Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, עזרה קטנה בבקשה.

הצבע בגג הרכב מתקלף - האם אפשר לתקן את זה באופן עצמאי או שחייב פחח?

במידה ואני יכול לעשות את זה באופן עצמאי, מה התהליך שצריך לעשות?

במידה וחייבים פחח למקרה הזה, מה עלות המשוערת לתיקון כזה?

ואם כבר פתחתי פוסט, יש כמה נקודות חלודה על המכסה מנוע, מה התהליך המדויק שצריך לעשות?

0332235d-2e5b-48ce-bd9e-fccc6329fd80.jpge9b91b09-c62f-49ff-a2df-8497ee9625b0.jpg

תודה מראש.

פורסם

הייתה לי בעיה דומה לשלך, גם עם רכב בצבע לבן. עלה לי צביעה של כל הגג 800 ש"ח. תבקש שיפרקו לך את הפסי פלסטיק בצדדים כדי שלא יהיו עליהם סימני צבע

Sent from my ONE A2003 using Tapatalk

פורסם

להגיע למצב כזה על רכב לבן זה כתוצאה מהזנחה מאוד קשה,כולל שטיפות קשות. ( מברשות מכות בחוזקה על הצבע במנהרות)

אל תתעסק בצביעה עצמית - צריך ציוד וידע מתאים להגיע לתוצאה טובה. לך לצבעי/פחח רכב.

הנקודות חלודה הם הגורמים למה שאתה רואה על הגג. תזניח? זה יחדור לפח =קילוף צבע.

תסיר את זה במידית עם פלסטלינה/פוליש, ומרח חומר הגנה.

פורסם (נערך)
להגיע למצב כזה על רכב לבן זה כתוצאה מהזנחה מאוד קשה,כולל שטיפות קשות. ( מברשות מכות בחוזקה על הצבע במנהרות)

אל תתעסק בצביעה עצמית - צריך ציוד וידע מתאים להגיע לתוצאה טובה. לך לצבעי/פחח רכב.

הנקודות חלודה הם הגורמים למה שאתה רואה על הגג. תזניח? זה יחדור לפח =קילוף צבע.

תסיר את זה במידית עם פלסטלינה/פוליש, ומרח חומר הגנה.

ככה קיבלתי את הרכב לפני כשבועיים .

אני ייגש לפחח בהקדם .

לגבי הנקודות חלודה,אני הפוליש והפלסטלינה, איזה חומר הגנה מדובר? ומאיפה רוכשים ?

האם שמעת על זאב חלקי רכב שמוכר לק - צבע לרכב ע"י קוד צבע של הרכב?

האם מומלץ ? הגיוני 79 שקל ל-20 30 מיל ?

תודה מראש.

עריכה אחרונה על ידי עוז נצר
  • תוכן חדש...