Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2672 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הלכתי לטויוטה סלקט ויש להם טויוטה קורולה 2016 באחריות יצרן עוד 8 חודשים ואז עוד שנה של אחריות טויוטה סלקט.

נראית מצויין (עוד לא עשיתי בדיקה, אבל נראית מאד שמורה, הרבה יותר מכל רכבי הליסינג שראיתי בשבועות האחרונים), רכב פרטי עם 48 אלף קמ.

מראים לי את הטיפולים שהיא עברה ובעל הרכב עשה טיפול פעם בשנה בלי קשר לק"מ

אחרי שנה אחת הוא עשה טיפול עם 16900 על האוץ

אחרי שנתיים עם 41000 על האוץ - כלומר הטיפול נעשה אחרי 24000 קמ. (במקום אחרי 15000)

כשהעליתי את הנושא מול המוכר הוא אמר לי שהוא לא היה דואג מזה, ושהם יעשו עוד החלפת שמן לפני שאקח את האוטו (אחרי 7000 מהפעם האחרונה)

כמה זה בעיה? בהנחה שאני לא הולך לפספס טיפולים בעתיד ותמיד אעשה אותם לפני 15K?

פורסם

זה כמובן לא בסדר אבל אם הבדיקה (שתעשה מטעמך) תצא בסדר והקומפרסיה תקינה אז רב הסיכויים שזה לא אסון.

קילומטראז' שנתי כזה מרמז שהיו לרכב הרבה נסיעות בינעירוניות ארוכות. המנוע אטמוספרי, התיבה רציפה, הרכב בלתי ספורטיבי בעליל ולכן סביר שהנסיעות האלה נעשו בסל"ד נמוך עם בלאי קטן יחסית.

פורסם

כמה מעל המחירון דורשים עבור הפנינה הזו?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
המחירון לוי יצחק 90K הם מבקשים 91

אבל המחיר פחות משנה לי אם זה כמה אלפים לכל כיוון יותר מדאיג אותי שהמנוע ישבוק חיים מוקדם, או יותר גרוע חודש אחרי שהאחריות תפוג

פורסם

הלכתי לטויוטה סלקט ויש להם טויוטה קורולה 2016 באחריות יצרן עוד 8 חודשים

איחור בטיפול זו אי עמידה מתנאי האחריות, יצרן יכול בהחלט להסיר אחריות בגלל זה.

מעבר לך סיכוי שנגרם בלאי חריג כלשהו מאיחור כזה, נמוך מאוד.

פורסם
המחירון לוי יצחק 90K הם מבקשים 91

90 אלף שקל על רכב משפחתי בן 3 שחרגו בטיפולים שלו? מוגזם.

יש רכבים ביד שניה 0 ק"מ שהם חדשים לגמרי במחיר דומה. (לא טויוטה כמובן)

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מכרתי לפני חצי שנה קורולה 2016 עם 16,000 קמ ב 99000₪. תוודא שזה הדגם עם מערכות הבטיחות שהגיעו באמצע שנת הדגם 2016. מקווה שזה gli ויד פרטית, אחרת תחפש לבד ביד 2 רכב פרטי שטופל בזמן ויהיה זול יותר

בעבר: טויוטה קורולה 2009 GLI (רובוטית), טויוטה קורולה 2014 GLI

בהווה: BMW 330e 2018

פורסם

טויוטה סלקט לא מנסים להיות הכי זולים, אבל כן מוכרים רכבים "טובים" יחסית לשוק והאחריות שלהם, מנסיון אחרים ששמעתי, אכן שווה.

שים לב שבחוזה אחריות של טויוטה סלקט כתוב שאתה נדרש להגיע בחודש פקיעת אחריות היצרן, לבדיקה אצלם כדי לוודא זכאות לאחריות של טויוטה-סלקט.

הסעיף הראשון בהתנערות מאחריות מדבר על זה שלא תחול אחריות אם היה איחור בטיפול לפי דרישות היצרן.

Untitled.png

חבל להגיע למצב שאתה צריך להוכיח שאין לך אחות.

אם זו הבעיה היחידה, ניתן ואף מומלץ להתנות רכישה במכתב מחייב מטעמם שאם אתה רוכש, אחריות היצרן ואחריות טויוטה סלקט (שאכן באופן חריג לשוק, לא חופפת, ומתחילה ברגע שנגמרת אחריות היצרן) באם תדרש, לא תיפגע מהאיחור הזה.

פורסם

נשים שניה את עניין המחיר בצד, הם טוענים שהם בוחרים בקפידה את הרכבים בתוכנית שלהם. אז הם הכניסו רכב שחורג מתנאי האחריות של היבואן ואף מתנאי האחריות שהם כתבו.

עכשיו תוסיף לזה את העובדה שהם עוד דורשים על רכב כזה מעל המחירון המשוכלל ואני מקווה שתגיע בדיוק כמוני למסקנה שזו פשוט בדיחה

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קילומטראז' שנתי כזה מרמז שהיו לרכב הרבה נסיעות בינעירוניות ארוכות. המנוע אטמוספרי, התיבה רציפה, הרכב בלתי ספורטיבי בעליל ולכן סביר שהנסיעות האלה נעשו בסל"ד נמוך עם בלאי קטן יחסית.

כמו שאני מכיר את הרכב הזה, בשיוט הוא עושה 120 על 2500-2700 סל"ד בערך, אז כן, בנסיעות בינעירוניות ארוכות הוא לרוב מבלה בטורים נמוכים.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שושן אדום צודק. רכב כזה לא צריך לעלות יותר ממחירון.

אני כבר רואה אותך מתווכח איתם עוד 8 חודשים על אבדן אחריות בגלל טיפולים שלא אתה עשית.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...