Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2764 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

ערב טוב,

ראו בבקשה תמונה, אני מחפש חלק זהה ולא מצליח למצוא לו תיאור מדוייק באנגלית.

זהו מעין ספייסר לקיבוע/הידוק תבניות חיתוך כלפי מסגרת מתכת.

מסובבים את הברגים והחלק השטוח יוצא החוצה.

אודה לכל עזרה.

20181218_172702.jpg

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

זו קלמרה אקצנטרית. יש כאלה מוכנות אבל לא בטוח שהגודל יתאים לך. אופציה נוספת זה שני טריזים עם בורג כמו שמשמש לפילוס מכונות.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

ידידי, אם לא תציין לפחות את שם הכלי שהחלק הולך אליו, לא ניתן יהיה לעזור לך...

למה? פשוט.

מה המידות של החלק? מה המרווח בין הנעילות? מה... טוב, הבנו- 2 מליון שאלות טכניות בערך.

הצעתי לך,

או שתדבר עם המקום שמכר לך את הכלי,

או שתחפש באינטרנט עם המינוחים שאתה מכיר ושם הכלי (גם בגוגל תמונות וגם ביוטיוב- אלו מנועי חיפוש מצויינים גם לחומר טכני),

או שתיצור קשר עם נוימו ורגוס באיזור המרכז. הם חזקים בעיבוד שבבי ודפינה ומאמין שהם יוכלו לעזור לך,

או שתעשה את כל הנ"ל יחדיו...

בהצלחה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אני הייתי מתחיל דווקא עם מקומות כמו מסקו במפרץ שגם יותר קרוב.

אפםשר לבדוק גם אצל נוגה כלים ואצל דקל.

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

תודה על העצות, אתן גיחה לחיפה.

ברווז, אני לא יודע מה שם החלק. מי שמכר לי זה מתווך והוא מייבא במחיר גבוה מאוד מחו"ל, עם המונח הבסיסי שהוא נתן לי (לחצנית/תפסנית), לא הצלחתי להתקדם.

אני מאמין שמוצר כזה בסיסי נמצא בארץ שכן זו טכנלוגיה ותיקה שהיתה ועדיין פופולרית בתחום הקרטונים.

ממה שאני יודע, אני לא יכול לאלתר כי טווח הפעולה פה מצומצם, צריך את המוצר הספציפי.

אורך הכלי 200 מ"מ, עובי 17 ומי שבא לו על אנלוגיה פאלית מוזמן בכיף.

המידות פחות משנות, מקסימום אפשר ללחוץ עם עוד קלמרה כזו. עוד דפינה לא הרגה אף אחד.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

פורסם (נערך)

נהג לילה, יותר קרוב אלינו גיאוגרפית. אני פשוט לא זוכר מהיכן ירחמיאל...

מסקו זה מחשבה בריאה מאד. גם נוגה כלים, אבל למיטב זכרוני הם מתעסקים יותר בפן של ה"מתכלים" כמו כרסומים וכדומה ופחות בצד של החלפים והדפינה. בהחלט ייתכן שאני לא זוכר נכון או לא מודע (אני לא עובד איתם בשוטף, או בכלל, בימים אלו- עבדתי איתם בעבודה הקודמת, פעם אחת. כך שאין ניסיון).

לגבי טכנו דקל וחברות דומות באיזור, הם יפנו לנוימו :wink:

עזוב מה שם החלק כרגע. מה שם המכונה? דגם?

ובחיייייייאאאת תעדכן את הספירה של הזמן שאתה בגמילה מהסופית של הלאפה, אני מתחרפן כבר לדעת כמה זמן באמת עבר. זה 21 יום כבר כמה שנים...

עריכה אחרונה על ידי ברווז

• אחראי פורום
פורסם (נערך)

א. עדכנתי.

ב. אני לא ירחמיאל.

ג. בעגה קוראים לזה טיגל. באינגליזית קוראים אותה die cutting machine וחיפשתי כבר clamps, spacers ללא הצלחה.

ד. עריכה: התפתחות בחקירה, כנראה נקרא divider. זה הביא תוצאות אבל של מוצר לא זהה.

עריכה אחרונה על ידי itaysamurai

פורסם

סליחה ידידי! :oops:

אני קצת מבולבל, נכתב תחת השפעות שפעת (מקווה שלא שפעת העופות :shock::wink: ).

כמו כן, צר לי אך אני לא יכול לעזור - גם אני לא מצליח לאתר תמונות של משהו שמזכיר את מה שאתה מחפש.

כולל חיפושים הכוללים אנגלית טכנית למהדרין (מילים כמו fixture למשל לחלוטין לא זרות לי).

נראה שאתה מחפש חלק מאד מאד ספציפי ותלוי מכונה, מאחר וזה חלק ספציפי יש לו שם ספציפי ורק חיפוש עם השם הזה יניב תוצאות.

אני בקיא בתחום הכלים אך לא בתחום המכונות. צר לי שלא יכלתי לעזור יותר.

פורסם

אם בא לך לנבור קצת תעשה טיול לש.ש. בכפר יונה. מעבר לזה שלאנשים כמונו להסתובב בחצר שלו זה כמו ילד בחנות ממתקים יש לו שם כמעט הכל אבל קח בחשבון שיש סיכוי שתקנה שם כמה דברים שלא תכננת.

• אחראי פורום
פורסם
סליחה ידידי! :oops:

אני קצת מבולבל, נכתב תחת השפעות שפעת (מקווה שלא שפעת העופות :shock::wink: ).

כמו כן, צר לי אך אני לא יכול לעזור - גם אני לא מצליח לאתר תמונות של משהו שמזכיר את מה שאתה מחפש.

כולל חיפושים הכוללים אנגלית טכנית למהדרין (מילים כמו fixture למשל לחלוטין לא זרות לי).

נראה שאתה מחפש חלק מאד מאד ספציפי ותלוי מכונה, מאחר וזה חלק ספציפי יש לו שם ספציפי ורק חיפוש עם השם הזה יניב תוצאות.

אני בקיא בתחום הכלים אך לא בתחום המכונות. צר לי שלא יכלתי לעזור יותר.

הכל בסדר, תודה על הניסיון לעזור.

גם אצל יצרני מכונות כאלה, תחת אביזרים או חלקים, אין חלק כזה.

בנתיים המתווך אומר שהוא מזמין קופסאות, אבל זה הרבה מדי יחידות והן קטנות מדי.

אם בא לך לנבור קצת תעשה טיול לש.ש. בכפר יונה. מעבר לזה שלאנשים כמונו להסתובב בחצר שלו זה כמו ילד בחנות ממתקים יש לו שם כמעט הכל אבל קח בחשבון שיש סיכוי שתקנה שם כמה דברים שלא תכננת.

תודה.

פעם דיברתי עם אחד הבעלים לגבי הובלה של מכונה, אמר שיש לו המון דברים במגרש. רחוק מדי אבל טוב לדעת.

בנתיים גם קיבלתי כיוון לטכנאי מכונות כאלה שנמצא פה בסביבה, אפנה גם אליו.

• תוכן חדש...