Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בפורום עולים למכירה רכבים שעונים על הדרישות שלך. לדוגמא אוקטביה מתוקתקת שהיתה לפני חודש.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני אעדיף רכב גם שמור מכנית וגם ללא דפיקות.

לא מבין מה כול כך מוגזם בזה? כול הרכבים שקניתי ומכרתי היו ללא דפיקות וחלקם גם בני 15 שנה(לא מדבר על שריטות ושפשופים פה ושם, אלא ממש על דפיקות)

רוב הרכבים של המכרים שלי הם גם ללא דברים כאלה. באמת שלא חושב שהדרישות שלי בשמיים.

ותודה לכולם על המענה, אני באמת אתחיל לבקש צילומים מאנשים ומי שלא ירצה, אתייחס לזה כאילו יש לו מה להסתיר(כניראה אפספס כמה רכבים טובים אבל אין מה לעשות)

אז אתה רוצה רכב עם יד נמוכה, קמ נמוך, תיעוד טיפולים בלי דפיקות וכל זה ברכב בן 10.

הכל טוב ויפה אין שום בעיה רק תכיר במציאות אתה מחפש מציאה.

עכשיו אחרי שאתה מכיר במציאות תבין שאתה לא היחיד עם דרישות כאלה ורכבים כאלה מיצרנים מבוקשים נחטפים.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם
זו בדיוק הסיבה שאני לא מתקן שום שריטה ברכב שלי.

ביום המכירה אני אומר לקונה שיש לו 2 אופציות, אני אקח את הרכב ויתקן הכל אצל פחח או שאני מוריד את עלות התיקון מהמחיר ושהוא יעשה עם זה מה שבא לו.

אני רוצה רכב עם צריכת דלק 1:20 לפחות, עם מינימום 500 כ"ס, שלא יתקלקל בכלל, עם אחריות יצרן ל-10 שנים ואני מוכן לעשות טובה למוכר ולשלם לו 10,000 ש"ח כי אני נדיב. מה כבר ביקשתי?

אתה סתם אוהב להגיב בלי לקרוא?

אני אעדיף רכב גם שמור מכנית וגם ללא דפיקות.

לא מבין מה כול כך מוגזם בזה? כול הרכבים שקניתי ומכרתי היו ללא דפיקות וחלקם גם בני 15 שנה(לא מדבר על שריטות ושפשופים פה ושם, אלא ממש על דפיקות)

רוב הרכבים של המכרים שלי הם גם ללא דברים כאלה. באמת שלא חושב שהדרישות שלי בשמיים.

פורסם

אתה אוהב לא להבין?

התגובה הנ"ל התייחסה לפיסקה שלך לגבי התיקון בדלת.

לא התייחסתי למה שרשמת בהדגשה כי דיי ברור מאליו, אם מצאת לעצמך ולכל המקורבים שלך רכבים כאלה היום ובעבר, וזה כנראה נורא פשוט כפי שאתה מציג את זה. אז על מה אתה מלין?

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אז אתה רוצה רכב עם יד נמוכה, קמ נמוך, תיעוד טיפולים בלי דפיקות וכל זה ברכב בן 10.

הכל טוב ויפה אין שום בעיה רק תכיר במציאות אתה מחפש מציאה.

עכשיו אחרי שאתה מכיר במציאות תבין שאתה לא היחיד עם דרישות כאלה ורכבים כאלה מיצרנים מבוקשים נחטפים.

תיראה הרכב האחרון שהיה לי לפני שנתיים בערך היה ניסאן אלמרה 2002, הרכב עם שפשופים בפגושים, קילופי צבע שאופיינים כמעט לכול אלמרה ונזילת שמן קטנה. ואני אומר לך שהרכבים האחרונים שיצא לי לראות(שגילם מחצית מאותה אלמרה) משמעותית ניראים פחות טוב ממנה.

אז יש פה 2 תרחישים:

1. נפלתי על אלמרה שמורה מטורפת שיש אחת כזאת בכול הארץ וממנה אני משליך על הרכב הבא שאני רוצה לקנות

או

2. אולי אני לא כזה פדנט משוגע ומחפש מציאות כמו שאתה מנסה לצייר אותי, אלא באמת פשוט נופל על אנשים שמתייחסים לרכב שלהם כמו פח אשפה, למרות שהם מכניסים את הרכב פעם בשנה לטיפול והם יד נמוכה.

פורסם

מה הכוונה לקילומטרג נמוך? 130 זה לגמרי הגיוני לרכב בן 8.

מה הכוונה שמור חיצונית? רכב שכל דפיקה שקיבל תיקנו או שלא עבר תאונות בכלל? כי גם זה לא ממש אפשר למצוא ברכב בן 8. אף אחד לא מתקן כל דפיקה. קילופי צבע זה כן משהו שאפשר לשים עליו דגש.

מה הכוונה מטופל? מורשה או כל מוסך רגיל? כי נדיר שתמצא מישהו שטיפל במורשה 8 שנים.

צריך להבין שבישראל רוב האנשים לא דואגים לאוטו פשוט כי מחליפים כל כמה שנים. אם אתה מחפש מציאה, תתכונן לבזבז על זה הרבה זמן.

פורסם
אתה אוהב לא להבין?

התגובה הנ"ל התייחסה לפיסקה שלך לגבי התיקון בדלת.

לא התייחסתי למה שרשמת בהדגשה כי דיי ברור מאליו, אם מצאת לעצמך ולכל המקורבים שלך רכבים כאלה היום ובעבר, וזה כנראה נורא פשוט כפי שאתה מציג את זה. אז על מה אתה מלין?

אני מלין על זה שיש אנשים שלא כנים בטלפון ומבזבזים לי ולהם את הזמן, וביקשתי טיפים שיעזרו אולי להמנע מהם כבר בשלב הטלפון.

לא הלנתי על זה שאין כמעט רכבים כאלה ואני מחפש שנתיים ולא מוצא את רכב חלומותי, סה"כ מחפש בפועל שבוע וחצי בערך. פשוט מעדיף לחפש חודש ולראות 2-3 רכבים, ולא לחפש שבועיים לראות 20.

זה הכול.

פורסם

אז תצמצם את החיפוש לרכבים מיד ראשונה בלבד (לא "מיד נמוכה"), ותנסה לסנן לפי פרופיל הבעלים. יש עדיין אוכלוסיה של אנשים מבוגרים יחסית שקונים רכב מהחנות, מחזיקים אותו שנים, שומרים עליו היטב ומטפלים במורשה בלבד לפי הספר גם אחרי עשור ויותר. מן הסתם רכבים מהז'אנר הזה יהיו בד"כ קופסאות של סוזוקי למיניהן ולא איביזה או A3, זה צריך להיות ברור. ממליץ גם לחפש באזורי הפריפריה של גוש דן ואף יותר רחוק.

חזיר דיזל

פורסם (נערך)

מכרתי לפני שנה רכב יד ראשונה, 27 אלף קילומטר שעבר דיטיילינג מקצועי פעמיים בשנה. לרכב הייתה מכה קלה שבקלות מקדימה. באמת שחשבתי לא לערב ביטוח בכלל כי הייתי מתקן את זה ב2500 שקל, אבל בגלל שאני פדנט העדפתי להפעיל ביטוח כדי להחליף מכסה מנוע וגריל לחדשים, במקום להדביק עם דבק 3 שניות. בדיעבד היה טעות כי כולם חשבון שאני מוכר מינימום רכב משוקם שירד מהכביש.

למרות שהבדיקה אמרו לקונה שהיה תיקון בצורה מקצועית מקדימה בלי שום משמעות בטיחותית או מסחרית, עדיין הורדתי איזה 7 אלף שקל על זה.

עדיף היה לתקן ולהשאיר חלק מקורי עקום ומודבק. לכן אני מבין למה אנשים לא מתקנים. זה עולה פעמיים. פעם ראשונה תיקון ו פעם שניה בשחיטה כשמוכרים רכב מלוקק ומדוגם.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

עריכה אחרונה על ידי Ahbarony
פורסם (נערך)

Dave

אתה לא ממש עקבי במה שאתה אומר.

בהודעה הראשונה אתה אומר שאתה מחפש רכב עם יד נמוכה וקמ נמוך ומטופל. אחר כך אתה אומר שאתה לא רוצה דפיקות. כל זה רכב בן 10.

לא יודע איזה אוטו יש לך עכשיו או מה קורה עם ההיסטורי שקנית פעם, לפי התיאור הזה אתה מחפש מציאה.

אולי אתה מטעה אותנו או שאולי אתה לא מודע לדרישות שלך.

בכל מקרה אי אפשר לגלות רמאים בטלפון אחרת זה היה קל. כפי שאמרתי קודם יד וקמ קשה לרמות. סנן לפי אלה עד יד 1-2 וקמ של 5-8 בשנה. שאל אם יש תיעוד טיפולים וחרוב תגיע לרכבים סבירים כנראה.

אם יהיו דפיקות? אין לי מושג.

בהצלחה. הרבה סבלנות והרבה כניסות ללוח.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

אשכרה מישהו פתח דיון "למה לא קל לי למצוא רכב שנושק לעשור במצב מעולה חיצונית ופנימית שהחליף מעט ידיים וק"מ נמוך במחיר שאני רוצה , אבל אני בכלל לא מחפש מציאה".

אבל ברצינות ברור שיקח לך זמן , הרי כולם מחפשים רכבים כאלה ואלה שמוכרים בדרך כלל דורשים מחירון או טיפה מעל. בכל מקרה שיהיה בהצלחה

פורסם

לגמריה הרחקתי לכת , באמת משפט מוקצן ולחלוטין מנותק מן המציאות , וברור שבינו לבינך אין שום קשר כלשהו :wink:

זה לחלוטין ניכר מהדיון פה שאתה מחפש רכב סביר לחלוטין והעולם פשוט מנסה בכוח לדחוף לך רכבים פח , עוד כאלה עם מכה או דפיקה כלשהי , חסרי בושה.

פורסם
אני עדיין לא מצליח להבין מה הקשר בין מצב חיצוני לרכב שמור?

אם רכב טופל כמו שצריך אבל חונה כל היום בת"א ולכן יש שריטות כמעט בכל חלק פח/פלסטיק חשוף, זה אומר שהרכב לא בר קניה?

אתה תעדיף לקנות רכב שלא עשה החלפת שמנים 3 שנים אבל חיצונית שמור כמו חדש?

יש לא מעט אנשים שמשליכים ממצב חיצוני וספריי על הדשבורד שהרכב מלוקק, ולמחרת הולך המנוע.

נתקלתי במקרים כאלו בחיי

פורסם
אני מלין על זה שיש אנשים שלא כנים בטלפון ומבזבזים לי ולהם את הזמן, וביקשתי טיפים שיעזרו אולי להמנע מהם כבר בשלב הטלפון.

לא הלנתי על זה שאין כמעט רכבים כאלה ואני מחפש שנתיים ולא מוצא את רכב חלומותי, סה"כ מחפש בפועל שבוע וחצי בערך. פשוט מעדיף לחפש חודש ולראות 2-3 רכבים, ולא לחפש שבועיים לראות 20.

זה הכול.

רק בטלפון? יש אנשים שלא כנים פנים מול פנים ואפילו כשחותמים אתם על חוזה. לא מבין מדוע זה מפתיע אותך.

אני חיפשתי רכב בן שנתיים שלוש ולקח לי מעל ל-3 חודשים למצוא רכב ראוי, אז רכב בן 10 אתה מצפה למצוא תוך פחות מחודש?

יש לא מעט אנשים שמשליכים ממצב חיצוני וספריי על הדשבורד שהרכב מלוקק, ולמחרת הולך המנוע.

נתקלתי במקרים כאלו בחיי

ע"ע חברות הליסינג, עשו מזה קריירה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...