסור היה שרירותי הפסיקה היתה לטובת העובד.

• תוכן חדש...